Apr 25, 2011

lewat ini kurasakan...

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih


wuuu..dah lama kot tak tgk wayang..dh berbulan2 rasanya..sem ni skali pon tak tgk lg!lgpon cm takdak muvie yg aku terasa nk tgk pon!tapi harini aku teringin nk tgk Nur Kasih The Movie!asyik dok tgk promo kt tv je..aih..takleh jadi ni...elok2 je abis paper aku muvie ni main...ni yg best ni~semangat nk tgk Aidil je lebey!ahaks..baik betol la si Aidil ni..sejuk tol perut ibu mengandung...wuu..cair!=)



haih!busy betol la skang ni..semua nk kena submit..nk lunch pon tak smpt..hahaa..over gila..kesian betol la kt Chi2 dgn Fifi ni..sebaik gk Chi2 dh de kwn...tadi, keluar2 bilik, tgk bekas mknn depa dh kosong..mesti kebuloq gila..isk2..kesian betol~tu la..org suruh ckp tanak~dok diam mana aku nk tau food dh abis..!hahHAHahHAA!kalaulah boleh ckp mesti asyik bising nk keluar cage..takyah la dok gigit2 cage lg dh..>_<" bulan ni kena beli cage baru yg besar skit!hmmm3~tak smpt nk shopping lg ni..cepatlah habis kerja!tak ckop masa..cpt je 24 jam ni berlalu..siang dh pulon wt kije..mlm2 dh penat mesti tido awal..hahaah..adoi..cmna la nk kawin gini..takde masa untuk anak dan suami...hehe..dh2!tak payah dok gedik pk lg~

tak sabarnye nk habiskan sem ni!pasni tinggal dissertation aja!~hurray!!!!=D =D =D =D

2 comments:

  1. eh exam start dah lom?haha sat je tu

    pejam celik pejam celik

    ReplyDelete
  2. promo kat tv pun me x penah tgk lg.. T_T

    ReplyDelete