Feb 25, 2010

AMALAN SEGERA MENDAPAT JODOH

- Lakukan solat hajat 2 rakaat
- Rakaat pertama: baca surah al-Kafirun (10x)
- Rakaat kedua: baca surah al-Ikhlas (10x)
- Sebelum salam, baca doa ini dan mohon disegerakan mendapat jodoh




RENUNG RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL!! :P

Pencari Jodoh,

AKU

Feb 24, 2010

Practical ways to recover from a broken heart~


  • First thing first, cry. Cry a lot until all your heartaches inside has been poured. There’s nothing wrong with  crying. It’s like crying when your cat was buried or died.(Well, I’m not saying that she/his a cat, at least you cry). Pouring everything inside your heart can help. You will noticed after crying, something has been released. I’m not saying that the hurt and pain can be erase by just an instant of sobbing and crying, at least you’ve been doing the first step of mending a broken-heart, “crying”. Did I say it? Yes, cry. As in a lot ( you may fill up an empty big bucket with your tears)
  • Allow your thoughts to bring back all the good memories and the sad one. Whether it was a disaster or not. Just let it flow in your mind and let go. I’m saying that you’re just practicing some things on how to let go. Don’t force yourself to forget her/him at once, it will take time, like memories. That’s why I’m telling you, let it flow and let it go.
  • After your pouring or crying inside your room and recollecting all your thoughts. Get out and talk to somebody either your friends, your mother, your father or even your cat or dogs. These will help. Dogs and cats can understand, they are the great listener at all times. I’m saying that you were in the stages to release something inside.dogs?x seswai okay..kena sertu plak..=p
    • Hint: Do not attempt to call your ex. Yes, I did tell you to talk to someone but I’m not saying, to talk to the person who gave you the broken-heart ( this is an stupid action). It only prolonged the heartache and it can never help you recover. The tendency of talking to the person (your ex) will only drive you crazy and insane, there might be an instances of confrontation, blaming and screaming. You don’t want to know the lines, “I sleep with your best-friend”, right? There are words that should left unspoken.
  • After you release everything, depends on your way of thinking, the way you cope up the situation, plan something different. Go shopping, dance with a friend, and slowly and slowly, you let it go, bringing back the joy. Living a happy life again.-----dancing?menarik gk tu!karok pon boleh!
  • Bounce back, you’re beautiful. Be more beautiful. And you can tell the whole world that you were suffering from a broken heart but there’s no way you can live a life, like your heart is broken forever.
Well, I know that broken heart sucks and its not just as simple as a piece of a cake, that if you want to eat it with a pop, you can. Really, broken heart can be mended but it just takes time. Just wait and one day you will say, “Well, it’s just a whack of a broken heart”.
Chill!

TAK PAYAH!TAK PAYAH LA AKU CAKAP



Tidak payah, tidak payah, tidak payah!

Itu saranan berulang kali, ironiknya daripada seorang pelakon dan pengacara terkenal, Wardina Safiyyah Fadlullah Wilmot ketika menjadi ahli panel dalam program bual bicara bertajuk BOLEHKAH seseorang artis menjadi ikon dalam masyarakat?

Tu baru pendapat artis kita sendiri berdasarkan pengalaman beliau sendiri.Hmm apa pula kata anda?yang bukan dan belum lagi menjadi artis.ahaks!!ada hati ke?tepuk dada tanya selera okeh

Tapi jarang la ada orang berani macam dia ni nak mengaku macam KARTIKA dan sanggup dihukum di khalayak ramai.sangat kagum dengan mereka-mereka ini

Kata wanita ini, walaupun ketika itu kehidupannya agak bebas tetapi dia sentiasa mengingati pesan ibu bahawa seorang perempuan hanya boleh 'disentuh' oleh suami sendiri.

"Satu hari selepas boyfriend saya tinggalkan saya, saya terkapai-kapai. Dia kata sayang saya tetapi saya ditinggalkan, saya tanya diri sendiri, apa saya nak buat ni? Saya ni nak jadi apa? Saya tak tahu saya nak jadi apa, saya tak tahu.

"Setiap hari makan bangun tidur, malam pergi kelab malam, enjoy, balik rumah, itukah tujuan hidup kita? Saya terdiam dan saya cakap dekat mak saya mahu menunaikan umrah.

