Apr 11, 2011

WAH WAH WAH

Fuhh arini sy outstation!haha kira outstation gak la sebab x lekat kat opis separa hari!

dengan erti kata lain "not at my desk" lah..fuh penat jugak merayap di hari yg terik padahal bukan byk tempat pon nk singgah..2 je lokasi utama - Security Dept (utk settle clearance Cik Emi) dan R&D (utk settle geran ERGS)

Malangnya terlalu byk cabarannya..situ sana sini suma ada meeting!dahla opis sengaja dikunci kononnya takot org asing pecah masuk curik brg2 diorang..haiya ini mcm menyusahkan saya la..lenkali upah je pakgad/makgad jaga time korang nak meeting.ni lah 1st time sy berhadapan dgn situasi yg aneh begini *humph!!*

Dan ya saya mengaku telah berbohong kaw-kaw utk mendapatkan tandatangan Head of Security..fuh cuak gak tp terpaksa jugak berhati2 jgn tersilap jawab..akhirnya cubaan kali ke-2 berjaya!dan beliau mengucapkan goodluck in ur future..adus

Hari ini jugak secara x sengaja saya telah mengetahui satu rahsia.dan terpaksa simpan rahsia tersebut sehingga bulan 7..adus sekali lg!!

Harap2 rasa xcited yg terlampau ini takkan membocorkan rahsia tersebut..ngeee!!wihuuu

Apa-apa pun goodluck & congrates buat Cik Emi kite *wink-wink*




4 comments:

  1. huiyoo..rahsia apa?cik emi nk kawen ke?ahaks..
    ke dh dpt offer letter PLV?cecite cecite!

    ReplyDelete