Dec 14, 2009

memoir di Kuala Lumpur!~

eceh...tajuk x leh blah kan?hhehehe..cm la x penah gi Kl slama ini...ahaks..

wahh..kemlasan aku makin terasa untuk pergi bekerja esok hari..oh tidak!another day cuti please...dh la cuti tahunan aku abis dh lps apply another 3 days 23dis ni...isk...ada hati lak nk cuti esok..hihihi..pape pon 3 hari di KL mmg besh sbb dpt lepak dgn membe2 walaupon hanyalah seketika...oh!nak pegi vacation lagi!tapi duit bln nie cm xleh la..pegi KL tershopping 3 psg kain ela..nk servis kete lg...nk gi penang lak tu..tunggu la next month nye gaji lak..T___T sdey2...

hmm..saat mengecewakan pabila plan asal tidak menjadi kenyataan..nk joli sama2..tapi timbul lak hal2 yg tidak diduga seperti 1) perselisihan faham 2) masa 3) miskom 4) distance 5) program x sama sbb ada di antara kami adalah commitee conference...waAAAAAAA..x dpt tgk wayang sama2...cang n k linda tgk dgn bf masing2...x Aci!!!haih...borink lak xde bf...someone meh jadi bf I plzzz!hahahahA...kije pn x tentu gatai plak aku ni!ahaks..kije kije kije...dtg la...hehee

tapi the besh moment bila dpt mkn bersma di restoran cheng ho!~restoran amy search tu..phewiit...bkn sbb mkn di situ..tapi sbb dpt jalan jauh2 n makan sama2...thrill tuu....gelupo pi mkn tmpt jauh2...naek train turun kt wangsa maju pastu amik cab lak...nk balik lg la gelabah cari cab kt tepi jalan..hehehhe...thanX to najwa sbb blanje..moge murah rezki n dpt phD cpt2 najwa!...=) pastu buley blanje lg..hahhahahaA

before balik jumpe lak ngn mat saleh yg suka beraksi dgn gf die kt swimming pool..makan byk r derang...ahahaha..cm mude lg..tah belasan tahun...hahaha..pe ni mat salleh masuk lam blog aku nie!x kuase~~~


baru teringat...due paper IEE ujung bln nie...OMG~1 pe x start lg...>_<" malasnya...haduihhhhhhhhhhh...

==end of part 1==

p/s: part 2 cang sile smbung~wakAKKakka

sekian sekadar coretan,
hAkItA 

Nov 27, 2009

pengorbanan seorang anak

demi pulang ke kampung,aku dan abg sggop menempuhi jam yg berjela2..

demi membawa orkid favourite mak, aku sanggop berhempas pulas membawanya tapi ada jugak yang patah riuk..sori mak (muahaha!!)

demi hari raya, aku sanggop menaiki kereta api tanah melayu yang ngongek2 selama 12jam utk sampai ke kL pd pukoi 5.30 am. lalu diambil oleh mak sedara aku yg menginap di kelana jaya.(abg xpat ar..hahah!dhla bangi jauh kot~)

demi keselesaanku tido di dalam kereta, abgku sanggop bagi beg berisi baju2 kotornya sebagai bantal..(sebek x pasan sbb x berbau dan xnampak sangat..cit porah!!)..tp x tergamak aku berbantalkan lengan selama berjam2 ..memang remaja zaman kini skg bukan mcm remaja zaman dahulu kala,pulang ke kampung bwk beban aja..lebih rela bwk bakul dobi dari beg baju...haha

demi keseronokanku di dalam kereta, abgku akan menjerit2 "hoh!!eksiden eksiden..tgk tgk" sambil bukak tingkap sapkok..aih dia tau memang feveret aku ar tuh..kalo x patah tangan,terburai isi otak atau ....(pelbagai lagi aksi ngeri),memang sah aku la penonton setia eksiden2 kat jalan raya tu.

nak pulak kN br je cite die nampak baby merangkak2 atas highway..lagi ar excited (rugi siot x snap pic, leh jaja kat harian metro),marahku kpd saksi kejadian khairun nadiah ..xpat msk lam sok kaba,dpt gak ar jaja nm kN kat cni..

eh sambung lg pengorbanan.....

dan demi waktu,yang bergulir di sampingmu, maafkanlah aku sepenuh hatimu, seandainya bila ku bisa memilih...(ikot suka hangpa la nk baca dengan nada lagu atau sebaliknya)

cukup jahat x aku?eh cukup baik la tu..

demi akur dengan kehendak ayah yg meronta2 ingin pulang ke kampungnya,kitorang terpaksa abiskan lauk2 berlemak dan berdaging sebab esok pagi2 lg dah nak bertolak.


ok ckp dah merepek merapu merapi utk raya kali ini..tapi aku akan kembali memusnahkan blog ini..muahaha!!


SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA


Tulus Ikhlas dari

AKU

Nov 22, 2009

lagu untuk gf terabai

You could be my unintended choice
to live my life extended
you could be the one i'll always love

you could be the one who listens
to my deepest inquisitions
you could be the one i'll always love

i'll be there as soon as i can
but i'm busy mending broken
pieces of the life i had before

first there was the one who challenged
all my dreams and all my balance
she could never be as good as you


p/s: taktau lately suke nangis bila marah..tp kalo marah orang lain x pulak..aih jiwa sensitip sungguh..x niat pon nak menyalahgunakan air mata ini tapi apakan daya dah jadi habit kot...ekeke nk termuntah plak aku yg ganaz ini suke teriak..aih T__T

what to do

Nov 17, 2009

aku keliru menjadi buntu!

hehhe..tetiba dgr lagu bunkface dlm playlist aku..cm kena lak ngn aku..tapi xdop kena ngena ngn org lain..cm lam ni..hikhik..waAAAA..serabutnye..sigh~~

aku keliru
menjadi buntu
arah yang ingin ku tuju
rasa resah ku
kian celaru
dengan ilham ku tempuh


aku cuma mahukan
bayangan resah ku akan hilang
tapi keadaan memaksa
menghadapi semua
OO.. OH OO..OH


Inikah revolusi
atau hanya ilusi
bagaikan mimipi jadi realiti


Rasional diriku
rasional dirimu
penentu masa
masa depan ku


adakah masa
menjadi punca
diriku dalam dilema
benarkah anjakkan paradigma
susuli ku terima


aku cuma mahukan
bayangan resah ku akan hilang
tapi keadaan memaksa
menghadapi semua
OO.. OH OO..OH


Inikah revolusi
atau hanya ilusi
bagaikan mimipi jadi realiti


Rasional diriku
rasional dirimu
penentu masa
masa depan ku…….
Revolusi…revolusi….revolusi

P/S:hMMM...camna nk wt anjakan paradigma..????kena ada revolusi?hakhak~mengomMMM..

