Apr 27, 2011

oh no!

wuu...rasa bersalah plak terbeli cage besar gedabak!rasa cm menyemak gileeee rumah~dh la dok hostel!sebek la ada 1 bilik xdak org..so aku ltk dpn bilik tu..hahahaa..tapi cmna la aku nk bwak balik???mesti mak aku terkejut!OMG~nk jual!nk beli yg kecik skit..tapi sapa nk beli?adoi~masalah!nmpak kt kedai cm x beso sgt...wakaakakakaka...



tenenene!sound takdak coverage sony!:P apsl dlm gmbo cm kecik!

ha..tgk..nk sama tinggi ngn basikal!tinggi cage ni paras paha aku~ada 2 pintu lg..1 atas..1 tepi..

muka stressed xleh keluar!fifi dianaktirikan!ni dlm cage lama~ahaks

hmmm~ni kompem esok makcik cleaner masuk pon terkejut!nk angkat cage ni pon cm x lepas tgn aku..hahahaha~!woarghhh..project tak siap lg..due jumaat ni~tapi tak reti nk proceed cmna~nice la!

LadySasa

PENGEMBARAAN GENG BERMULA

Happy sgt bulan ini penuh dengan aktiviti2 bersama kawan2 sekolah dan universiti.Fuh penat dowwwwww! ==="

Hujung minggu yang lepas, sekali lagi gathering geng sekolah saya diadakan berpusat di sebuah homestay di Presint 9, Putrajaya




hee..santek x?selesa lah nak duk 3hari 2malam

Sebenarnya gathering ni berjalan tanpa tentative. harulah jwbnye!yelah x kan nak santai kat rumah je kot??!dahla bangun pg pon dah lewat. buang masa betoi la...sebek ada chef tlg masakkan breakfast .Maklumlah dah nak kawen, kena practise awal2.kalo bkn skg bila lagi?

Tgh duk melahap, barulah datang idea nak g PD..tapi ada org takot sunburn..maka ke Sg Sendat jelah...Nasib baik ada Encik GPS...here we go!!!calculating ~~




saja la tu capub wat iklan syampoo *booo*


muke tgh menahan nafsu tgk org BBQ *last minit punye plan*

Dah sudah mandi...lepas gian la wey..tp still xpuas ati..nak gak marinate & BBQ sendiri!!next gath @ cherating beach resort!insyaAllah bulan depan...



Ya aku puas!!BBQ & Steamboat Buffet @ Sg. Buloh

Aktiviti malam, tengok wayang kat rumah!tak larat ah nak menapak ke Alamanda plak.haha siap ada Astro First tu tapi suma taksub nk lyn cite ni..best penuh aksi!




"If u want to live, u will obey"

p/s: penatnye nak cite...haha sambung lain kali jelah...haha tp sekali-sekala gathering dgn kwn2 lama sgt menyeronokkan lah..siyesly rasa mcm zaman2 sekolah dulu2 lah..


Apr 26, 2011

KAD KAWEN FB VERSION!

Jeng jeng jeng kad kawen sapakah itu?





Kalah kad kawen Ayu Raudhah uols...

29 April ini, Zed Zaidi bakal menamatkan zaman teruna nya bersama Natalia - gadis yang mula dikenali di laman social facebook



Tahniah & Selamat Pengantin Baru lah diucapkan ^___^



p/s: ehem x teringin nak invite Mr Mark Zuckerberg ke?da jadi mcm agensi mencari jodoh plak fb skg..

Apr 25, 2011

lewat ini kurasakan...

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih


wuuu..dah lama kot tak tgk wayang..dh berbulan2 rasanya..sem ni skali pon tak tgk lg!lgpon cm takdak muvie yg aku terasa nk tgk pon!tapi harini aku teringin nk tgk Nur Kasih The Movie!asyik dok tgk promo kt tv je..aih..takleh jadi ni...elok2 je abis paper aku muvie ni main...ni yg best ni~semangat nk tgk Aidil je lebey!ahaks..baik betol la si Aidil ni..sejuk tol perut ibu mengandung...wuu..cair!=)