"Saya pergi Makkah dengan niat, Ya Allah, tolonglah bagi saya hidayah Ya Allah, saya amat memerlukan kasih daripada Allah, kalau Allah tidak sayang saya, tidak ada gunanya saya hidup.

"Orang lain tidak sayang saya, orang lain tidak suka saya, saya tidak kisah, tapi kalau Allah tidak sayang saya, saya tidak boleh hidup," katanya.

Hmmm sangat sesuai diaplikasi dengan situasi aku sekarang..terimakasih wardina!!kalau dulu saya sering berdolak-dalih bila parents ajak menunaikan umrah.belum bersedia lagi la apela..*sigh* doakan semoga hati saya betol2 terbuka dan mendapat hidayah untuk kembali ke jalan yang benar.insyaAllah

Yang Insaf,

AKU

Feb 23, 2010

PUTARKAN LEHER ANDA




iyarghh!!hah dapat baca tak?baca sampai perabih tau

Yang Terkehel,

AKU jugak~

SERONOK KE SEDIH EK?

ku menangis melepaskan

kepergian dirimu dari sisi hidupku

harus selalu kau tahu

aku lah hati yang telah kau sakiti



tabahlah wahai hati..
takpela sakit ni x kan lama okeh?
lama lama hilang la tu..
menangis pon x guna.bukan orang tau pon (padahal satu opis ni dah tau kot!kantoi nangis time lunch hour.demmit)
so tolongla jangan tanya lagi kenapa
sebab aku x tau jawapannya
buat masa ni aku boleh pura2 hepi jelah
makan jangan ajak okeh?
jangan ditanya selera aku hilang entah kemana
mungkin ni lah balasan org yang kuat mkn mcm aku
orang yang hepi je tiap masa

Ya Allah,andai ini petunjukMu.aku bersyukur yang amat..ampunkan aku kerna terlalu leka dan lalai dengan nikmatMu selama ni.

Ya Muhaimin, jika aku jatuh hati..izinkan aku menyentuh hati seseorang yang hatinya bertaut padamu..agar tidak terjatuh aku dlm jurang cinta nafsu...lagi (petikan doa dari roomate aku - Siti Kathijah Wahi)

oh kalau tengok tajuk mcm xde kaitan ngan post aku kat atas ni.yang seronok nya aku baru sj pulang dari langkawi.tapi dalam seronok2 tu ada yang sedih.so menepati lah dengan tajuk kat atas ni kan?hehe

argh macamana nak balik dengan mata bengkak macam ni =_____=

Yang Sedih :(

AKU

Feb 19, 2010

ADA TAPI MACAM TAK ADA

macam tunggul tau tak

datang pergi sesuka hati

baik tak ada daripada ada


Sape lg?

AKU laaa...:p

Feb 17, 2010

new hope~

tadi sedey seketika lps posmen datang anto surat~ T___T boleh tgk post bawah ni..x leh diluahkan dgn kata2..euw..=p

sejam kemudian..cellphone ku berdering..tapi tertinggal kt depan..so dpt 2 miskol..free2 kena berleter..tak angkat phone..ahahaha..tunggu punya tunggu tak kol2 gak..aku pon melepaskan hajat kejap..x larat dow tahan kesakitan keperutan ini..hahaha..fuh..lega bentar...tetiba cellphone ku berdering lagi~~"hello buleh bercakap dgn cik anis?aku pon jwb la "anis ckp ni"ok..then dia ckp "adik boleh datang interview 1 mac ni tak?"~yeyyyyyyyyyyyy...beshnye...penat aku menunggu selama hampir 4 bulan..keh...new hope come!!

walaupon baru interbiu tapi sudah dpt melegakan hati yg lara..ahaks..alhamdulillah..=) rasa hilang sikit ke"down"an aku pagi tadi..dh la dok pk nk abis kontrak bln 3 ni..pastu dpt surat cinta pet lak..aiyooo..mmg la sikit je la total kena bayo kalo nk compare dgn total penajaan tu..tapi rasa cm awal sgt dpt surat tu...aih..mungkin sbb pet dpt tau aku kije awal..bak kata para..tatau la~aih...

speechless~

tetiba rasa useless...tak mampu berdikari..walaupon dh umo 24 thn 2010 nie~
........
.........
...........
.................
....................
.....................
..........................
..............................
................................
......................................
...............................................

tu ja dpt dikatakan dari seorang yg hampir jobless tak dapat-dapat kerja tiba2 dpt surat cinta dari petronas~




what to do~~
aku hanya mampu bersabar dan terus berusaha...berharap dan terus berharap~~sampai bila??

