Apr 6, 2011

1ST LESSON!! :(


sendiri salah!!peristiwa di atas bas dari K Terengganu - K Perlis pada malam ahad lalu amat memberi kesan mendalam sehingga sekarang sebab mamat tu x benti2 tipon aku..huwaa kena marah sebab mudah sgt kasi no tepon kat stranger

sebenarnye kelemahan aku - x tahu nk menolak or menipu...cane nak tipu?sebab die miscall no tu dpn2 aku..kantoi ah kalau tepon x bunyik..hmm dahla x reti cakap melayu.malas tol nak bersembang :|

dahla paksa turun bus time benti makan..nasib baik x p toilet, diletak ubat guna-guna huwaaa!ngeri tol tapi aku turun jugak *dush2* makan pree punye pasal...aih~padahal dh ada bekal chicken burger kot..tula org tamak salu rugi

dah sudah part makan..part nak pelok2 pulak....pasni kena beranikan diri utk MENJERIT!!!tolong tolong...

serik dah duduk sebelah lelaki dalam bus!!dan mamat pakistan sgt desprate,menjengkelkan & berlagak...kalau kaya sgt,nape nek bus?nape nk duk hotel bajet kat Shahab?

p/s : harap2 xde la lagi gadis2 Melayu yg jadi mangsa mcm aku.maklumlah kebanyakan mereka ni mmg aim nk kawen dgn org Melayu sbb nk dapatkan "PR" & "Mykad" untuk berniaga/menetap di Malaysia..

PAKISTAN NI 2X5 JE MCM BANGLA!!

6 comments:

  1. wei!braninye mkn sama ngn mamat tu!adoi..part peluk tu elaborate skit!ko jerit betol ke?wahahaha

    ReplyDelete
  2. aku mn jerit walaupon suaraku lunak bak buluh perindu..haha pitching je kuat..wakaka

    dhtu die kol aku ckp "im not eating if u didnt come down"..isk

    die ramas bahu dlu pstu die nk pegang idong "can i touch?" siap leh mtk izin ag..tp dh pegang pon :(

    ReplyDelete
  3. woargh!!ini sudah lebih!apsl ko x tepis tgn dia~
    mungundang kemarahan betol..wahahahA~

    ReplyDelete
  4. huhu dah tepis..memang x lelap langsung ar..
    berpeluk tubuh jela sepanjang perjalanan..

    arini die kol lg..x berani nk angkat..

    ReplyDelete
  5. suroh kokokerunch mai perlis la, sound itu mamat pakistan. ataupun report polis!!

    ReplyDelete