Feb 29, 2012

i - FEST ENCOUNTER OF MENDS

alamak!nampak tak?ngeee o_O"


p/s: aaaaa suke Wardina!!wajib pergiiii tp salu lupe~wuhoooo

Feb 27, 2012

BROGA SESSION

24 Feb 2012 (Saturday)

Puchong Prima - Broga Hill, Semenyih berpandukan GPS Yeyei menaiki Pesona Anisah.

Alhamdulillah cuaca sangat mengalu-alukan kedatangan kami berlima.


full house !parking slot dikelilingi pokok sawit ..see aku yg bwk air tu!



baru half way dah togok ayaq suku liter :D



baru nak togok sepuas hati sebab aku tukang bwk ayaq dari bawah sampai atas.berbekalkan sandwich yang semalaman lagi dah prepare kat rumah


photographer suh JGN BERGERAK!.rasa nak terkentot je time neh ok!

yeaaa kami berjaya menakluki Broga..haha aku sorg je kot yang betol2 sampai puncak.depa sume x larat! (dengan nada riak angkuh bongkak) HAHAHA

next trip : Bukit Larut, Taiping pulak insyaAllah

p/s: see. I have direction in life and high in stamina~!see the legs okehhh (this word dedicate to my boss)

Feb 25, 2012

oh frust lagi!~

wuuuuuu!sampai hati Yusri tinggalkn daku demi Lisa Surihani!melepas lagi!T__T

aduih Yusri..nk yg cun je eh..hihihi..apa2 pon kome berdua memang seswai~!congrats..

sob sob..

-aku yg frust menonggeng -
(euwww!)

Feb 24, 2012

Wanita Muslimah

teruja nk beli tgk kulit buku ni..tak kenal saja!~jom pi book shop habiskan baucer buku!hoyeah!~

Lady Sasa

Feb 23, 2012

Down, down, down..

Disappointed, Frustrated, Isolated

Lately, bilik PG dh jadi tempat meluahkan perasaan, tempat amuk, tempat melepaskan kemarahan. Kesian warga bilik PG. Smlm 1 hari tak masuk office, lepak bilik PG. Bestnya la boleh dok sana ramai2..teringat zmn  jadi RO dlu2..>_< dan2 rasa cam nk sambung blajar pulak..sigh~


Lady Sasa

IT JUST TASTES BETTER :D~

Burger king again!? why must i found out this voucher TODAY?wish i can go back home early...

thinking of another plan - pickup Funna at UTP gate at 5 and straight to Ipoh...pelahap sgt ke aku? :D~

teruknye pompuan gemok neh o_________O


Feb 22, 2012

HAPPY 155TH BIRTHDAY :D



FYI, he received his PhD on electromagnetic induction in rotating spheres at the age of 22.wow!

image resource: of course lah encik google on 22 Feb 2012

Feb 19, 2012

ONLY ALLAH CAN HELP YOU



p/s: InsyaAllah roomate dah berjaya menggunakan Baucer Buku 1 Malaysia dengan membeli sebuah tafsir Al- Quran..boleh lah berkongsi ilmu..bergaul lah dengan kawan2 yang positif dan dapat membimbing ke jalan yang benar

Feb 17, 2012

IF BURGER FINISH, DONT SCOLD THEM.THEY WILL KICK YOU OUT!

Print the promotional coupon in black & white or color to redeem your RM 5 ala carte Nacho Whopper Jr. or RM 7.50 ala carte Nacho TenderCrisp at Burger King.

p/s: woot woot kemon!! lesgo to BK, Ipoh this weekend :D~

Feb 15, 2012

Dr Rosmah~>_<"

Rosmah: "Critics might be frustrated and jealous"
The prime minister’s wife Rosmah Mansor believes that her critics might be “frustrated and jealous” of her achievements which have contributed to her receiving an honorary doctorate from Curtin University in Perth.


Jealous?Yes I am!but I would be more jealous to others who getting the doctorate after a lot of hard work and research. BTW, it is more to frustrated rather than jealous~

p/s: wondering when is my turn to further study in phD..*sigh* [kena kawin dlu agaknya..lmbt lg!benci!]

Lady Sasa

Feb 14, 2012

update!update!update!~

memandangkan dh lama tak update blog..so terpaksalah aku merepek meraban lah ye..


