May 31, 2012

shhh~

Harini cuti!eh ponteng~tah la apa pon.yg penting tak payah thumb print!dh la ada meeting micotribe.opss..yg penting dh siap kerja..!~

aktiviti di kala ponteng!=D
Lady Sasa




May 22, 2012

Ole2 dari London~

Harini saya dapat fridge magnet!~wink wink! suka suka suka~mesti lah suka kan..tgk la sapa yg bagi..ahaks ahaks ahaks!=) =) =)

Fridge Magnet!ada lagi satu design cantik gile..tapi sebab ada 1 je..so aku tak brani nk amik!yg ni ada byk!

That's all!saja ja post sbb dh lama takdak entry baru!igtkn ujung2 sem dh tak busy!rupanya extra BUSY!~next sem kena ajar reaction engineering!Tidak~~~~~~awatlah aku asyik kena ajar subject yg aku tak score pon dlu!what to do!padan muka~~tetttttttttttt!

Lady Sasa



May 20, 2012

LULLABY SONG





Lay down your head and close your sleepy eyes. And when they open, the sun will rise

Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true

Forget your woes and let your troubles lay

And when again it's morning, they'll wash away :)

 
Nite babies!!Here Monday, we meet again... T__T




pssssssstt: boley mute rupenye lagu kat tepi neh :P click button stop ajer.TQ

May 16, 2012

UNTUNGNYA YATT


astaghfirullah hal azim..tiba-tiba rasa tertarik dengan keratan akhbar ni..Ya Allah makbulkan lah hajatku untuk menjejak tanah suciMu..

Tingkatkan lah kekusyukan dalam solatku agar dapat melekat kat sejadah lebih lama macam si Yatt ni..siap boleh nampak azab seksaan kat akhirat sana..

Kalau boleh nak jugak nampak..Bukan apa selagi tak dapat petunjuk yang jelas ni, bukan main ligat lagi berbuat dosa sama ada sengaja atau pun tak

Kan kan kan? Hmmmm *muhasabah di pagi Rabu*

P/S : Untunglah Yatt.....

May 13, 2012




oh Ibu!teringat lagu exist time tadika dlu suka gila~kikiki..eh2..tapi tak seswai..kena dgr lagu Selamat Hari Ibu by Hujan,,=)

Selamat Hari Mama, Ibu, Mak, Mummy,Umi, Bonda..ditujukan kepada semua ibu2..i love u all!~

Lady Sasa

May 12, 2012

gugugugugu!

pening2!pening buat Matlab!adakah salah kira atau salah input dlm Matlab?aku keliru menjadi buntu!!~
okay,.skrg stick to calculation sudah!~

marilah bersosial!

Lady Sasa