May 3, 2016

I KNOW WHAT I DID ON 1 MAY 2016


al-kisahnya charger phone and powerbank tertinggal dalam keta ayah aku. pulak tu tak sempat nak amek, diorang dah balik ganu time aku tengah busy interview budak ms EduCamp pada Hari Buruh

Argh~habis duty dah la kul 6.30 ptg bateri dah tinggal 2% still boleh whatsapp lagi...dan nasib baik ada facebook hahaha

Makanya hp start mati pada malam Hari Buruh tersebut sehinggalah malam ini. tenang je rasa hidup ini muahahaha >;D

Tapi tu lah kena set alarm online. hopefully boleh lah harap kuku klok ni gerakkan aku bangun sahur esok..banyak hari gak nak ganti nih...fuhhhhh~

Ape2 pun sebelum tidur marilah set nawaitu puasa ganti siap2...muahahaha

"sahaja aku qada puasa bulan Ramadhan esok hari kerana Allah taala"

moral of the story: segerakanlah byr hutang dengan Allah (duit keta,bil telepon, bil streamyx boleh pulak byr on time)

adussss #selfreminder #sentapandirisendiri