UPDATE 1: Emotionally stressed!
bengkek betul!nk wt benda lagho je tak ngantuk langsung..nk download lagu kemain celik lagi mata..hohoh..masuk bab2 ilmiah mulalah zzzzZZZZZZZ...anak syaitan manalah yg dok melekat kt kelopak mata ni..syuhhhhhh!~

UPDATE 2: Chi-Chi
dh 2 hari Chi Chi tak lalu makan!igtkn sebab makanan RM3/kg dia dh habis..so dia takmau makan pellet RM1.50/kg..so lps balik office tadi terhegeh2 pegi pet shop beli food pellet RM3/kg..damn!apsl bulan ni broke gila!~byk betul perbelanjaan bulan ni..dh la dpt elaun separuh bulan je!!!<--ni sebab date of completion=18/1 la!ahaks..menguji kesabaran nafsu betul la!hahahhahaA..ok2..back to the story..so esok plan nk gerak awal, supaya dpt bawak Chi2 pi veterina..kasi check tgk ada demam ke tak...jgn tinggal daku!don't leave ur babies plsss!tak putus susu lagi tu...tapi dh besar dh..as usual, memang comel la di usia cmni..geram betul!!!~

UPDATE 3: Pertemuan
yeah!this thursday nk jumpa ex-rumet!marilah bergosip sakan!~~kakakakakaka!oih..tak sabar ni!

UPDATE 4: Office
apsl aku rsa  kt office aku cm lonely, takdak kawan,..apa?pelik tak..walaupun aku kawan dgn semua orang.,borak2 cm biasa..tapi rasa cm takdak kwn gk....aih..susah la nk explain...ni mesti sbb aku tak bersosial..mana taknya..time lunch hr, trus aku balik umah,,nk monitor perkembangan cucu2 aku~hokay!takpe..nanti dh besar, tunggulah!aku nk bersosial pueh2!~

UPDATE 5: Kereta
aghhh..benci gila!officially kereta aku sudah kecalaran!!!!!tidakkkkkkkkk~what a shame!sebek tadak org nampak..aku telah melanggar tiang rumah orang semasa me'reverse' kereta di kampung ibuku, untuk mengalih kereta di suatu jalan yg sempit.damn you sensor!apsl tak bunyi~punyalah dok jaga blah side takut masuk lubang!skali bukan lubang yg ku masuk~tiang yg ku redah!ahh..terguris hati ini!sebaik la kerakusan aku me'reverse' di tahap sgt rendah memandangkan hari yg sedih kerana menziarahi bapa saudara yg telah kembali ke rahmatullah..kalau hari biasa memanglaaaaaaa dh kemik kot!ha ha ha~don trust your sensor anymore!

UPDATE 6: Terluka
huhu..benci!orang boleh berkata itu dan ini.tapi mereka tidak pernah tahu perkara sebenar..kesudahannya orang yg di'kata' dan dikutuk itu yang menanggungnya!so, if you don't know the actual story, don't just simply blame us!

UPDATE 7: Penantian satu penyeksaan. Indeed!
Penantian 1: Senate Letter. so that I will be eligible for lappy, stationery, bla3..
Penantian 2: Claim thesis aku!
Penantian 3: Aku mahukan bilik tetap!cepatlah!~
Penantian 4: 1st salary.wahh bestnya..
Penantian 5: turn untuk sambung belajar

UPDATE 8: Hati ini bukan milikku lagi...
Seribu tahun pun akan ku nantikan.. kamu…Sayangku..Jangan kau persoalkan siapa dihatiku..Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu..opss..ni update yg over..kikiki


END OF UPDATES


Lady Sasa



Feb 4, 2012

BILA BAJU MELAYU BERTEMU BAJU KURUNG


macam menarik pulak tajuk forum tersebut kan?menarik untuk pergi atau tak?will see how.....Friday half day je pun! :)

kalau Ustaz Don lah jd panel, sah-sah undercroft penuh dengan gadis2 ^^

Feb 2, 2012

aku masih mahu menjadi student~~!

hari2 berazam nk pegi awal.
tapi hari2 jugak aku akan smpai office pukul 9++..paling lewat 930 la kot!busy dgn rabbit2 aku lah ni!**eceh!alasan** Patutnya kena balik lewat sejam la kan..tapi pukul 5++ gk aku balik!kwang3~

sebaik tak kantoi dgn daddy (DEAN okay). dh la dok dkt2..tolonglah aku mau pindah bilik!
cepatlah dpt senate letter!

p/s: now dh boleh start buat lec notes!tapi still malas2 lg..tgk2..attitude seorang student masih menebal ni!ahaks~

=aku yg tah hape2=