Jun 26, 2016

IS THIS THE END?




"Choosing the person that you want to share your life with is one of the most important decisions. because when it's wrong, it turns your life to grey.and sometimes you don't even notice until you wake up one morning and realize years have gone by."

Love,
Rosie

Jun 24, 2016

WELCOME TO 3 SERIES


24th June 2016 (Friday), maka umurku telah mencecah 30 tahun...yeayyy!!!


tapi a day before, mak ayah dah datang visit nak bawak balik berbuka puasa and sahur sama2 kat rumah Opah...i'm truly blessed to be their daughter.


apa perasaan dah masuk 3 series??biasa je ...nothing happened pun...haha so dramatic lah people nowadays terikut-ikut trending je skg ..opss =p

#tenangmenuju30

Yang Tua
Chunk ;)


May 3, 2016

I KNOW WHAT I DID ON 1 MAY 2016


al-kisahnya charger phone and powerbank tertinggal dalam keta ayah aku. pulak tu tak sempat nak amek, diorang dah balik ganu time aku tengah busy interview budak ms EduCamp pada Hari Buruh

Argh~habis duty dah la kul 6.30 ptg bateri dah tinggal 2% still boleh whatsapp lagi...dan nasib baik ada facebook hahaha

Makanya hp start mati pada malam Hari Buruh tersebut sehinggalah malam ini. tenang je rasa hidup ini muahahaha >;D

Tapi tu lah kena set alarm online. hopefully boleh lah harap kuku klok ni gerakkan aku bangun sahur esok..banyak hari gak nak ganti nih...fuhhhhh~

Ape2 pun sebelum tidur marilah set nawaitu puasa ganti siap2...muahahaha

"sahaja aku qada puasa bulan Ramadhan esok hari kerana Allah taala"

moral of the story: segerakanlah byr hutang dengan Allah (duit keta,bil telepon, bil streamyx boleh pulak byr on time)

adussss #selfreminder #sentapandirisendiri

Apr 26, 2016

HUSBAND WITHOUT LOVE

aduhhhh seksa nya jiwa raga nak tunggu episod 14 #SuamiTanpaCinta release..

kan Aid? :P

huhuhuhu start layan Episod 1 malam Ahad sampai la malam ni (Selasa) 


tidooooooooo ahhh camnih ;(