Apr 15, 2011

misteri swift hitam

jeng jeng!~swift itam..bape org je pakai swift HITAM kt UTP ni..:p

cerita misteri ini bermula begini...after klas pi V1 nk tapau lunch..time nk keluar compound V1 tu kena reverse smpai jln keluar sbb sempit!pastu tetibe ada swift itam nk masuk..so die pon tpksa la reverse jugak smpai kt corner..pstu ada kereta lain nk masuk gk,,aku pon reverse la sebelah die..then bg die jln masuk dlu sbb aku nk jln ke kiri tu cm smpit..dia pon angkat tgn dan senyumm...so sweet..cute gile!dlm hati.."yes~ada org baru untuk diadmire"!cutenye la adik ni..putih+innocent je..

another day jumpa lg swift itam kt roundabout v4-v2..tapi tak nmpk driver!hehe..harini nk keluar UTP tetiba  jmpa lg swift itam..punye la excited nk tgk muka driver!tgk2 adik tu!wuuu...excited smcm! hihihih..hepi je rasa hati bila jmpa adik ni..hahaha..tah pape kan..gedik gel~tak kisah la gedik pon gedik la..bukan wt pape pon..stalk je..opss..kegedikan terlampau!

sapa baca post ni mesti stressed!igtkan misteri apa la kan..bluweks..saja je menggedik!~:P

LadySasa Hakita~











4 comments:

  1. ooo ingtkan stalk smpai telok batik..haha adoi
    parah nih!!

    ReplyDelete
  2. hahahahA!amboi cmna nk stalk smpai telok batik..
    ipoh pon dh berbulan2 tak pegi..paling jauh
    pon Pantai Remis beli rabbit haritu ar..hahahA!

    ReplyDelete
  3. tengok cket..tahap mana kekiutan mamat swift tersebut..hik2

    ReplyDelete
  4. mwahahahA!susah kot nk jmpa..nk cari FB pon
    tatau nama..:P haritu aku igt stalk baby bush
    sampai cari kt friendster..:P :P :P

    ReplyDelete