Feb 16, 2010

BUKAN TAK SUKA TAPI...

Sejak tadika lagi, aku sering bertukar tempat belajar.nasib baik ada teman (abang yang beza setahun jer dgn aku).tapi wajarlah sebab rumah berpindah sekali.LOL kang penat pulak nak sampai tadika.heh

Then masuk darjah 1 di SEK REN PAKA sampai la darjah 4 tiba-tiba mak aku dapati prestasi pelajaran merundum sewaktu tandatangani kad pencapaian peperiksaan.Maka bertukarlah angin ke SEK REN SERI PAKA sehinggalah UPSR berakhir.heh

Masuk tingkatan 1 pulak di SEK MEN PAKA tapi mak x berapa berkenan dengan gejala sosial liar kat sekolah tu.takot aku terpengaruh hmm maka terpaksalah menerima tawaran sekolah berasrama separa penuh KELAS MULIA BESTARI (KMB)-awat nama sekolah ni ada kelas kat depan?hmm aku pon taktau.agaknya hasil pemerintahan barisan nasional.kot

Tapi lagi menghairankan bila masuk tingkatan 3,tiba-tiba nama sekolah aku bertukar!menjadi KOLEJ ISLAM SAINS TERENGGANU (KIST)- huii awatnya ni?sekolah bertopengkan kolej.erk pss lupe pulak ada KOLEJ YAYASAN SAAD (KYS).heh im sori.agaknya pertukaran pemerintah kot masa tu.dapat kat PAS.

Selepas berjaya menamatkan PMR,maka aku kembali semula ke SEK MEN PAKA kejap.rindu rakan-rakan lama + homesick :D sekejap jer duk situ sebab mak cakap aku harus duduk asrama jugak sebab aku mudah lalai,katanya. Maka berpindah ke SEK MEN SULTAN SULAIMAN di bandar K.Terengganu sebab kawan2 dia cakap bagus sekolah walaupon sekolah harian.hurm layankan aje tapi aku hari-hari kot menangis duduk sana.Sebulan selepas tu,dapat tawaran sekolah berasrama penuh SEK MEN SAINS K TERENGGANU (SESTER).aku la satu-satunya pelajar paling lewat masuk.pegi mana-mana je suma orang pandang (apa pandang2??!!ada hutang ke -ayat gengster paling glemer dlu2)but who cares?azam aku xmau dah pindah2 sekolah ni.serik!! :(

Tahun 2003,SPM berjalan seperti biasa dan aku hepi giler dapat blah dari situ.yer aku pulang menunggu result di rumah tapi biasalah xkan lari dari jajahan mak.So terpaksa beranikan diri belajar memandu pulak sampai kena tengking ngan cikgu driving school tu!dem dahla mak ayah byr semua yuran, dasar x sedar diuntung.kan dah kantoi test!untuk ujian berkomputer saja 2x aku gagal & ujian parking bertiang tu pon 2x gagal!tapi ayah x penat2 teman aku tiap kali ujian.kali ke-3 baru lulus,ayah pulak excited.mcm dia pulak nak dapat lesen.heh ;)


Dukacita dimaklumkan aku mendapat tawaran ke Program Latihan Khidmat Negara (PLKN).Haruskah aku bangga atau sebaliknya?kehkeh terpaksa LDR ngan family lagi tapi ni lebih menyeksakan batin aku sebab bukan pegi asrama tapi kem kat hutan atas bukit!mahu x menangis meraung melalak sume tapi apakan daya atas dasar menurut perintah kerajaan, aku redha menghitamkan kulit dan menguruskan badan.

Feb 15, 2010

MALANG TAK BERBAU

18 gerabak keretapi tergelincir di Guar Cempedak Kedah

14/02/2010 7:12pm

Guar Cempedak,Kedah, 14 Feb. - Sebanyak 18 buah gerabak keretapi barang tergelincir di km 58.35 berdekatan Kampung Guar Stesen, Guar Cempedak, 8 km dari Gurun Kedah pada 5 petang ini.

Tiada kemalangan jiwa dilaporkan. - Bernama



hmm naik train pon x selamat.