haih!busy betol la skang ni..semua nk kena submit..nk lunch pon tak smpt..hahaa..over gila..kesian betol la kt Chi2 dgn Fifi ni..sebaik gk Chi2 dh de kwn...tadi, keluar2 bilik, tgk bekas mknn depa dh kosong..mesti kebuloq gila..isk2..kesian betol~tu la..org suruh ckp tanak~dok diam mana aku nk tau food dh abis..!hahHAHahHAA!kalaulah boleh ckp mesti asyik bising nk keluar cage..takyah la dok gigit2 cage lg dh..>_<" bulan ni kena beli cage baru yg besar skit!hmmm3~tak smpt nk shopping lg ni..cepatlah habis kerja!tak ckop masa..cpt je 24 jam ni berlalu..siang dh pulon wt kije..mlm2 dh penat mesti tido awal..hahaah..adoi..cmna la nk kawin gini..takde masa untuk anak dan suami...hehe..dh2!tak payah dok gedik pk lg~

tak sabarnye nk habiskan sem ni!pasni tinggal dissertation aja!~hurray!!!!=D =D =D =D

RELATIONSHIP



"Every relationship goes through stages. Where and how each stage develops is ultimately up to each person. While we always hope for the best, we often can't avoid the inevitable."


Remember, there are only two options on how the relationship will end. Are you willing to put so much time and effort into a relationship, and be with someone you really cherish, only to become strangers, again?

p/s: someone want me to watch this video. worth to watch i think?

Apr 21, 2011

"A Million of Love"

Enough is enough
Love journey is over
You go away forever
Forever!

Perhaps, this is fate
You and me can't be together
Perhaps, this is fate
Already written


Don't you go to leave me
I'm here with a million of love for you
Don't go to forget me
I've cried, living without you

Enough is enough
Love journey is over
You go away forever
Forever!



ce teka.ce teka ni lagu apa??ni versi english, direct translation from Lady Sasa..hahahaha!takde kije sgt la tu..:P


Jeng jeng!kalo tgk bwh ni mesti tau dh lagu apa!~ptg2 tadak klas aku boleh dok melayan slot sinetron ni..syiok tgk Marshanda yg comel.Baim Wong pon hensem gak...die main 2 watak..Delvin dan Dimas..suka r time jadi Dimas tu..pakai spec..hensem gila!~=D =D =D


laki pakai spec dlm gmbo ni tatau sapa..tak keluar pon lg dlm cite ni!

Ashraf Sinclair berlakon bape episod je awal2 haritu..hahahha..takpe la..tak best pon!Cite indon ni mmg stressed r kalo tgk..tapi asik nk tgk je sbb nk tau apa kesudahan..tapi tahpape dlm cite ni,  dh kantoi boleh nk temberang lagi smpai jadi cam tak kantoi!tapi actually dh kantoi dah....byk kali cmtu..benci gila..kesian Cha Cha, lakonan Marshanda yg kiut!geramnye la minah ni..cam nk cubit pipi!~hahahaahA!
p/s: Marshanda ni asik dok berlakon dgn Baim WOng je!Macam kt Malaysia, Fasha Sanda dgn AdiPutra la kot asik berlakon sama2..seswai sgt!
 Lady Sasa

Apr 20, 2011

Blogger-droid

I love u..
U love me...
We are happy family
*peace* only for testing




>,<
Published with Blogger-droid v1.6.8

CCU 3462

Hi! Today is wednesday.Im very happy bcoz i can ate alot. I want to go back home again coz my mom just get her new saga FL.Suddenly this song popped up in my mind...

Mama ku pulang dari kuantan...~ Mamaku belikan kereta...~ Kereta kecil warna silver...~ Boleh ku bawa pergi kerja..~

Apr 19, 2011

MAHARAJALAWAK 2011


H A H A H A H A H A H A H A H A H A

oke cukuplah gelak utk arini mari nak share apa yg buatkan saya gelak je minggu ni..

Buat tu, buat ni, itu yang aku dengar
Tiap, tiap hari sejak aku disini
Waiter, cashier, cleaner, customer
Semuanya aku, Semuanya aku

Amek anak kau balik dari sekolah puuun kerja aku
Lepas tu nak kena hantar pulak dia pergi mengaaaji dekat Kampuungg... Baruu...

