Apr 8, 2011

TRILOGI CINTA/CINTA TIGA SEGI?

syabas Sharifah Abu Salem *thumbs up*

dah lama sebenarnya aku terlayan drama bersiri kat TV1 ni..macam menarik sebab adaptasi dari 3 novel karya Sharifah Abu Salem...

tapi yg x puas hati nape la hero nya Rosyam Nor lagi?zZzz lakonan Norseha (Siti Fazurina) sgt2 menjadi jalangnya...huhu i loike~~

Lakonan Fauziah Gous pon x kurang hebatnye - sebagai anak org miskin kpd bibik kpd bini org kaya dan seterusnya seorang student yg sarat mengandung anak pertama!ish ish mencabar betol tu..

yang herannye hero dalam cite ni x sebaik yang disangka okeh!berlagak gentleman tapi dia yg menerukkan keadaan..tapi salah Norseha jugak yang pegi goda abg ipar sendiri tu kenape?!aih mcm xde lelaki lain dah..pantang xleh tengok kakak die bahagia sket. Disebabkan itu,banyak lah jugak aksi terlanjur dlm drama ni..ish ish ish!

Maka sangat tidak sabar nak tengok apa kesudahannya malam ahad nanti!



episod terakhir ahad ini!!



siyesly still nak cakap adik Bad tu mcm muka Mohd Najwadi!huhu kecik2 sebijik sgt!

opps seorang sangat..~sebijik mcm buah harumanis plak :p



No comments:

Post a Comment