Nov 10, 2009

Body Mass Index (BMI)

BMI Categories

Underweight = <18.5
Normal weight = 18.5-24.9
Overweight = 25-29.9
Obesity = BMI of 30 or greater

tetiba rasa berat badan aku berkurang (memang pon dalam 2kg)..yg hairannya selera aku bertambah sejak akhir2 ni.selalu makan pon paling kurang 2pinggan.paling byk 4 pinggan.tapi body figure cm ada perubahan sikit.pertambahan lemak2 kat kawasan terlarang (arghh!!)maka terbuktilah kekurangan berat badan tidak membantu mengecilkan tubuh badan kite.

so pada gadis2 yang ingin mengurangkan berat badan tu berhati2 lah..takut berat kurang tp badan x susut2..agaknya aku kekurangan zat2 dalam makanan (atau terlebih minyak & lemak) menyebabkan perubahan bentuk badan tapi berat badan jatuh.

ahah!lagi satu kesalahan plg besar : TAK PERNAH BERSENAM!!

p/s:eh korang cuba2 lah kira BMI sendiri..mungkin berkesan dalam menguruskan berat badan :D

Yang Gemok

AKU

Nov 6, 2009

why so serious?

aku memang betol2 tapaham nape arini ramai yg mudah berkecil hati.dalam erti kata lain "jiwa sensitip dan mudah patah" eh mcm parah sgt jer tuh..haha sapa yg seronok bila melukakan perasaan kawannya sendiri kan?misti dengan meminta maaf pn,masih terasa jugak.so bek xyah minta maaf!!ahah jahat giler aku kan?tp memang aku mcm nih dari dlu pon..hard to apology and forgive (jangan contohi yer!)bukan ego tapi entah.aku pon xtahu nk bagi perkataan buruk yg sesuai utk sikap yg sudah ketara buruknya ni

tapi jauh di sudut hati aku, ada sedikit penyesalan.almaklum la mulot dan tangan ni memang sgt susah nk dikawal (memang aku begini tp hati aku baik dowh!!!) angkat bakul pulak (jangan contohi lg yer!!)

so....sori sori sori pada sesapa yg teramik ati dengan kata2 aku selama ini.jap je insap nih pastu wat lagi!!ahaks

kalo aku amek ati pon, aku still wat lawak ape!dun take it too seriously la kakak2 abg2 suma..kdg2 kita kena biasakan diri dengan suma nih.kalo x,x byk la kawan kita..tol x? (kalo salah,xyah la pkai teori aku nih k!)

cakap cket dah terasa..come on la.chill la beb!!ehehe memang aku cpat merajuk tapi cepat jer sejuk blk...xde la aku berdendam sbb kdg2 aku blur dan cepat miskom (cpt judge & cpt assume kat org bkn2)..innocent giler kan?ahaha tp dun werilah ari2 aku marah ckp2 kasar tu bkn beerti aku emo atau meroyan ke ape...tp memang TABIAT aku mcm tu (melainkan buang tebiat.tu bukan aku lah tu k!)

k lah..ckp lah aku menghabiskan bebelan yg merapu ini kerna melihatkan jam dh pukol 6.harus pulang walau mcm mana pon..muahaha xde life betol lah!!nasib baik aku ngan leha masih anak dara lg.kalo dh berlaki,mampus la blk lewat2 mcm ni tanpa alasan yg munasabah..

tapi aku dpt rasakan hari esok dan lusa bakal membosankan!!ahaha melainkan leha ajak aku ngan k linda p ronggeng!(plz take note ye cik leha)..

k linda plak tetiba ajak wat sushi..ha tu lagi satu pempuan yg buang TEBIAT (sigh)..tp tu tebiat yg luar biasa dan x memudaratkan malah mengenyangkan (so x mengapala.acceptable tp x boleh diamalkan selalu) sbb aku pn ada rajin dan mlsnye!

Yang Ingin Meminta Maaf
AKU yg laser
opss~

Nov 4, 2009

batu, gunting, air

wahh..suka suki ja aku tulis batu gunting dan air..rsa cm salah..watever..aku tgh xde kije..(hhehee..sbenonye de 1 paper x tulis lg...memandangkan due lmbt lg...kira cm x dak kerja la kan..waakakkaa). haih,,,actly, aku tgh blur...cmna la nk tulis paper...fyp dlu aku main muat dan je...cmna nk pi buat paper..nk hantar kt IEEE lak tu...omg!~~~~microtribe buley la aku tipu2 memandangkan conference je pon...under unimap lak tu...hahahahha...aduih,...x ckop soource r...x leh access jurnal g besh lak tu..cane nk wt reference...argh....igtkn once dh abis fyp n dh grad kira dh merdeka...tidak ku sangka...ada lg kerja yg related dgnnya,,,...tapi xpa...kira cm credit gk untuk aku..dh ada publication!IEEE tu...hehehe..bangga seketika walaupon x bangga sbb x tau nk merepek apa lam paper...memandangkan x ckop source...grRRRRR...

dh berjangkit kt cang dh...tulis post x related ngn title...hahahahA...dh la nuffnang aku bru dpt 25 sen(atau 2kupang 5 duit!)...hahaha...xpa...sabar2..baru brapa hari kan...hehheeee

tensi siot x leh download lagu kt sini...4shared siap kena block!nk download kt rmh cm impossible la kan..since aku malas nk bukak laptop..kalo online pn pakai laptop bapak aku yg dh de ats meja tu...wakakkakkAKKAKa


ARGH..SUDAH...dh de gosip hangat lam bilik ni..sekiian~

Oct 30, 2009

ketupat di hari jumaat..isk3

Image Hosted by ImageShack.us

epi besday leha!!





gambar mcm bukan besday party pon sebab besday girl takde kat situ!!ahaks

saja xmau tunjuk muka-muka yg tgh lahap kek..sebab muka k alina tengah mengantuk..kek sampai je terus segar!! -___-"

eh opss gmba selepas kejadian~~ :D :D

Oct 29, 2009

window 7

TEN THINGS IT PROFESSIONALS SHOULD KNOW ABOUT WINDOWS 7
01 - It features greater application compatibility
02 - It offers improved hardware compatibility
03 - It works better with Windows Server 2008
04 - It helps extend data encryption to removable media
05 - It offers more control of the application portfolio available to end users
06 - It automates routine tasks with powerful scripting
07 - It allows faster, more effective troubleshooting
08 - It lets you create, deploy, and manage images more efficiently
09 - It allows for easier migration of user data and profiles
10 - It can improve user productivity in branch offices

...and, as a bonus:
It offers better support for client virtualization!

