May 25, 2015

how?

Jam di tablet menunjukkan pkul 12.09am..konon tadi nk tidur awal.,lepas berfoya2 di google terus x rasa cm nk tdur.macam2 dlm kepala dok fikir..time mcm ni la nk fikir mcm2.serabut gilos..macam2 belum settle.
Kira-kira lama juga aku tak merapu di sini. Dah lama tak meroyan tak tentu pasal. Hehe. Blog walking lagi la zaman bila last aku buat.

12.14 am. Dok fikir lg.lg dan lg. Persoalannya bagaimana?hari berganti hari, muda berganti tua, masa x pernah cukup, duit juga x pernah cukup, ajal semakin dekat.manusia semakin tamak.. Eh? Sudah tersasar jauh nampaknya cik A bukan nama sebenar.

Sudah sudah. Moga hari esok lebih baik dari hari ini.

Andai komunikasi itu sukar, apa gunanya blog?

-aku yg masih berfikir-