Mar 24, 2013

Curiosity Killed the Black Cat



BEWARE when you are too interested in things that should not be interested in, you could be in danger. So from now on, i prefer to be silent and be more careful in throwing my words to anyone......just keep my mouth shut :|

woooo ooo kamu ketahuan...fuuuuuuuu mcm best je jadi kucing nih..~

bak kata Prof Muhaya "jagalah dan perhatikan tingkah laku diri sendiri dari menjaga perihal orang lain.."

Okay noted.well said 

sori mengarut.terjaga dari tidur yang lena selepas penat berFamily Day..anyway, Lost World of Tambun nak bukak roller coaster dah yeay!!

dan artis jemputan kali ini adalah Naib Juara "Vokal Bukan Sekadar Rupa"


di sebelah kiri yer..to the left..to the left

Nak dibuatkan cerita rupa-rupanya beliau merupakan anak salah seorang staff UTP..haha untunglah!tak payah nak sponsor bagai.....opsss =p suara ala2 Beyonce gitew...kelas kau jah!(nama dia bukan Jah tapi Mafarikha anak En Md Akhir kau~)

Mar 18, 2013

emosi kurang stabil

Someone shares this on FB..nice lah! application of math in real life...=)

conclusion: life equal to 1/2 happy + 1/2 sad..

There'll always be sunshine after the rain...keep believing in Qada & Qadar..

AAA

Mar 7, 2013

suka duka kehidupan~

oh challengingnya this whole week!
Amcm2 mslh..personal, kerja, mslh org lain lg nk kena pk..yg paling sedih, kehilangan seseorang buat selama-lamanya...yaAllah..tabahkanlah hatiku ini...!sob3~

sesungguhnya, jodoh pertemuan, ajal maut di tangan Allah...
semoga rohnya ditempatkan dlm golongan org beriman..dipermudahkan sgl urusan menuju ke alam hakiki, alam akhirat...

kita hanya mampu merancang, tapi Allah sebaik2 perancang..berdoalah untuk kesejahteraan semua..  

AAA