Kemalangan Ngeri: Pemandu Bas Sani Ekspress Didakwa
IPOH, 29 Dis (Bernama) -- Seorang pemandu bas Sani Express mengaku tidak bersalah di Mahkamah Khas Trafik di sini Selasa atas tuduhan memandu secara melulu sehingga menyebabkan kematian 10 penumpang di Kilometer 280.3 Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS), di sini, Sabtu lalu.

-- BERNAMA


aih naik bus pon x selamat.

So kesimpulannya kalau dah ajal tak kira dimana,bila dan bagaimana.tawakkaltualallah

Feb 12, 2010

FEBRUARY 2010


Just realized that February has 4 mondays, 4 Tuesdays, 4 Wednesdays, 4 Thursdays, 4 Fridays, 4 Saturdays and 4 Sundays. This only happens every 11 years


heee..gongxi gongxi!!

Yang Happy,

AKU

Feb 10, 2010

BERHATI-HATI SEBELUM TERKENA

Pagi tadi tertonton MHI sampai x nyempat-nyempat nak mandi sebab tertarik dengan satu segmen ni- mengelakkan rumah dari dirompak sempena musim perayaan tahun baru cina yang bakal menjelang tiba

Uncle tu demo cara2 mengkopakkan mangga. Salah satu punca mudah untuk dikopak adalah cara-cara memasang mangga dengan tidak betul dan memberi ruang kepada perompak untuk menceroboh masuk. Tidak ada maknanya jika membeli mangga beratus2 ringgit mahalnya, bak kata uncle pencegah jenayah tersebut.

Antara perkara2 yang boleh membantu menyelamatkan rumah anda


walaupon x sampai seringgit tapi still berguna.selitkan di bawah setiap pintu rumah anda.oh jangan pulak selit belah luar.ada yang nak kena gelak dengan pencuri nanti

Feb 9, 2010

TAKOT TAK..?

bila nak nyalakan api time bakar ubat nyamuk, tetiba angin datang dari belakang lalu memadamkan api tersebut

sedangkan anda berada di dapor yang tiada tingkap mahupon ruang aliran udara

TAKOT TAK.TAKOT TAK.TAKOT TAK?????????!!!!



HIHIHIHIHIHIHIHI.nantikan tayangannya di pawagam berhampiran kawasan anda



p/s:pssss..~ada sam adnan sempit lah >__<"

antara casio s12, canon ixus 100 is, nikon coolpix s570

gedik nk beli digicam sndiri ni..pdhl kt umah dh ada..tapi yg milik sndiri xdop lagi laA..tu pasal la gelupo ni...

ok..memula cam nk beli nikon coolpix s570 ni

Nikon Coolpix S640
image quality bagus~kt kedai ritu tgk 700++..tgk online buleh dpt 649++ gitu la...tapi survey punya survey video dia x bes la plak..640x480~pediaA..kecik!adoi!tgk yg latest skit model s640..pon sama gk..so kesimpulan nikon: image quality bagus tapii video x besh~

okay..choice no 2..tgk canon ixus 100 is...bagus..video 1280x720..besar2..eheehe..tapi optical zoom 4x je..nikon 5x,...wakaakAKKa...paling murah buleh dapat rm700..hehe..tgk canon ixus 110 and 120 lak..cm lebey kurang...tapi tgk comment cm x besh..video de noise la apa la..so baik beli ixus 100is ni..

Canon Digital IXUS 100 ISCanon Digital IXUS 100 IS

tgk kt geekwithlaptop..casio exilim ex s12 dpt vote paling tinggi..5/5...kalah canon ixus 100 is..pastu tgk lam youtube..de test video casio exilim ex s12..cantik siot..quality video bagus~so aku gelupo lak usha model ni!slim tu~~harga buleh dpt 700++...kamera ni pakai exilim engine 4.0~ape kejadah la wei!cm teknologi baru untuk casio slim ni tapi aku tatau natang apa..processor kah..wakaakak..x ksh la~tapi survey punya survey ada gk org ckp x bagus~aihh..x paham!konpius dh~~tgk lam youtube cam bes je...