Aku buat semua... for you
Aku kerja semua... for you
Aku jadi babu... for you

Woowoowooaah

Nasiblah aku ini
Makan tido keje kat sini
Kalau tak dah lame...
Ku bakar kedai ini

Oo yeah yeah

Roslan, Kadir, kena buang sebab
Diorang curi pencungkil gigi
Bos jahat, bos jahat,
Itulah panggilan yang patut ku bagi, dia patut ku bagi

Dahla gaji aku sikit itupun kau tak pernah nak bagi
Ikut hati aku orang macam kau ni dah lama, aku! Aku!

Aku bagi kaki...
Kamu kebelakk.... PRANG!!!

Nabil Mars - Grenade


cayalah Nabil...baru nak anti kau tapi semenjak persembahan kau minggu lepas, aku dah start minat ko balik!!

Antara group2 yang menjadi kegemaran kitorg - Jozan, Sepah, Jambu, Nabil

Eh lupe plak, kan kena langgan Astro Warna kalo nak tgk Maharajalawak...bagi sape2 yang x dpt tengok tu, boleh tgk kat sini yer


p/s : x puas ati nape si Amir ni x tersingkir2 lagi...hopefully mamat kerdil tu trkeluar ari jumaat ni..ngeh!

Apr 18, 2011

CHOCO CONTEST

CHOCLAIRS POP IT / DROP IT!!


First of all,pilih jantina anda terlebih dahulu :p

siapakah mangsa2 seterusnya?

i like to move it move it.

org gilak! lariii


fuuuu best siot kalo kapowww in real!

wachaaaaaaaaaaaaaa brutal siot ar pompuan neh!

kejam!

dududush dush dush!tembak sama kenit2 itu (cm nk raba je gayanye) tsk tsk




p/s: haha teringat pernah main utk Kitkat contest jugak dulu2..ala2 mcm dinner dash je..*stress*

x menang pon x mengape..janji enjoyyyyyyyy^^tapi game ni best ah..hv a try ! y nottt =)

Apr 15, 2011

misteri swift hitam

jeng jeng!~swift itam..bape org je pakai swift HITAM kt UTP ni..:p

cerita misteri ini bermula begini...after klas pi V1 nk tapau lunch..time nk keluar compound V1 tu kena reverse smpai jln keluar sbb sempit!pastu tetibe ada swift itam nk masuk..so die pon tpksa la reverse jugak smpai kt corner..pstu ada kereta lain nk masuk gk,,aku pon reverse la sebelah die..then bg die jln masuk dlu sbb aku nk jln ke kiri tu cm smpit..dia pon angkat tgn dan senyumm...so sweet..cute gile!dlm hati.."yes~ada org baru untuk diadmire"!cutenye la adik ni..putih+innocent je..

another day jumpa lg swift itam kt roundabout v4-v2..tapi tak nmpk driver!hehe..harini nk keluar UTP tetiba  jmpa lg swift itam..punye la excited nk tgk muka driver!tgk2 adik tu!wuuu...excited smcm! hihihih..hepi je rasa hati bila jmpa adik ni..hahaha..tah pape kan..gedik gel~tak kisah la gedik pon gedik la..bukan wt pape pon..stalk je..opss..kegedikan terlampau!

sapa baca post ni mesti stressed!igtkan misteri apa la kan..bluweks..saja je menggedik!~:P

LadySasa Hakita~











sesal dahulu pendapatan!

aihh..nampak sgt la dlu time degree tak blaja..apa yg dibuat pon tatau?pegi klas x dpt input..ngntuk je lam klas..tahpape!bila pk2 balik cmna la aku jwb exam time dlu2?sebaik tak fail je!haih..rasa nyesal pon ada..baru skang cam phm skit2...hahaha..tu pon ngntuk gk lam klas..keh2..tahpape..marah ngn diri sndiri!pdhl dlu2 klas abis lama pon 2jam je...masa tu rase cm tepu gile..skang amik!9-1, 2-5!grrr...nyesal betol la...tah apa yg aku buat dlu?asik nk enjoy je tu la psl..wiken je mesti nk merayap!time weekdays dok melayan muvie x igt dunia..assignment ke mana..dh dkt due baru kalut cari source..yg buat sndiri bape kerat je..aih..mmg r..wasted betol..time, energy, money!berdosanya!bes la masa dlu2 kalau blajar..leh tnye kwn2..tnye lecturer..skang semua kena buat sndri..stressed!