Oct 28, 2009

babysitter @ nanny @ bibik @ pembimbing rakan x sebaya



nih yang x suka nih....warghh!!grrr (bunyik cm ganas tp kena jaga budak terpaksa la berlemah lembut dan bersopan santun..disebabkan bdk ni suka men game,kena layan sekali la..lambat loading kang potpet2 pulak..aih bdk2 zmn skg mmg x boleh bersabar!!



hah ni elok la cket..sekali skala kena ajar aktiviti2 ilmiah gak kat diorang nih..




dendam terbalas!!




huh!!inilah contoh pekerja cemerlang untuk tahun ini :D

Yang Jahat

AKU laaa

jCO~

muka2 borink tunggu bebi donuts...wow!sdp la gk...hehehe..1st time tu..

tgk la muka chunk tu...byk tol expression..wakakkakaAA....



==lehA sahabatmu===b

Oct 24, 2009

nescafe 3 in 1

pedulikan tajuk entri yang entah sesuai ke tak..ahaha tapi betol la ape aku nak ibaratkan dengan idop kite ni..

ada pahit,manis dan berlemak disukai ramai (ahaks!)


ahh takpela kalau rasa idop korang tu manis je selamanya..tp yg penting idop aku ada gak pahit sket2..(berhenti cakap menda yg sama!!stop)

oke.sekarang aku di lab untuk membuat analysis glukosa dan mengambil sample..sudahlah ditinggalkan keseorangan..teman2 rumahku ada yang pergi bersukaria bersama org trsyg yang pulang ke kampung (oh pahitnya hari weekendku kali ini)

tapi x mengapa..semalam dah bermanis-manisan bersama teman2 sepejabat (eceh ayat haku!!opismate la senang) dan tak lupa juga bersama sv merangkap bos pertamaku yang bertungkus lumus bwk aku ngan k najwa p amek ubi kayu beracun (bkn yg kt salu mkn tu..eh salu ke..msti korang yg duk bndar2 tu jarang mkn :P )berpeluh2!!eheh padahal adik ipar sv yg duk gali (pakai jari ag..dh offer die gloves..die ckp xmo!!) dah biasa la katakan...

nak dijadikan story, area tempat kitorg gali tu tepi jalan jer...yela nama pon ubi beracun sape yg bela...sape yg nak (consider as bahan buangan dan x berguna la kan??)boley pulak tetiba muncul satu kereta iswara..driver itu bertanya "awak tahu x tanah ni siapa punya??"..sebek sv aku x gelabah..jwb dengan cool dan sinis jer (konon2 org nk ngurat dia la)die sendiri yg ngaku oke!! ahaha klaka la puan ku nih.x mcm lecturer lgsg..kecik lak tu..comel2!! ^__^

yelah tanah tepi jalan x berpagar lak tu..semak samun dalam belukar lak tuh..bukan hutan belantara encik ni pon...duk tanya mcm la kitorg ni penceroboh..grr~~pastu duk mengaku dia tu kerabat diraja kedah "nampak x kod 002 kat plat kereta saya tu??" (tapi aku x nampak pon..k najwaa je pasan )...memangla x nampak sebab aku x pandang lgsg pon kereta iswara dia tu..kot kerabat pon pakai la BMW ke merc ke (byk lg kereta2 mewah yg encik boley pakai..barula kitorang pandang 2 belah mata o__O ..barula caya sket yg hang ni ada keturunan diraja ke sultan ke)

disebabkan kitorang mcm layan x layan je die tnye..terus dia turun dari kereta pastu tanya mcm2...untuk apa ubi2 tu suma..bila sv aku cakap yg kami ni student dia (lg la kena gelak!!) aduh cian plak xde sapa pecaya dia tu lecturer kami...isk isk tp xpe awet muda tuh!!nanti ramai nk usha puan ku...wewit =3

helo...lenkali kalau nak ngaku tanah tu kau punya..sila pagarkan/labelkan oke!yela tanah2 sekangkang kera tepi jalan sapa nak perasan kan..entah2 tanah kerajaan punye ke..lecturer kitorg suh ngurat abg tu..mn tau silap aribulan ley dpt title kerabat diraja jugak ke..(ewww???!!helo..even dia tu sultan kedah pon..kami x heran laa..lbek baik jd andartu dari kawen ngan org mcm tu..)

opps macam emo pulak story kali nih..x bersesuaian ngan title langsung (apalah tangan ni terlalu mengikut emosi!!)cubit2 tangan sendiri~~*ouch

sekian sahaja sesi umpatan untuk hari ini...semoga bertemu lagi di tempat yang sama..masa yang berlainan..chow chinchow o/~


Yang Benar

AKU

Oct 19, 2009

punca internet semakin perlahan!!




errrrrrrrrr....adakah aku yg bersalah..

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....arini aku telah merosakkan harta org..waaaAA..tadi nk cpt...mmg x prasan...aduh....time balik bru nk tggl notes...tgk dh xde...cane nie....omg..

pdn r rse x sdp ati je rini...grrrrrrrrrr....sdh!

Oct 15, 2009

dalam dilema

hari ini aku melakukan suatu kesalahan..aku insaf dan akan lebih berhati-hati tapi sampai bila aku akan merahsiakan perkara ini..ah aku misti bagitau seseorang..tidakkkkk

nantilah suatu hari nanti aku akan membongkarkan perbuatan terkutuk aku arini...harap2 aku dimaafkan dan tidak dikenakan tindakan

Yang Bersalah

AKU

Oct 9, 2009

comel kan?