Casio Exilim EX-S12Casio Exilim EX-S12

usha gk la sony..tapi sony yang besh pon T-series..mahal..1000++..baik kumpul duit beli XLR trus kalo >1000...yang W series cm okay tapi video kecik 640x480~aih..lemoh!

so sekarang aku dh konpius~ke x yah beli?kumpul beli XLR?ahaahaha..bila tu..dh la bakalan jadi penganggur bulan 3 nie~aiyoyooyo~ke nak simpan duit je..=___="

Feb 5, 2010

GUA SAMI LAGI -continued

Perlis Anjur Cabaran Cenderawasih Daki Dan Turun Bukit Lagi

KANGAR, 7 Sept (Bernama) — Kerajaan Perlis dengan kerjasama Jabatan Belia dan Sukan Perlis akan menganjurkan Cabaran Cenderawasih iaitu pertandingan mendaki dan menuruni Bukit Lagi menggunakan 1,100 anak tangga pada Ahad ini.Menteri Besar Perlis Datuk Seri Shahidan Kassim berkata peserta yang berupaya melakukan 50 pusingan pendakian dan menuruni bukit dalam tempoh 18 jam layak disenaraikan dalam Malaysia Book of Records serta memenangi hadiah wang tunai yang keseluruhannya berjumlah RM40,000.Katanya pertandingan itu turut terbuka kepada peserta luar Perlis dan luar negara.Penyertaan adalah percuma dan maklumat lanjut boleh diperolehi daripada Jabatan Belia dan Sukan Perlis, Jalan Hospital, Kangar dengan menghubungi 04-9793505.Bagaimanapun beliau tidak menyatakan jumlah hadiah yang bakal diterima oleh pemenang utama.Program itu diadakan sempena ulang tahun kemerdekaan negara yang ke-50.Sebelum ini, seorang ibu tunggal, Norliza Ishak, 29, mencatat rekod sebagai penduduk Perlis pertama yang melakukan 50 pusingan pendakian dan menuruni bukit itu dalam tempoh 22 jam tiga minit.Bukit Lagi yang terletak di kawasan Utan Aji terkenal dengan keindahan Gua Cenderawasih yang terletak di penghujung bukit setinggi lebih 100 meter itu.– BERNAMA

p/s:pss..~baru tahu ada jugak pertandingan macam ni..huhu terpaksa la berusaha tiap2 petang!!harap2 ada lagi pertandingan mcm ni..nak sangat turut serta sekali!! :)

INGINKAN TUBUH RAMPING & LANGSING?

Kenapa saya suka rumah saya?Hmmm kenapa saya suka perlis?sebab dia besssst

(mesti kamu masih ingat petikan iklan ni sewaktu dulu2 kan?iklan petronas kot kalo xsilap)

semenjak dari sekolah sampai la ke universiti,aku memang LEMOH bab2 bersukan ni melainkan time kerahan tenaga merentas desa. tu pon berjalan je lebih pastu singgah gerai beli aiskrim.sangat jahat,x berdisiplin & x sihat oke!! :(

tapi semenjak menjejakkan kaki ke bumi indera kayangan ni,aku telah berhijrah menjadi seorang yang kuat membakar lemak secara x langsung bakal menjadi seorang atlet panjat bukit..oh adakah ini dianggap buang tebiat bagi orang seperti aku?



masa pertama kali panjat GUA CENDERAWASIH @ lebih dikenali dengan GUA SAMI ini,sangat2 lah kekok dan sangat lembab bile naik mahupon turun.yela x biasa lagi dengan selok belok & kecuraman tangga2 kat situ. tapi bila dah terbiasa sangat,baru aku perasan makin laju dan lancar pulak.sangat2 kagum dengan keupayaan diri aku yang sangat2 malas bersukan ni.yelah memang x hairan sijil2 kokurikulum especially activity bersukan sangatlah kurang & x memberangsangkan.

disamping tu,housemate aku yang bertugas sebagai cikgu pon ada ajak join swimming session tapi aku macam kurang berminat tapi bila fikir2 blk,ada jugak faedahnya dari segi keselamatan diri.yelah dibuatnya ada saudara/family kita lemas ke apa,sapa yang nak diharapkan?hurm mereka dan keluarga mereka la jugak...tengoklah suatu hari nanti kalau terbuka pintu hati aku nak belajar berenang.hehe aminnnn

oh cerita pasal GUA SAMI,sangat takot kalau panjat seorang diri especially utk perempuan.tapi aku enjoy je sebab kurang cket bersembang dan secara x langsung makin cepat sampai ke puncak disebabkan daya fokus untuk pembakaran lemak makin tinggi!!iyargh2~~

tapi part yang x best tu,bila nak menghadapi haiwan2 di bawah ni


apa-apa pun,aku tetap gigih menjadikan aktiviti ini sebagai rutin harian!!!
oh jangan salah sangka,niatku hanya untuk menjaga kesihatan di samping itu dapat memaintainkan berat badan..hihi!!