hmm..sesungguhnya aku tersangatlah menyesal dgn zmn muda aku yg byk melagho dr belajar..pdhl time kecik2 dlu aku rajin gile..balik sekolah trus nk wt kerja sekolah..mkn pon tanak..hehehe..tapi tu zmn darjah 1-6 je kot..masuk sek menengah je rosak..paling rosak masa form 4&form 5!dtg lmbt..pndai ponteng-memonteng pergi ospital..hahaahA!bodo la..homework pon tanak buat...tmbah2 homework fizik..sbb tak suka kt cikgu fizik!boleh?klas english lak mesti sibuk nk pergi ospital sbb bosan ngn literature, cite dongeng tah pape..wahahhaa!gile~tapi aku paling smgt subject addmath..hahaha..mesti nk lwn ngn top scorer lam klas aku..tapi mesti la aku slalu kalah..tapi takpe..yg penting aku tak fail addmath cm org lain..wahahahaA~

bagusnye..kecik2 dh smgt nk blajar~

kesimpulan: sesal dahulu pendapatan!sesal kemudian takdak guna dah!~it's great if u can turn back time...but that will surely never happen lah dear...semoga esok lebih baik dr hari ini!chill!=)

Apr 14, 2011

SUBWAY FREE COUPON!



FOR SUBWAY LOVERS !! NAH dont forget to get this coupon from The Star starting from tomorrow ...........



vege!! i loike~~ =))

Apr 11, 2011

Lost World of Chi-Chi!:P

uih..igt mcm Lost World of Tambun ke?wuu..dh nek rege oh..dlu 20++..skang 30++...mahal2..pagi tadi pas subuh Chi-Chi hilang!!!!!!!!wuuu..cuak siot..aku lepas die kejap ngn Fifi..smntara nk cuci cage derang tu..memula dok main kt dpn bilik Fana..pastu tup2 ilang...tinggal Fifi je...igtkn dok sembunyi kt tmpt bese la..blkg peti ais.., tepi rak kasut...skali takdek!pastu apa lg..cari la kt luar rumah plak..merata aku cari..blok J,G,K..smpai kt rumput2 tepi bukit parking poket C~takdek gak..dlm longkang, bawah kete...semua takdek..at least mestila nmpak kot die lari kt pdg dpn bilik aku ni!dh cam lost hope dh..tatau nk cari ktne lg..takkan la boleh lari jauh gile..puas cari kt luar..masuk rumah balik..x jumpe gk...dgn makcik2 cleaner tolong cari skali..heheh..sweet tak?=D =D sooooo sweet~tak psl2 menyusahkan org!:P

rupa2nya dok dlm rak dapor bwh sinki!boleh plak die dok situ tak keluar2..dem~yg hairan bin ajaibnye before tu dh bukak dh tgk(tapi bukak separuh la..hahah..x bajet la nk dok situ..dgn gelapnye..dh la sinki bocor!)..makcik cleaner tu pon bukak gk..last skali, kali ke-3 aku bukak baru nmpak makhluk itam bertelinga panjang!!x bajet lgsung die nk dok kt situ..trus aku keluar gitau makcik cleaner, dh jumpe!!!!hahahahaA!~penat siot jln2 pagi2 mencari Chi-Chi..sejam lebih tu ilang...Chi-Chi!Chi Chi!igtkn ghaib dh~misteri arnab itam..sebek tak tampal notis kt board..kalo x kantoi dh ngn RC bela haiwan~!dh la kt rumah haritu penah hilang skali...masuk semak tak balik2..slalu balik je..sebek la ada abg ipar aku yg rajin cari..kalo nk harap aku cari, xde r..boleh buat rilek je bajet die nk balik sendri..:P :P

kiutnye la..mkn sama2..tgk Chi2 malas mkn smbil baring..ahaks


Fifi dh x busuk!hehe..dh makin besar dh boyfriend Chi2 ni..hahah!