jangan terkejut kalau aku cakap umah aku penah kena berak ngan budak (yg pasti bkn bdk lam gmba ni la kan..bdk ni rajin cm cinderella pastu keletihan siap tido ag)

pada waktu itu,aku baru saja tiba dari kampung selepas pulang berhari raya..nasib baik diriku diambil oleh leha..hik2 dahla takmau tapau makanan akibatnya kelaparan sebab nak masak, gas pon dh habis (dahla siap masak nasik ag guna rice cooker)..adeh malangnya diriku..ok tu cite kebuluran di tengahari

waktu asar menjelang tiba, tetiba teringin nak basuh baju2 kotor @ bj digunakan semasa raya...housemate aku dah nampak dah ada sorg budak pempuan rambut kerinting cam megikariberapimawi duk men2 lam pagar kitorg..lebih tepat lagi depan pintu masuk!!kenape??kami pon x pasti..........tp yang pasti dia bukan sahaja meninggalkan tapak kaki malahan humphhhh!!kuang asam punye budak.nasib baik aku x terpijak najis die.sebab time nk jemur kain tu x pakai spek (tau ajela aku ni rabun tahap babun..tp masih boleh nampak gajah la)..tapi dh bau dah masa tu..cume x nampak je -___-

housemate aku semua geli nak basuh..takkan la nak biarkan camtu je??dahla depan pintu..nak masuk gerenti terpijaknye..bau pon semerbak~huh so terpaksa la diriku volunteer jadi macik cleaner..nasib baek aku penah cebok nenek aku.berkat dan pengalaman menjadikan aku lebih tabah di hari yg mendatang..terimakasih nenek!!

Yang Benar,
CUCUMU

Oct 7, 2009

setan bertanduk di hari rabu

arhhh macam x biasa pulak menahan lapar dan dahaga..aku nih pon ikotkan sangat nafsu perot tu..grr~marah ngan diri sendiri.apsal ada roti atas meja aku ni?

(padahal smlm aku yg tinggalkan konon2 nk wat breakfast..hik2)

hurm baru 3 ari poce..3 ari agi!!caiyok2 (tu pon kalo sempat kan *sigh*)

mengejar 19/10/2009!!

isk cik leha pulak xde arini p kL..sunyi sepi ting tong!!bosan pulak duk repeat exp yg sama..nek jemu!!huhu macam x biasa pulak aku nih.(thinking of my previous FYP)

lapar lapar lapar..padahal x bunyi pon perut.sj ngada lapar..hish!!sabar2

Sep 23, 2009

kepulangan yang dinanti

pilu hati ini inginku kembali pada ayah bonda dan saudara..~nasib baek sampai gak pagi sabtu tu..fuhh bertolak dari perlis kol 7 dh.berbuka dengan roti & air mineral jer..sobs T___T

memang tabiat aku tido jer lam bas..yerla jauh kot.bek tido jer!!hu2 disebabkan itu abg aku kena calling/sms aku supaya x lena sgt..sampai TAPAH je, die kena bertolak dari kL sebab kene pickup aku kat KUANTAN pulak..(gara2 aku terbeli tiket PERLIS-KUANTAN)haha ingtkan lalu GRIK..*sigh~ x pasal2 susahkan abg aku lak.memang nyusahkan pon!!sbb sampai TAPAH, aku sedang lena diulit mimpi..hahah bangun2 da sampai kL!!

dengan blurnye aku sms "SIMPANG KE KUANTAN 500M DI HADAPAN"..lalu trus dimarahi..*sigh lg~depan blkg kiri kanan kete jeee..xleh nk gerak!!ughhh!!terhimpit >__<"

so berlumba2 lah abgku dan driver bus..he2 tp yg peliknye abg aku sampai sejam awal!!menakjubkan..impressive!!he2 so bergeraklah dari kuantan bersama2 sampai la ke rumah \o/

malangnya ayahku masih bekerja di lautan..raya ke-4 barulah pulang..hu2 cedey raya ni memang x macam raya..sebab ayah xde kan..he2 tp bile pikirkan kwn2 yg dh xde ayah..............lg sedeh kan :(

so bersyukurlah pada kite yg masih ada ibu bapa ni..hargailah mereka lebih2 lg di hariraya yg mulia ini

lagu ini ditujukan untuk ayah sy yg masih berada di perantauan..

Bergema suara takbir di angkasa
Selembut bayu meresap ke dalam jiwa
Betapa hatimu terharu
Menyambut ayahmu kembali

Terbayang senyuman di wajah nan sepi
Pulangnya ayahmu di pagi yang murni
Kasihmu seharum kasturi
Melambai ayahmu kembali

Dalam dakapan keheningan maya
Pertemuan yang menyentuh di jiwa
Sekian lamanya terpisah
Harapan kini menjadi nyata

Kiranya perpisahan terjadi lagi
Ayahmu pergi mencurahkan bakti
Doaku teriring selalu
Semoga bertemu kembali
Pulanglah di hari raya
Begitulah harapan anakanda




p/s: salam aidilfitri buat semua rakan2 yg mengenali diri ini..maaf zahir batin yer :)

Sep 20, 2009

Selamat hAri RayA~

Wahai kwn2 semua,,..di kesempatan ini aku nk ucapkan..selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin..kot2 ter"laser" ke...terkasar bahasa...terkutuk...tercaci...haraf dimaafkan...makan n minum seme harap dihalalkan la ye...>___< yey...rayaA~!dh buley makan...ahahahahhahaa....x best nye...,,di saat seme org gi smbhyang raya..aku plak terkurung d rmh~siap buley berblogger lagi tu...sedey2....ahaahaha..tapi x pa la..raya bkn sekali;...thn dpn lak...~insyaAllah...

pelik lak rasanya beraya di KL...~aku slalu beraya di GRik~ de gk suasana beraya...gi mlwt sedara~org dtg rmh...ni cam lain skit...maklumlah di bandar katakan...de sapa je..paklang n paklong je..nmpak gayanya jalan2 di KL je la kot~dh r gaji aku nk bis dh...waAAAAAAAAAA.....tak buley nk bermewah2 shopping di kL~ sedey tol!nk wt cane..gaji bulan lps x seberapa pon...ahakXXX...baru kije katakan~

hMM...kwn2 (schoolmate) lak ajk beraya di rmh masing2...sedey tak leh ikot!arghHH...tapi x pe..dh penah ikot...time aku first time beraya kt perlis ritu!~x pnah tuu....maklumlah...dh dok perlis tak kan nk beraya kt perlis gak..kesian lak kt mak aku kan~

k la~sakit perut lak..nk pegi mandi pastu beraya ngn opah pstu bg duit raya yg x seberapa tu..hehe~kesian die dok sorang2 kt bwh~