Yang Slim,

AKU

Feb 2, 2010

DAN SEBENARNYA.....

aku sangat2

menanti ketibaan Chinese New Year untuk pulang ke

sesudah pulang ke sana.ke sini la pula

biasala..first time la katakan ^___^


Yang Excited,
AKU

berjaya tapi gagal~!

ni continuity from post sblm ni----> hacking: unethical act

Even cm malas nk crack tadi sja je la main run je..start from WaaAAA tuuu..main ltk je..skali 10 min lps tu dpt notification berjaya~excited gile!jerit2 dlm opis!cang dh dok tnye nape2.."stgi ada la tu dkt facebook", chunk said~ahaks..pstu x sempat2 nk pi unzip sbb dh dpt password!

ku sangkakan panas smpai ke petang..rupanya hujan di tengahari~oh no!unzip punya unzip skali keluar error~O.M.G!big demysssssss lg!pediaAAAAA...rupanya xde file untuk diunzip pon~tipah tertipu!tipah tertipu lg!warghhhhhhhhhhhhhhh~~~sebek la aku x excited sgt nk crack tadi..kalo x kompem angin!dedemmmMMMMM....
Aiyooyoo~software ni x leh hrp!xpe r..lain kali cari software hack yg lain plak..hahhaa..ada hati lg nk hack..
x kisah la~sebek aku hepi arini...pg tadi pi alor star teman najwa cari hadiah kt bapak dia~pastu jmpa bju comil untuk vacation ke langkawi nanti~excited ni nk pi!siap beli baju sma lagi..jgn x jadi sdh~ahaKKKss..

lallalaA..hatiku gumbira..berbunga2~hehehe

==end==

hacking:unethical act?

referring to the above topic..w.t.H!ada aku peduli?yg penting kena la tgk apa true intention/motive perbuatan terkutuk itu dilakukan?menceroboh masuk dlm account org~mmg la x bagus..tapi untuk tujuan penyelidikkan/penyiasatan~x slh kan..untuk mereveal the truth~~=p

semalam gelupo blajo hack facebook..~mcm2 software gk la jumpa~facebook nye instruction pon ikot gk~kena paste ID no dgn Categories no..tapi hampeh je~kuo benda yg dh tau..cm limited gk la~dh nama pon facebook punye hack from facebook~mmg le..

pastu jumpa la software ni..Facebook pass steal v.1...220kb je pon~excited nk bukak since tgk dlm u-tube mmg menjadi la~format RAR!skali encrypted~!big demssssssss di situ!so aku gelupo cari decrypter..atau pon password untuk bukak winrar tu la...cari punya cari jumpa la Atomic Rar Password Recovery~tapi cm trial je~cari lagi jumpa lak Advanced RAR Password Recovery..mmg advanced~sbb dia try including symbol, all printable~so kalao ltk password tu pelik2 pon leh crack la konon2..jumpa yg trial~pastu gelupo lak cari license key dia~sebek jumpa!wakakakA~
sekali run lama nk mampos~tgk tuu time remaining:more than one year!aku pon~opss pedia!buang masa aku je~ahaks

search trus encrypted key kt google mmg la jumpa..tapi kt rapidshare high speed~kena register kot!torrent download pon ada~kalo blah2 europe mmg la free!adoi la..aku nk pi pindah dok sana la!hahahhaA..KAlo dpt key tu kompem dh buleh hack!oh tidak~~~~

n banyak gak la sofware hack tapi seme kena crack jugak cari password~AIYOYOoooo!!ada jugak software hack yg tipu sja nk sebar virus!big deymmmmmmmmsssss di situ!sebek la ada Avira Antivirus ni~n Giant Antispyware~

so..kesimpulannya nk hack facebook x ssh sbb dh byk hacker buat software untuk hack~tapi bungok pi encrypt buat ape!so kalao rajin lg nnti buleh la aku smbung cari~memandangkan aku rasa byk lagi keje lain x payah la nk buang masa buat benda terkutuk ini!hahahhHA..keji siot nk hack fb org~tapi cane nk ckp r..aku betol2 gelupo psl benda ni!selagi aku tatau benda sebenar mmg desire tu membuak2~

cukuplah tu~org dh bg sign yg negatif sebok je aku ni~over!opsss..