Sep 29, 2012

PEMBAZIRAN AMALAN SAYA

My choice - Pure Seduction eh xtau lah wangi ke idak?

Asyik Fossil je..hamek lah Relic pulak

Semoga dapat pakai lebih lama

gatal nak beli..pakai belum tentu - Mascara NOT waterproof

Sep 23, 2012

hari malas sedunia

harini adalah hari malas sedunia~auw!pdhl aku sorang je yg malas..deym.baru berniat nk siapkan lec notes before pi conference..dok pi resize partition byk kali, last2 skali error, trus ada file window yg corrupt dan gedebushh!terus takleh start window!~satu hal pulak nk kena reinstall window..dh la semua CD takleh boot..almaklumlah CD pirate...OMG OMG~nasib baik jumpa cd win 7..argh..terpaksa lah install win 7..tak suka tak suka~So, jgn cari pasal time tak siap kerja ye adik2..dh install window tu satu hal la pulak nk kena install application software yg lain..buang masa aku je..

Skrg dh penat godek2 lappy, dan takdak mood lgsung kot nk sambung kerja..So dengan ini beta isytiharkan hari ini adalah HARI MALAS SEDUNIA..(OMG OMG!)

So long and gudnite!mwhahahA~

AAA

WRONG TIMING


Aiseh mang!kenapakah tiap kali nak bayar bil/hutang...mesti kuar menatang sotong ni???!

ahaks nak rimau roar!!maybank2u xleh login plak

hehehe i love octopus!! =)

i love Pay Day!alhamdulillah ~

Sep 17, 2012

jeng jeng

tada~anda kenal dgn gmbar di bawah? nilah qariah Malaysia~dh selamat...weewit!congrats~

 syantekkk~!

auw..kurus!=)

Sep 10, 2012

Stuck in the darkness~


Andai kau dapat memahami
Bahawa ku menangung semua ini
Bukan niatku ingin kau pergi
kerna ku masih terhenti di sini
Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini...
I'm STUCK~ 
=___=

Sep 6, 2012

KESIAN TAK??




yang ni lagi la kesian? sayuq lima kupang pun ado

hahahahaha...opsss!! =]

lawak2 la thread budak2 utp ujung2 tahun ni..semua barang nak let go..maklom lah takot x muat kereta masing2 hihi tapi saya dapat makanan!!

orang pun KESIAN tengok saya kelaparan di sini sob sob


p/s - Hoi cepat lah CONVO!!i miss uolssss - 



Sep 1, 2012

IM STILL LOOKING UP




I don't wanna be someone who walks away so easilyI'm here to stay and make the difference that i can makeOur differences they do a lot to teach us how to use the tools and giftsWe got yeah we got a lot at stakeAnd in the end, you're still my friend at least we did intendFor us to work we didn't break, we didn't burnWe had to learn, how to bend without the world caving inI had to learn what i got, and what i'm notAnd who I am

P/S - dedicated to my boss..i love my job!do appreciate for what we have, friends