Sep 9, 2009

HAHHAa..PENING

arghh..dh berkenan kt layout ni..tapi classic la..x reti nk add comment..gRRR..kene blajo lg nie~kije x jalan!!!hahahahA

ahaks..kisah nk gi keje

hahaha...lawok2..nk tulis ni...dgn rasminya aku telah membuat drift sejauh lebey 3 meter..wakkakaA...mengom r...sebek aku x wt emergency brake...kalo x mau x terbabas...aduih...kt umh aku x ujan lak...smpai kt jejawi ni jalan basah...cm lps ujan..punye la nk kejar bas unimap..skali traffic light kuning dr jauh..kalo nk kejar mmg x smpt r...mau dh smpai kt situ dh merah...ahahhahaA..MALU2...tapi sebek moto2 wt bodo je...=p adeh la...

tu je la nk cite...hahaha..dh 2 kali dh wt drift..dlu kt ipoh...kes jalan basah gk,...isk3...buley wt revolusi KL drift nie...hhahahaha

Sep 8, 2009

homesick

give me a H.O.M.E.S.I.C.K!!!arhhh oh no.. ~camane leh homesick lg ni di usia 23tahun begini..uhuk2 camane nk kawen esok2 ni..(ha2 gatai-mode di bln puasa..maaf)

saat berjauhan dari family memang boleh menitiskan air mata seorang perempuan sepertiku.ahaks rasanya kalau leha LDR ngan family dia pon cam aku jugak kot..muahaha T____T

kalau takat UTP, perak dekat ngan umah opah aku..memang la x effect apa2..

ini perlis negeri plg atas lam peta woo!!adeh kus semangat tade tempat bergantung.sebek ada leha tersayang tapi dia pon ada family sendiri.x boley la bermanja sgt kan. kalau kat tmpt kerja boley la..ari2 ngadap muka dia jer..tapi x sembang sgt.ceting je lbey2..sket2 pm!!hahah sebab malu nk pggil dia ANIS instead of LEHA.tp mcm klaka plak sbb dh 5taun knal dh terbiasa pggil cmtu..tetiba tukaq rs cm hipokrit sebentar..xpala 6bln ja..sabaq naa~~

haaa dan nasib lebih baik lg, ada BF walaupon 2jam dari kulim nk mai cni..boley la dari xpat jumpa lgsg kan??heheh lepas 6bln nanti ingt nak mtk keja area penang pulak.lg dekat!!ari2 ley detim ^__^

huhu act baru je jumpe die aritu.1st time nek tren dari cni mcm bus tambang jer!!hu2 berebut2 nek..terkejut sbb kat bt gajah dlu x mcm ni..kene beli tiket dlu..tapi kat cni amat berbeda!!fuhh nex time kena lebih alert dan pantas mendapatkan seat!!hohoh rm6 jer nak p sg petani.murah la dari drive sndiri pastu 1jam setengah dah smpai then kitorg p TESCO dlu beli-belah brg2 utk umah sewa aku (kipas,cermin,etc).

hahah yg part klaka tu..dia boleh plak tertinggal cermin aku yg pjg lebaq tu lam troli..xtau la terlpas pandang kot (maklum la bln posa)..maka rs bersalah la si mamat tu.yerlah x kesah pon sebab murah je pon tapi x bes la kan..huk2 x marah pon laaa~~isokay ley beli baru blk :)

kebetulan aku pon memang nk buat speck..malas dah nk pkai contact lens since air kat umah pon cm x bersih (high chlorine concentration!!) huk2 x mampu nk pkai filter mcm leha~ *sigh

4.30 baru gerak p queensbay mall.dia pon 1st time pegi sana..hehe besaq gak la cm midvalley.sian dia melayan aku yg gila shopping ni.tu x berkenan.ni x berkenan.tunggu salesgirl tu cari size kasut lama plak.dhla saat2 genting dh nk berbuka.mls nk tunggu, cabut jela!!jahat tol..

7.15 baru cari tempat nk berbuka..gadoh2 nk bkk kat NANDOS/ KENNY ROGERS.hahah padahal sama je..ayam gak!!tp x pernah pegi nandos.so belasah jela..tobat pasni x p dah!!sos suma masam mcm yeast!!ahaks tp alhamdulillah kenyang la jugak...burp~

kebetulan depan queensbay tu ada funfair!!apa lg....hahah cm budak2..tp sonok la dh lm x maen pusing2 tu..nk nek carpet terbang cm aladin tu serun lak...kang termuntah pulak..=___="


keesokan harinya diriku dihantar ke tempat asal semula :(

sedeyh baru aku tau perasaan adik aku bila ayah hantar g asrama..mcm tu la jugak perasaan ku di kala itu..cm outing ngan family lak.hahah padahal detink je pon.nangeh2 lak..sobs~ bye2!!jgn lupa mai lg cni naa~ o/ siap apal2 dh jalan g umah aku!!arap2 lekat la kat pala tu..hohoho x mai siap!!majuk T___T


arini kembali bekerja setelah 3ari cuti.k najwa plak ajak teman p amek barang kat agro..ni menteri punya pasal la!!cuti2 pon nk wat lawatan..hish~
huhu penat g sg chucur..betol ke x ejaan tah (cik leha sila betolkan yer).hahah sempadan siam la katakan..lalu gk UPP (Unit Pencegah Penyeludupan) tu..hahah baru tau :P

arini baru ley start lab setelah seminggu mengulaq tanpa haluan..muahaha siap ponteng separuh ari ag..ish2 kurus posa~yey 2minggu lg ley blk raya..eh x smpai pon.seminggu lbey je lagi..bertahan!!

Sekian...~

Sep 3, 2009

raya mode~

waAA...beshnye raye...ecehhh..baru bape ari pose dh nk raye..ahaks...excited ni..dpt tudung fareedaA..mhl tu...bju raye x beli lg..Ahaxx...pe ye juadah2 raye...ketupat..rendang..lemang.....wahHH..beshnye balik kg..alamak thn ni x balik kg la plak..oPAH ku ada di KL..T____T balik kL..x besh la plakkk..x penah beraye kt KL tu...1st time ni...heee...tapi ok gkk..org KL balik kg..aku gi KL lak..xde la jam sgt..keh2...buley shopping..yeyyyy...x sabo dh ni...keh2...tapi apa yg dikhuatiri musti seme sedara tnye...dh kije ke..Pet dh panggil ke...arghh...busan la nk dgr soklan gitu...hahahhHAHHA...TENSiii lak..~xmo raya r!!!!hahahahahah..over...

hMM...sebnonye dok tgh tunggu nak balik ni...xde kije dh...chewahh..pdhl poster x siap agi..haih..xde idea nk tulih pe...ahaks..tu lom smbung master..persoalannya nk smbung ke tak?masih mnjadi persoalan di sini..xdop jwpn lg...hMMM...tunggu la dlu...kene berfikir masak2 dlu b4 mmbuat kputusan..ahahhahaA..buleh lak nk pkir nk wt bnde baek..ahahhaA

