May 22, 2009

bukan nak menghina ciptaan tuhan tp.....


haa kan comel tu..terbang2 hinggap kat dahan tuh



merahnye mak ngah sorang neh..kan manis tu isap madu kat bunga2


ini tidak...tiap2 malam menceroboh masuk blk orang pastu terbang merata-rata..nk semayang pon susah.tak kusyuk oke!tgk kamu berjalan-jalan kat ats sejadah tue.tu lom ag hinggap kat telekung.terasa tau x..

haha yg paling panas..leh lak nk masuk lam mug berisi nescafe akuh!!penat jer bancuh dgn penuh kasih sayang...~

nasib baek jelah kitorg ni x wat perkara bodoh ke atas ko cik kupu-kupu

xxx: eeiii..sibuk ar..bunuh kang...
yyy: jom spray gune ridsect..psss~

tp x menjadi cubaan membunuhmu wahai cik puan..pasal ko adalah makhluk tuhan seperti kitorg!!ahaks kalo nyamuk dan lipas xpe r gak.serangga perosak wajar dibunuh!!x layak hidup di muka bumi ini...~

p/s: sj je post bukan2..dah xde kije kan..merapek jelah kije aku..menanti last paper cik leha kite..(haha kejap2 men rock legend.kejap2 karok..kejap2 kat katil belek2 notes..)tapaham betoi aku~~kontra giler ngan osmet aku sorang tuh (sj pkai color pink..shes a pinklover)..ari2 pegi IRC dari pg sampai ke malam..test pon kne studi kat IRC...ahaks cayala osmet!!

nway, goodluck utk cik leha kiter yg rajin bgn kol 3lbey tadi...cepat2 abis paper, leh g enjoy...

fighting !!~

\\\\\o
o////

May 14, 2009

kekejaman terhadap seorang bayi


trkejut td dapat fwd email dari seorang member..haha bia ah nk paste gak kat cni.mn tau korang trkejut gak ker






tada...comel kan double baby burger :D nyam-nyammy

May 13, 2009

the boringnessssss~`

hihih..dh lama x create post dlm ni..asek chunk je!~ne ley..!!!hhihihi....life di utp sungguh memboringkan..bru terasa hari2 sblm grad dpt dicounting..kalo dok rmh skjap je..pjam celik tetiba sehari telah berlalu...chewahhh...next wik bru start paper..rsa cm bru je bercutii..hihi..stadi wik 2 mggu siyes x terasa cm 2 mggu...alasan duduk di rmh x leh stadi sgguh x relevan..stay kt utp pn apa kurangnya..pekehey plakk??xpe~mlm ni saya berazam untuk stadi~~~~!>__<


arghh..bosan xde gosip tbaru pn..dh lama x bergosip!hhihihi..x aktif lgsung blog nie...hMM..rumet saya dh nk kawen!ini gosip thngat la wt masa skang ni..die dok tgh busy prepare tu...beshnye!hihih...tapi takotnye jadi bini org...jadi menantu org...oh no!~x dpt nk dibayangkan di benakku ini!sesungguhnya aku masih tidak bersedia menghadapi itu semua..poyo je..cm la aku yg nk kawen..waAKkakAKkakkA..calon pn xdop...hahhAHhaA..x ksh la..jauh lg perjalanan~lalalalA...BERLAkon kool lak..hihihi

cite sal utp..baru prsan..dh nk genap 5 thn kami menapak kt sini...wahhHH..dh tlalu byk memories dgn kwn2..dgn bdk2 nakal..dgn bdk2 skema..dgn bdk2 nerd..dgn bdk2 bajet..hIHhihi..
tapi paling byk crita adalah rumet aku..die mmg juara di antara semua..byk betol cite psl die ni..ley compile buat journal!bila diigtkn buley gelak terguling2 aku..tmbh2 cite time april fool..wakakKAKkaKA...lawak r..x sangka plak die betol2 kawen awl!~xpe..nnti aku leh cite kt anak2 die..bed time story psl mama mira..hihihi..opsss..sori mira..hihihi

pe lagi kemerepekkkan yg buley ditulis di sini?hMMM...ckop la tu..esok2 updet lg..ye2 je..hihih...
adios amigos!~

May 3, 2009

Facebook punca keputusan teruk


COLUMBUS - Pakar-pakar di Amerika Syarikat (AS) mengesahkan kebimbangan guru guru dan ibu bapa selama ini bahawa remaja yang kerap melayari laman web Facebook didapati bertambah teruk dalam peperiksaan, lapor sebuah akhbar semalam.

Kesimpulan tersebut berdasarkan satu kajian di AS yang mendapati pengguna-pengguna Facebook yang kerap meluaskan bilangan kenalan, menyertai kumpulan atau berkomunikasi dengan pelayar lain melibatkan masa yang banyak.

"Kajian kami menunjukkan mereka yang meluangkan banyak masa melayari Facebook kurang mengulangkaji pelajaran", kata seorang penyelidik dari Jabatan Pendidikan Universiti Negeri Ohio, AS.

Menurutnya, terdapat pelajar yang mengulangkaji pelajaran mereka kurang sejam dalam seminggu kerana terlalu sibuk melayari Facebook.

Kajian di AS itu melibatkan soal selidik terhadap 219 pelajar pengajian tinggi menegnai ramalan ulang kaji dan masa yang diluangkan untuk melayari Facebook. - Agensi