Feb 27, 2012

BROGA SESSION

24 Feb 2012 (Saturday)

Puchong Prima - Broga Hill, Semenyih berpandukan GPS Yeyei menaiki Pesona Anisah.

Alhamdulillah cuaca sangat mengalu-alukan kedatangan kami berlima.


full house !parking slot dikelilingi pokok sawit ..see aku yg bwk air tu!



baru half way dah togok ayaq suku liter :D



baru nak togok sepuas hati sebab aku tukang bwk ayaq dari bawah sampai atas.berbekalkan sandwich yang semalaman lagi dah prepare kat rumah


photographer suh JGN BERGERAK!.rasa nak terkentot je time neh ok!

yeaaa kami berjaya menakluki Broga..haha aku sorg je kot yang betol2 sampai puncak.depa sume x larat! (dengan nada riak angkuh bongkak) HAHAHA

next trip : Bukit Larut, Taiping pulak insyaAllah

p/s: see. I have direction in life and high in stamina~!see the legs okehhh (this word dedicate to my boss)

6 comments:

  1. choit.poyo gile statement postscript last tuuuuuu~

    oi2..kt langkawi tadak ka bukit apa2 yg leh naik ke

    ..ha ha ha!kalau ada, kasi ltk dlm tentative skit!

    wei tinggi ke Broga tu?

    ReplyDelete
  2. tinggi berganda-ganda dari Gua Sami

    ahaks.ada bukit yg dekat dengan Telaga 7

    ReplyDelete
  3. ouh!telaga 7 tu dh pi dolu2!tak best pon lah!
    naik2 ada 7 telaga buruk!!!

    ReplyDelete
  4. yaka?ahaha nk bg helang mkn jela camtu
    menda apa lg menarik kat langkawi weh?

    zZz BBQ!tentative plz

    ReplyDelete
  5. bbq kena book kt hotel/resort/motel yg kita nk

    duduk tu lah.takkan nk bawak pemanggang naik feri?

    ahaks!~

    ReplyDelete