Sep 1, 2009

perut berbunyi...

ahahHAHha...DOK Tunggu nk amek reading...maen blog jap le...nk maen tenet dh tatau nk maen pe dh..dh r lmbap..ramai student lak arini..ahaks..hMM..cang dh kije kt sini~~~~hihu...leh gi jln ngn cang...tapi aku dok rmh parents..so x leh la 24 ngn die..hahaA..sian lak kt cang jadi perantau...homesick2..dh r jauh..T_____T xpe bru 1st day...nnti dh de geng okay la tu...hihihi..
warghhh..sonoknye...dh berjaya buat blueberry cheese cake...sdp woo..rase cm sec recipe..mwhahahHAahaA...pasni abeda kije aku asek wt kek blueberry tuu..dh r xyh bako..sng gel nk wt...tapi gaji x masuk agi~ xleh r wt slalu...dh r mhl..>___<>__________<

merepk je kije aku kt sini...hahahaA..xde post menarik pn..
eh..b4 dat lupe nk congrat cang dpt RO...gaji lg mhl dr aku tu~ahhahAaa..Xpe org jauh....>_____<

persoalannye d sini...di manakah hala tuju kami?mwhahaAAA..nk apply wt master ke x?uhhh...Pet ni zmn bile tah...haihhh~~~~dh azan..ya Allah tunjukkan lah jln kpd kami...






----END----

Aug 28, 2009

new template

hish pening doh pilih layout baru~
hehhe...wei kwn2...ada announcement di sini...kt tmpt aku ade kekosongan RO..RM1600 Sebulan...nk pakai cpt~sapa nak cpt bagitau aku..keh...

Aug 26, 2009

gedix

ahaAA..dh lama rsanya x post kt sini...haih..kwn2..pecer..seme tunggu pet...aku ni pet x pggil interbiu pn..tahpape pet ni..haih.....lawak lak rini...buley lak nk pengsan terbau formaldehyde...adeh..tu la...dlu mak suro blajo tido lam klas..opss..aku x tido..aku ponteng je..hahhAAA...org wt lam fume hood...ke pe..kebuk wasap..mende tah...aku gi prepare dlm tu je jap je...pastu trus letak lam oven....time nk bukak oven tu...tudiaAAA...trus nk pengsan...pdhl bru ltk bape minit..tu blom 4 jam lg..sebek aku cpt2 lari n duduk..kalo x dh pgsn dh kt situ...mwahahaah..pastu jenuh dok pkir cAne nk kuokan..sebek leh kuokan ltk balik lam fume hood tu..pastu ltk lam waterbath...adeys...kalo SV aku tau x ke dh kene gelak..kalo PLV yg skema tu tau mampus kene lecture lak...ahahHAahHAHahhhA..lawak2...cane la nk jadi engineer cmni..tapi siot je...kt label xdop tulis pn kalo terhidu apa effect die...ckp contact wif skin je...apodaAA...itulaAA..dh lupa formaldehyde tu ape..rupenye methylene oxide or methyl aldehyde...haduihhhhh...siot je..ni yg wt aku rsa xmo apply jadi engineer...mls tol psl safety2 ni....hahahHAHHA..aaduihh...T___T

Jun 5, 2009

~~b0san!

isk2..x sngka dh grad!rasa cm smlm ja reg masuk UTP!WakKAkakkA..dlu x sabo sgt nk abis..skang dh abis busan lak~hHAHhhaHA..rsa cm xdop kije lakkk..dh r ramai yg lik~waAAA..sunyi nye!tiDakKKKKKK..

ari2 main facebook..rock legend..sebek la de game2 cm rock legend n motocycle madness~x dop la bosan sgt..hAHHhaa..NK BLOGGING pn x tau nk tulih pe...nk wt cane,..aku tidak dilahirkan sbg seorang yg jiwang untuk menulis blog2 kaya gini~waAKakKAKA..bajet gila ayt..:O

kwn2 de yg dh dpt kije..bestnye..gaji first!x penah rsa..gaji intern de r,..tapi x samaA,..bestnya..nk beli pe ye gaji first nnti..ececec..berangan la pulaK..kije pn x dpt..interbiU apa pn x dpt..wKAKakka..SDEY gilAk..xpe la..rht lu kt umh...nnti kije xdop rht dh..chewahH..ayt nk menyedapkan ati je tu~ahaXXX

rumet saya tgh sdp tido tu~haHAhaa..TGGLla aku sorang2 lam rmh nie~dh kol 2 pg..rsa cm x besh je tidoO..AHaks..NK wt something!b4 blah dr UTP..aHAKS

May 22, 2009

bukan nak menghina ciptaan tuhan tp.....


haa kan comel tu..terbang2 hinggap kat dahan tuh



merahnye mak ngah sorang neh..kan manis tu isap madu kat bunga2


ini tidak...tiap2 malam menceroboh masuk blk orang pastu terbang merata-rata..nk semayang pon susah.tak kusyuk oke!tgk kamu berjalan-jalan kat ats sejadah tue.tu lom ag hinggap kat telekung.terasa tau x..

haha yg paling panas..leh lak nk masuk lam mug berisi nescafe akuh!!penat jer bancuh dgn penuh kasih sayang...~

nasib baek jelah kitorg ni x wat perkara bodoh ke atas ko cik kupu-kupu

xxx: eeiii..sibuk ar..bunuh kang...
yyy: jom spray gune ridsect..psss~

tp x menjadi cubaan membunuhmu wahai cik puan..pasal ko adalah makhluk tuhan seperti kitorg!!ahaks kalo nyamuk dan lipas xpe r gak.serangga perosak wajar dibunuh!!x layak hidup di muka bumi ini...~

p/s: sj je post bukan2..dah xde kije kan..merapek jelah kije aku..menanti last paper cik leha kite..(haha kejap2 men rock legend.kejap2 karok..kejap2 kat katil belek2 notes..)tapaham betoi aku~~kontra giler ngan osmet aku sorang tuh (sj pkai color pink..shes a pinklover)..ari2 pegi IRC dari pg sampai ke malam..test pon kne studi kat IRC...ahaks cayala osmet!!

nway, goodluck utk cik leha kiter yg rajin bgn kol 3lbey tadi...cepat2 abis paper, leh g enjoy...

