Sep 22, 2013

ADDICTION..OBSESSION..

Semenjak dua menjak ni, newsfeed kat FB penuh dengan gambar2 mangsa obsesi

yang dah kawin, beranak pinak, tak lupa juga peniaga2 produk kesihatan seperti Shaklee yang semakin hangat di pasaran Facebook/Instagram/Twitter...

Betul lah orang cakap "People change. Things go wrong. Shit happens.but life must goes on...."

Suka duka bahagia derita semua datang dari Allah..dariNya kita datang,kepadaNya kita kembali jua...

Semoga tiada yang tersinggung dengan apa yang kita post setiap hari di laman sosial..Semoga perginya kita meninggalkan yang baik-baik saja

Sebak juga terpandang laman facebook arwah kawan2 yang dah kembali ke rahmatullah awal dari kita semua.

#Self Reminder

Sep 11, 2013

MYRIP~

Kiki Lala dah takdak!Baru je dpt tau tadi masa nk g kelas..huhuhu..sedeyh gile tak smpt jmpa buat kali terakhir..T__T

Kiki & Lala..I love u!~May u rest in peace..
U will always be in my memories..huhu



I miss u!:((

Sep 9, 2013

I'm sorry but I love u~


Mungkin kita pernah rasa tentang cinta
Yang takdirnya bukan untuk kita
MUngkin ini adalah cara meluah cinta
Tanpa berkata atau berpandang mata

Mungkin aku mencintaimu
Walaupun engkau tak pernah tahu
Mungkin aku mencintaimu
Tanpa lelah atau pun jemu

I'm sorry but I love you
I'm sorry if I miss you
Even if I can't have you
You know I'll always be there for you

Mungkin kita tak bersama itu takdirnya
Tak mengapa asal kau bahagia
*Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu

I'm sorry but I love you
I'm sorry if I miss you
Even if I can't have you
You know I'll always be there for you

I'm sorry but I love you
I'm sorry if I miss you
Even if I can't have you
You know I'll always be there for you
I'm sorry but I love you


p/s: sedeyh la plak cinta tak berbalas~hahahA!


AAA