Feb 14, 2012

update!update!update!~

memandangkan dh lama tak update blog..so terpaksalah aku merepek meraban lah ye..


UPDATE 1: Emotionally stressed!
bengkek betul!nk wt benda lagho je tak ngantuk langsung..nk download lagu kemain celik lagi mata..hohoh..masuk bab2 ilmiah mulalah zzzzZZZZZZZ...anak syaitan manalah yg dok melekat kt kelopak mata ni..syuhhhhhh!~

UPDATE 2: Chi-Chi
dh 2 hari Chi Chi tak lalu makan!igtkn sebab makanan RM3/kg dia dh habis..so dia takmau makan pellet RM1.50/kg..so lps balik office tadi terhegeh2 pegi pet shop beli food pellet RM3/kg..damn!apsl bulan ni broke gila!~byk betul perbelanjaan bulan ni..dh la dpt elaun separuh bulan je!!!<--ni sebab date of completion=18/1 la!ahaks..menguji kesabaran nafsu betul la!hahahhahaA..ok2..back to the story..so esok plan nk gerak awal, supaya dpt bawak Chi2 pi veterina..kasi check tgk ada demam ke tak...jgn tinggal daku!don't leave ur babies plsss!tak putus susu lagi tu...tapi dh besar dh..as usual, memang comel la di usia cmni..geram betul!!!~

UPDATE 3: Pertemuan
yeah!this thursday nk jumpa ex-rumet!marilah bergosip sakan!~~kakakakakaka!oih..tak sabar ni!

UPDATE 4: Office
apsl aku rsa  kt office aku cm lonely, takdak kawan,..apa?pelik tak..walaupun aku kawan dgn semua orang.,borak2 cm biasa..tapi rasa cm takdak kwn gk....aih..susah la nk explain...ni mesti sbb aku tak bersosial..mana taknya..time lunch hr, trus aku balik umah,,nk monitor perkembangan cucu2 aku~hokay!takpe..nanti dh besar, tunggulah!aku nk bersosial pueh2!~

UPDATE 5: Kereta
aghhh..benci gila!officially kereta aku sudah kecalaran!!!!!tidakkkkkkkkk~what a shame!sebek tadak org nampak..aku telah melanggar tiang rumah orang semasa me'reverse' kereta di kampung ibuku, untuk mengalih kereta di suatu jalan yg sempit.damn you sensor!apsl tak bunyi~punyalah dok jaga blah side takut masuk lubang!skali bukan lubang yg ku masuk~tiang yg ku redah!ahh..terguris hati ini!sebaik la kerakusan aku me'reverse' di tahap sgt rendah memandangkan hari yg sedih kerana menziarahi bapa saudara yg telah kembali ke rahmatullah..kalau hari biasa memanglaaaaaaa dh kemik kot!ha ha ha~don trust your sensor anymore!

UPDATE 6: Terluka
huhu..benci!orang boleh berkata itu dan ini.tapi mereka tidak pernah tahu perkara sebenar..kesudahannya orang yg di'kata' dan dikutuk itu yang menanggungnya!so, if you don't know the actual story, don't just simply blame us!

UPDATE 7: Penantian satu penyeksaan. Indeed!
Penantian 1: Senate Letter. so that I will be eligible for lappy, stationery, bla3..
Penantian 2: Claim thesis aku!
Penantian 3: Aku mahukan bilik tetap!cepatlah!~
Penantian 4: 1st salary.wahh bestnya..
Penantian 5: turn untuk sambung belajar

UPDATE 8: Hati ini bukan milikku lagi...
Seribu tahun pun akan ku nantikan.. kamu…Sayangku..Jangan kau persoalkan siapa dihatiku..Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu..opss..ni update yg over..kikiki


END OF UPDATES


Lady Sasa



3 comments:

  1. waahhh bnyknya update!haha.xpe,sabar2 ok..biase la dah kerja memang mcm tu kot.selamat maju jaya leha!!! :D ewaahh update #8 tu yg paling best tu..hahahhaa..semoga ketemu jodoh yg sesuai ya di Perlis.hehe. :D

    ReplyDelete
  2. wei apsal komen x habis kat space belah kanan tu!!!!hahahhaha..

    ReplyDelete
  3. hahhaha..tah ni kan template yg dh siap..

    tak reti aku nk adjust..buta IT..:p :p

    ReplyDelete