fighting !!~

\\\\\o
o////

May 14, 2009

kekejaman terhadap seorang bayi


trkejut td dapat fwd email dari seorang member..haha bia ah nk paste gak kat cni.mn tau korang trkejut gak ker






tada...comel kan double baby burger :D nyam-nyammy

May 13, 2009

the boringnessssss~`

hihih..dh lama x create post dlm ni..asek chunk je!~ne ley..!!!hhihihi....life di utp sungguh memboringkan..bru terasa hari2 sblm grad dpt dicounting..kalo dok rmh skjap je..pjam celik tetiba sehari telah berlalu...chewahhh...next wik bru start paper..rsa cm bru je bercutii..hihi..stadi wik 2 mggu siyes x terasa cm 2 mggu...alasan duduk di rmh x leh stadi sgguh x relevan..stay kt utp pn apa kurangnya..pekehey plakk??xpe~mlm ni saya berazam untuk stadi~~~~!>__<


arghh..bosan xde gosip tbaru pn..dh lama x bergosip!hhihihi..x aktif lgsung blog nie...hMM..rumet saya dh nk kawen!ini gosip thngat la wt masa skang ni..die dok tgh busy prepare tu...beshnye!hihih...tapi takotnye jadi bini org...jadi menantu org...oh no!~x dpt nk dibayangkan di benakku ini!sesungguhnya aku masih tidak bersedia menghadapi itu semua..poyo je..cm la aku yg nk kawen..waAKkakAKkakkA..calon pn xdop...hahhAHhaA..x ksh la..jauh lg perjalanan~lalalalA...BERLAkon kool lak..hihihi

cite sal utp..baru prsan..dh nk genap 5 thn kami menapak kt sini...wahhHH..dh tlalu byk memories dgn kwn2..dgn bdk2 nakal..dgn bdk2 skema..dgn bdk2 nerd..dgn bdk2 bajet..hIHhihi..
tapi paling byk crita adalah rumet aku..die mmg juara di antara semua..byk betol cite psl die ni..ley compile buat journal!bila diigtkn buley gelak terguling2 aku..tmbh2 cite time april fool..wakakKAKkaKA...lawak r..x sangka plak die betol2 kawen awl!~xpe..nnti aku leh cite kt anak2 die..bed time story psl mama mira..hihihi..opsss..sori mira..hihihi

pe lagi kemerepekkkan yg buley ditulis di sini?hMMM...ckop la tu..esok2 updet lg..ye2 je..hihih...
adios amigos!~

May 3, 2009

Facebook punca keputusan teruk


COLUMBUS - Pakar-pakar di Amerika Syarikat (AS) mengesahkan kebimbangan guru guru dan ibu bapa selama ini bahawa remaja yang kerap melayari laman web Facebook didapati bertambah teruk dalam peperiksaan, lapor sebuah akhbar semalam.

Kesimpulan tersebut berdasarkan satu kajian di AS yang mendapati pengguna-pengguna Facebook yang kerap meluaskan bilangan kenalan, menyertai kumpulan atau berkomunikasi dengan pelayar lain melibatkan masa yang banyak.

"Kajian kami menunjukkan mereka yang meluangkan banyak masa melayari Facebook kurang mengulangkaji pelajaran", kata seorang penyelidik dari Jabatan Pendidikan Universiti Negeri Ohio, AS.

Menurutnya, terdapat pelajar yang mengulangkaji pelajaran mereka kurang sejam dalam seminggu kerana terlalu sibuk melayari Facebook.

Kajian di AS itu melibatkan soal selidik terhadap 219 pelajar pengajian tinggi menegnai ramalan ulang kaji dan masa yang diluangkan untuk melayari Facebook. - Agensi



Apr 30, 2009

Kemalasan Terlampau

Saya..sebagai budak Universiti ************** (bil bintang tak mengikut bilangan huruf) yg sgt malas~ ingin membuat konpesyen...yang saya sgt malas untuk membuat repot fyp saya kerana :

1. saya reka je result..sbb exp saya tk jadik!!
2. tktau nak diskas pe...sbb saya jrg gile diskas ngan SV
3. saya tk suke fyp saya
4. saya ngantuk dan malas..sbb umet saya pun mls!!! (oih..kasik aku smgt sket)


uwaaaaaaaaaaaa...dh thp kemalasan dewa nie..huhuhuhuhu...tolong2
T_T

Apr 28, 2009

geram mode

eiii..geram tol r..sapa tah ltk kerusi ats kasut aku...abes lkt bekas...ni musti nk betolkn blekout smlm...pe r..agk2 r...cuba kena kt kasut ko!grRRR..brani tol!tau r gelap..agk2 r..dh r kaler putih kasut guaA!x psl2 kasut aku kene..apa slh gua?gua x kacau lu lu jgn kacau gua!~ tu satu hal...tadi tgh sdp2 mkn ngn chu smbil lyn tv tetibe de laki masuk umh!warghhhhhhhhhhh...kantoi..sebek dia x msukk..pnt gi lari amek tudung tau!hahahahaA..itu r..tv kuat sgt..org ketuk pn x dengo..isk2...dh r silap rmh nk repair pintu pn...pe la abg ni...hak hak..sebek brpkaian sopan..uwaAAAA...

Apr 21, 2009

confession of a shopaholic




Sebuah filem yg diadaptasi dari sebuah novel



Tetiba terasa sendiri tengok muvie nih..ha2 tp mls nk komen ape2.so bc jelah confession kat bwh ni.sedap2 duk google tetiba terjumpa..layannnnnnn

DEAR mom and dad, I have a confession. I haven’t exactly been the greatest kid a parent could ask for and I feel that this is one way to redeem myself.

I have a problem, a serious problem and I do not know how else to deal with it. I am a shopaholic.

I admit I spend your hard-earned money on things I barely need. I admit that I have to buy at least one item from a store before I leave. It is like a little souvenir. I admit that when I feel upset, a “little” shopping spree is all it takes to put me back in a jolly good mood.

I know there are people with far worst addictions, so what is mine in comparison? Nothing, right?

I was watching Confessions of a Shopaholic and a realisation hit me. Okay, shopping may seem superficial but there were some values to be learnt from the movie.

No, not that shopping is bad for your bank account. More like good parents (thrifty ones in this case) do not always produce good children. In the movie, Rebecca Bloomwood is a shopaholic and a sucker for high end merchandise while her parents are thrift store surveyors. I see an uncanny similarity in our family.

We are not rich and fall into the working middle class group. Dad gives me an allowance every week or so, but there are no special treatments – like a spa allowance or a first class ticket to an island whenever I am stressed. Heck, I don’t even own my own Lamborghini.

