Mar 24, 2013

Curiosity Killed the Black Cat



BEWARE when you are too interested in things that should not be interested in, you could be in danger. So from now on, i prefer to be silent and be more careful in throwing my words to anyone......just keep my mouth shut :|

woooo ooo kamu ketahuan...fuuuuuuuu mcm best je jadi kucing nih..~

bak kata Prof Muhaya "jagalah dan perhatikan tingkah laku diri sendiri dari menjaga perihal orang lain.."

Okay noted.well said 

sori mengarut.terjaga dari tidur yang lena selepas penat berFamily Day..anyway, Lost World of Tambun nak bukak roller coaster dah yeay!!

dan artis jemputan kali ini adalah Naib Juara "Vokal Bukan Sekadar Rupa"


di sebelah kiri yer..to the left..to the left

Nak dibuatkan cerita rupa-rupanya beliau merupakan anak salah seorang staff UTP..haha untunglah!tak payah nak sponsor bagai.....opsss =p suara ala2 Beyonce gitew...kelas kau jah!(nama dia bukan Jah tapi Mafarikha anak En Md Akhir kau~)

4 comments:

  1. ahahA!NI mesti lps whatsapp smlm...

    weih sapa dia En Md Akhir?ke bukan nama sebenar?

    *kamu ketahuan pacaran lagi!*

    eh

    *better be silento*

    ReplyDelete
  2. senior lecturer tuu

    nama sebenar lah tu

    aigoooo~

    ReplyDelete
  3. auw~

    sejak bila ko ada 2 accounts?jeng jeng~!

    ReplyDelete
  4. haruslah!identiti bukan sebenar kena ada!

    ReplyDelete