woargh!tatau la nnti kalo Chi2 beranak nk handle cmne..geli kot baby rabbit yg baru lahir takdek bulu...>_<"
tah2 tak beranak pon..lg bagus!:P hahah..post aku lately pasal rabbit je kan..hahaha..nk wt cane tu je la sumber crite aku..nk cite ksh hidup aku tak menarik pon..:P

Lady Bunny

WAH WAH WAH

Fuhh arini sy outstation!haha kira outstation gak la sebab x lekat kat opis separa hari!

dengan erti kata lain "not at my desk" lah..fuh penat jugak merayap di hari yg terik padahal bukan byk tempat pon nk singgah..2 je lokasi utama - Security Dept (utk settle clearance Cik Emi) dan R&D (utk settle geran ERGS)

Malangnya terlalu byk cabarannya..situ sana sini suma ada meeting!dahla opis sengaja dikunci kononnya takot org asing pecah masuk curik brg2 diorang..haiya ini mcm menyusahkan saya la..lenkali upah je pakgad/makgad jaga time korang nak meeting.ni lah 1st time sy berhadapan dgn situasi yg aneh begini *humph!!*

Dan ya saya mengaku telah berbohong kaw-kaw utk mendapatkan tandatangan Head of Security..fuh cuak gak tp terpaksa jugak berhati2 jgn tersilap jawab..akhirnya cubaan kali ke-2 berjaya!dan beliau mengucapkan goodluck in ur future..adus

Hari ini jugak secara x sengaja saya telah mengetahui satu rahsia.dan terpaksa simpan rahsia tersebut sehingga bulan 7..adus sekali lg!!

Harap2 rasa xcited yg terlampau ini takkan membocorkan rahsia tersebut..ngeee!!wihuuu

Apa-apa pun goodluck & congrates buat Cik Emi kite *wink-wink*




Apr 10, 2011

PETRONAS PRIMAX 95 XTRA


Yezza malam tadi telah dilancarkan produk bahan api terbaru daripada Petronas bagi menggantikan Petrol RON 95.

Jangan bimbang kerana harga minyak terbaru ni masih kekal pada RM 1.90 seliter :D



sumber : kosmo online

p/s: Tahniah Petronas!aih bonus xkan xde kot?


Apr 9, 2011

jln2 bersama Chi-Chi

Wuu..tak sangka Chi2 ramai peminat..dan semestinya peminat Chi2 pmpuan dan budak2 kecik..hahha..hepi gila dia ramai org suka!lari laju betol kt padang..sebek die x pi jauh dan tak masuk tasik!~cuak2..

Suka la tu!dh lama x turun atas rumput~

alaa bucuk2~

suka gila dok kt pokok ni.dh la byk semut!

tgk2..jauh tu die lari..tapi dtg balik kt aku~

hahah..padan muka Fifi kena tinggal!sapa suro berlagak~weks..

Balik tasik boleh lak x igt tertinggal kunci kete+kunci bilik dlm bilik..mulalah gelabah cari dlm kete sarah..sebek leh bukak pintu bilik ngn tudung tupperware!~alhamdulillah!




Lady Bunny

Apr 8, 2011

TRILOGI CINTA/CINTA TIGA SEGI?

syabas Sharifah Abu Salem *thumbs up*

dah lama sebenarnya aku terlayan drama bersiri kat TV1 ni..macam menarik sebab adaptasi dari 3 novel karya Sharifah Abu Salem...

tapi yg x puas hati nape la hero nya Rosyam Nor lagi?zZzz lakonan Norseha (Siti Fazurina) sgt2 menjadi jalangnya...huhu i loike~~

Lakonan Fauziah Gous pon x kurang hebatnye - sebagai anak org miskin kpd bibik kpd bini org kaya dan seterusnya seorang student yg sarat mengandung anak pertama!ish ish mencabar betol tu..

yang herannye hero dalam cite ni x sebaik yang disangka okeh!berlagak gentleman tapi dia yg menerukkan keadaan..tapi salah Norseha jugak yang pegi goda abg ipar sendiri tu kenape?!aih mcm xde lelaki lain dah..pantang xleh tengok kakak die bahagia sket. Disebabkan itu,banyak lah jugak aksi terlanjur dlm drama ni..ish ish ish!