My parents are firm believers that money doesn’t grow on trees. Both my parents grew up in working class families and faced far more difficult times.

I was always taught that I needed to save my allowance if I wanted something. If I walked into Toys R US and saw the latest Malibu Barbie doll mansion, I couldn’t flutter my eyelashes and hope daddy will buy it for me. Even if I decided to throw a terrible toddler tantrum, daddy and mommy would be firm and drag me out of the store.

Most times, I bought things with pocket money I saved, plus whatever I got from relatives as ang pow.

As I grew older, I read fashion magazines and wanted to look like a fashionista – or, in my own words, an Asian version of Nicole Richie. There was an urge to buy clothes, shoes, bags and accessories.

One thing was never enough. Regardless of how perenially stylish a black-coloured top was, I’d always end up wanting more. One handbag in a staple color was not enough either. I needed a dozen bags in a dozen colours to suit each and every one of my outfits.

So how was I to get more money for that? Daddy would obviously not give me pocket money to burn on another pair of green wedges. Working during the holidays would always come in handy for that shopping fix I needed.

Mom would always remind me to think of the less fortunate. To put it in her words, “Wouldn’t it be better if you saved the money that you worked so hard to collect?”

But it never seemed to work. At the beginning of the semester, I would go to malls with friends and all the best sales were during that time. And when there was a mark down, my fingers were just itching to buy. I must shamelessly admit that I squirreled away many of my purchases before anyone could ask. Dad, remember the bag I said was a free gift? It wasn’t free.

I try to tell myself to save money, but it always seems to come to nothing. The only time I don’t shop is when I don’t have any money. Which is why I think it is a smart of my parents to not allow me a credit card. I could end up exactly like Rebecca Bloomwood, deep in debt and regret.

Sometimes when I feel like complaining for not getting a bigger allowance, or am envious of my friends who shop off their parents’ credit cards with no limits at all, I tell myself this – money is not easy to obtain. You have to work for it and only then will you appreciate its value. My parents have taught me well even though I have trouble trying to be wise when it comes to money.

So mom and dad, I promise you that I will try to save money and ignore the sales and beautiful shoes (unless I really really need them). After all, saving just might do us all a little good in this economic recession.

Apr 17, 2009

warkah buat leha yang dibar


SUMMON ISSUE


Recently the UTP management has made it compulsory for all to settle the outstanding summons before collecting the examination slip. Failure to do so will result to barring from sitting for the final examinations.


The Welfare department of MPPUTP would like to assist students who have not yet settle the summons. Therefore, if you would like to request for a second chance for summons payment, you may submit your details to use through this online formMPPUTP will do all its best to forward this matter to the management.


MPPUTP will do all its best to forward this matter to the management.

Latest News from Rector

Dear all,


Please be advised that all payments for outstanding summons must be made IMMEDIATELY to avoid any inconvenience later.  The minimum payment requirements still remains.


Thank you.


final year life - hakikat yang pahit utk dilalui


Whoever said that final year is easy is either; 
  • Delusional
  • Had amnesia, or 
  • A pure genius
IllyMaznah


1) Latest News From Rector : Outstanding Summons

Dear Students,

Please be REMINDED that students with outstanding summons WILL NOT be allowed to collect your Confirmation of Examination slips. Consequently, you will be BARRED from sitting for the January Semester 2009 Final examinations. 
Hence, students with outstanding summons are required to make payments as below : 


i. Students with accumulated summons of RM 500.00 AND ABOVE are required to make a MINIMUM payment of RM 500.00 by 14 April 2009 at 4.00 pm. The remaining amount MUST
be paid in full before being allowed to collect the January Semester 2009 examination results, failing which, you will not be allowed to register for the following semester.


ii. Students with accumulated summons of BELOW RM 500.00 are required to settle the payment in FULL by 14 April, 2009 at 4.00 pm.

Payments can be made by money order / postal order / cheque to “INSTITUTE OF TECHNOLOGY PETRONAS SDN BHD” or directly at the Finance Counter, Level G, Chancellor Complex, Universiti Teknologi PETRONAS.
APPEALS on summons will not be entertained. 

Kindly adhere .
Datuk Dr Zainal Abidin Hj. Kasim
Rector/CEO
Universiti Teknologi PETRONAS
Bandar Seri Iskandar
31750 Tronoh
Perak Darul Ridzuan
Malaysia
Tel : +605-368 8181
Fax: +605-368 8113
Email : zainaks@petronas.com.my

Apr 9, 2009

what the..

eii..marah tol r...bende ni dh lama dh..tapi tah tetiba angin..wei..x yh r masuk blok pmpuan..ngada r dak2 laki nk anto awek smpai dpn tgga..euww...nk tnjuk caring r tu..warghhh.,..emo!

Apr 6, 2009

versi exercise di kantor..spesel tuk korang yg dh kije..=b

kalau dah stress atau mengantuk sangat kat opis
amik masa 7 minit untuk buat
senaman ringan ini..

ikut la arahan betul2...


ni ala taichi sikit la...
sebagai intro dan warming up..


tiru la macam ni...
untuk melegakan bahu dan leher..


Image Hosted by ImageShack.us
waaa...waa..aAAA..


Image Hosted by ImageShack.us

gerak kekanan kemudian ke kiri..

Image Hosted by ImageShack.us
gerak ke kiri kemudian ke kanan



ikut je ler... jangan terpusing kepala udah la..



tepuk kuat kuat kat dahi..
ni untuk hilang mengantuk..



dah tu buat gerakan tangan dan badan...
buat macam happy aje..



kemudian goyang2 kaki dan badan sikit...
buat macam takde masaalah...



buat secara aggresive pula...
jangan peduli apa orang lain kata..



hilangkan semua stress...


pusingkan kepala...


Image Hosted by ImageShack.us
tengok muka kat cermin
sambil goyang2.. lawa tak...


akhir sekali
buat joget kucing...

kalau tak hilang juga
ambil bantal kecik gi tidur kat surau...=b

Apr 5, 2009

before & after






New school semester


At the first week


At the second week


Before the mid-term test




During the mid-term test



After the mid-term test



Once know the final exam schedule



Before the final exam




7days before the final exam




6days before the final exam



5days before the final exam



4days before the final exam




3days before the final exam




2days before the final exam



1days before the final exam



A night before the final exam



1hour before the final exam




During the final exam



Once walk out from the exam hall


After the final exam during the holiday