May 22, 2009

bukan nak menghina ciptaan tuhan tp.....


haa kan comel tu..terbang2 hinggap kat dahan tuh



merahnye mak ngah sorang neh..kan manis tu isap madu kat bunga2


ini tidak...tiap2 malam menceroboh masuk blk orang pastu terbang merata-rata..nk semayang pon susah.tak kusyuk oke!tgk kamu berjalan-jalan kat ats sejadah tue.tu lom ag hinggap kat telekung.terasa tau x..

haha yg paling panas..leh lak nk masuk lam mug berisi nescafe akuh!!penat jer bancuh dgn penuh kasih sayang...~

nasib baek jelah kitorg ni x wat perkara bodoh ke atas ko cik kupu-kupu

xxx: eeiii..sibuk ar..bunuh kang...
yyy: jom spray gune ridsect..psss~

tp x menjadi cubaan membunuhmu wahai cik puan..pasal ko adalah makhluk tuhan seperti kitorg!!ahaks kalo nyamuk dan lipas xpe r gak.serangga perosak wajar dibunuh!!x layak hidup di muka bumi ini...~

p/s: sj je post bukan2..dah xde kije kan..merapek jelah kije aku..menanti last paper cik leha kite..(haha kejap2 men rock legend.kejap2 karok..kejap2 kat katil belek2 notes..)tapaham betoi aku~~kontra giler ngan osmet aku sorang tuh (sj pkai color pink..shes a pinklover)..ari2 pegi IRC dari pg sampai ke malam..test pon kne studi kat IRC...ahaks cayala osmet!!

nway, goodluck utk cik leha kiter yg rajin bgn kol 3lbey tadi...cepat2 abis paper, leh g enjoy...

fighting !!~

\\\\\o
o////

3 comments:

  1. hhahAHHahaa..PE LAk 3 pagi..sengal!aku tedo kol4 r..bgn kol 6...~ke pukol 3 kelmarin..ahAXx..DH ABES..hurayyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1pnt aku tunggu..org dh abis aku bru start,,WAGHAhahHAAAH,,oral pn aku je last..cisdel tol

    ReplyDelete
  2. hahaha..sian leha...chayok2 leha

    ReplyDelete