Maka sangat tidak sabar nak tengok apa kesudahannya malam ahad nanti!



episod terakhir ahad ini!!



siyesly still nak cakap adik Bad tu mcm muka Mohd Najwadi!huhu kecik2 sebijik sgt!

opps seorang sangat..~sebijik mcm buah harumanis plak :p



CONTOH SURAT RAYUAN SAMAN

Ali Bin Abu
V1A-000
Universiti Teknologi Petronas,
Bandar Sri Iskandar,
31750 Tronoh, Perak Darul Ridzuan.


Pengerusi,
Jawatankuasa Tatatertib Kesalahan-kesalahan Kecil Pelajar,
Universiti Teknologi Petronas,
Bandar Sri Iskandar,
31750 Tronoh, Perak Darul Ridzuan. Date

Tuan,

PERMOHONAN UNTUK RAYUAN PENGURANGAN SAMAN BAGI KESALAHAN MELETAK KENDERAAN DI TEMPAT LARANGAN

Ali Bin Abu
013-1234567
10796 Petroleum Engineering Second Year Second Semester

Berhubung dengan perkara di atas ini saya ingin memohon jasa baik tuan untuk mengurangkan saman yang telah dikenakan. Ini adalah kerana saman saya berjumlah
RM 30 dan sebagai seorang pelajar saya mempunyai sumber kewangan yang terhad untuk membayar amaun sebanyak itu. Saya berharap agar tuan dapat bertimbang rasa terhadap masalah saya ini.

Saya amat memahami tentang hukuman yang telah dikenakan terhadap saya ini. Saya kesal dengan segala kesalahan yang telah saya lakukan. Saya berjanji tidak akan mengulangi kesalahan yang sama di masa akan datang.

Segala kerjasama dari pihak tuan amatlah saya hargai. Sekian terima kasih.


Yang benar,



………………………………………………………….
(nama)


p/s: eh atas permintaan Cik Ladysasa kite..ha lenkali jgn parking merata lagi..(eceyh pandai nasihat org tu..muahaha)


nak parking atas line kuning bleh tapi sebelum subuh cepat2 alihkan :P

Apr 7, 2011

HAPPY BIRTHDAY QAISARA!


tahu..misti ramai x sangke ini adalah sebiji kek!



It is her second birthday!!^__^


hehe comel je kek tu kan?maka dengan ini, saya ingin mempromosi perniagaan Puan Najah yang telah bersusah-payah menyiapkan tempahan Puan Maizatul Akmam walaupun sedikit lambat..

sepatotnya besday Qaisara jatuh pada 2 April malangnya Perlis telah dilanda banjir pada waktu itu..isk x sampai 5 tahun dah banjir balik..huhu perlis2~~sebek dapat bercuti kat kg lama "sikit" :D

saya suka BANJIR!!!eh saya suka kek ni...nyum-nyum!! :)





Apr 6, 2011

1ST LESSON!! :(


sendiri salah!!peristiwa di atas bas dari K Terengganu - K Perlis pada malam ahad lalu amat memberi kesan mendalam sehingga sekarang sebab mamat tu x benti2 tipon aku..huwaa kena marah sebab mudah sgt kasi no tepon kat stranger

sebenarnye kelemahan aku - x tahu nk menolak or menipu...cane nak tipu?sebab die miscall no tu dpn2 aku..kantoi ah kalau tepon x bunyik..hmm dahla x reti cakap melayu.malas tol nak bersembang :|

dahla paksa turun bus time benti makan..nasib baik x p toilet, diletak ubat guna-guna huwaaa!ngeri tol tapi aku turun jugak *dush2* makan pree punye pasal...aih~padahal dh ada bekal chicken burger kot..tula org tamak salu rugi

dah sudah part makan..part nak pelok2 pulak....pasni kena beranikan diri utk MENJERIT!!!tolong tolong...

serik dah duduk sebelah lelaki dalam bus!!dan mamat pakistan sgt desprate,menjengkelkan & berlagak...kalau kaya sgt,nape nek bus?nape nk duk hotel bajet kat Shahab?

p/s : harap2 xde la lagi gadis2 Melayu yg jadi mangsa mcm aku.maklumlah kebanyakan mereka ni mmg aim nk kawen dgn org Melayu sbb nk dapatkan "PR" & "Mykad" untuk berniaga/menetap di Malaysia..

