Feb 17, 2010

new hope~

tadi sedey seketika lps posmen datang anto surat~ T___T boleh tgk post bawah ni..x leh diluahkan dgn kata2..euw..=p

sejam kemudian..cellphone ku berdering..tapi tertinggal kt depan..so dpt 2 miskol..free2 kena berleter..tak angkat phone..ahahaha..tunggu punya tunggu tak kol2 gak..aku pon melepaskan hajat kejap..x larat dow tahan kesakitan keperutan ini..hahaha..fuh..lega bentar...tetiba cellphone ku berdering lagi~~"hello buleh bercakap dgn cik anis?aku pon jwb la "anis ckp ni"ok..then dia ckp "adik boleh datang interview 1 mac ni tak?"~yeyyyyyyyyyyyy...beshnye...penat aku menunggu selama hampir 4 bulan..keh...new hope come!!

walaupon baru interbiu tapi sudah dpt melegakan hati yg lara..ahaks..alhamdulillah..=) rasa hilang sikit ke"down"an aku pagi tadi..dh la dok pk nk abis kontrak bln 3 ni..pastu dpt surat cinta pet lak..aiyooo..mmg la sikit je la total kena bayo kalo nk compare dgn total penajaan tu..tapi rasa cm awal sgt dpt surat tu...aih..mungkin sbb pet dpt tau aku kije awal..bak kata para..tatau la~aih...

12 comments:

  1. wow congrates beb!!haha tp aneh nape ko dpt surat dh?aku x dpt pape pon?hehe do ur best..this is the time ;p

    ReplyDelete
  2. tq2..heheh..tatau r..para ckp maybe pet find out aku kije awal..dh r mahal dr wadieq~kira abis claim2 intern + yuran taylor college..=p

    ReplyDelete
  3. hehe ala ok ah tu 10k dari kena byr full $__$

    ReplyDelete
  4. memang la..nk compare dgn 108K..tapi cam cepat sgt..x sempat guna wang hasil titik peluh sendiri!T__T

    ReplyDelete
  5. xpe...esok2 dah dapat kerja tetap berbaktilah pada ibubapa!!hehe jangan lupe daratan sudey ;p

    ReplyDelete
  6. hang kena 10k ke ? mmg la lagi mahal pada aku.. aku ni 9 sem je.. hang tu 10 sem..

    ReplyDelete
  7. ha;ah kan..hehe..wadieq..hg dh bayar kah?

    ReplyDelete
  8. tak mo bayar.. baik aku simpan utk kawen hahahhaha

    ReplyDelete
  9. wahh..betol ke..>_<" ada kwn aku pon x bayo~dh abis due date~

    ReplyDelete