PAKISTAN NI 2X5 JE MCM BANGLA!!

Apr 5, 2011

Si Putih, Shiro?

teng teng!~yey..dh dpt holland lop 1!!!~hahaahahahA..tabah gila pi Pantai Remis pukol 5 ptg..ish2..sebek jumpa tmpt rabbit tu..bagus gk la peta dia..hehe..byk gila rabbit comel2 kt situ..dr baby smpai ke besar...geram tol tgk size yg medium..cm nk beli tapi x muat cage!!tpksa la beli baby rabbit je..ni pon rasanya kena beli cage besar skit pasni..tunggu la next month pulak..dh terbang RM130 beli si holland lop ni..hahaha..cage yg besar sure la >rm100 gk..ahaks


tgk,,ganaz x?ada tompok hitam kt mulut cam misai!time beli tak pasan!aiya~cm nk pi tukar..hahaha

berlagak r die..tak manja cm Chi-Chi!

tgk..dok dlm kotak ni la masa dlm kete..dok baik je..

akhirnya Chi-Chi dh dpt kwn!apa2 pon aku tetap syg Chi-Chi lebih walaupon Chi-Chi murah je..hihi

wuu..nk letak nama apa tatau..nk letak Kiki cam betina la plak..nk letak Chicky cam ayam plak..Chicky Meals!:p pening2 pk nama..esemen tak siap jugak!aih..~kena siapkan harini jugak tak kira!

-Lady Bunny, formerly known as Lady Sasa..:p-



Apr 4, 2011

ABP BERITA HARIAN 2010


Aiya maybe lu orang ada yang terlepas tengok ini rancangan berprestij smlm..sebab wa pon terlepas jugak. otw balik from Trganu - Perlis maka hanyaaaa di radio~


Mari sama2 kita imbas kembali pemenang2 pada malam tersebut.....

Pelakon TV Popular (Wanita) - Fasha Fandha
Pelakon TV Popular (Lelaki) - Remy Ishak

Penyanyi Wanita Popular - Yuna
Penyanyi Lelaki Popular - Faizal Tahir

Penyanyi Nasyid Popular - Rabbani

Pelakon Filem Popular (Wanita) - Lisa Surihani
Pelakon Filem Popular (Lelaki) - Shaheizy Sam

Artis Komedi Perempuan Popular - Noorkhiriah
Artis Komedi Lelaki Popular - Zizan

Artis Mobile Popular - 6ixth Sense
Artis Duo/Berkumpulan Popular - 6ixth Sense
Artis Baru Popular (Wanita) - Ana Raffali
Artis Baru Popular (Lelaki) - Shahir AF

Pengacara TV Popular (Wanita) - Farah Fauzana
Pengacara TV Popular (Lelaki) - Aznil Nawawi

Penyampai Radio Wanita Popular - Farah Fauzana
Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Dato Rosnani Jamil

Anugerah Bintang Paling Popular - Shaheizy Sam dengan 126,168 undian \o/\o/

p/s: sumber dari sini ...~


kahwin?

time malas buat esemen yg dh terlepas due, tiba2 ada somebody tanya aku nk kawin bulan 6 ni ka?OMG!aku kawin?kamon!i'm just 25!bajet muda lagi plak kan...ish..aku?kawin?ridicolous!dh la student lg..terhuyung-hayang mencari erti kehidupan..chewah..yg penting calon pon tadak!!!!grrr~mana dpt berita ni tatau r!bulan 6 ni kenduri abg aku ada la~~anda tersilap info...

ok..meh aku announce skali lg..this June my bro punya wedding..bukan wedding aku!wedding aku nnti skali abg yg lg 1 kot..ahahaha..bajet je..pdhl die tu dh nk kawen dh thn dpn..suro die tunggu gak..next year kena rigorously mencari jodoh!kahkah~~

argh..sudah..mari buat esemen!~lalala~!
from
LadySasa