Mar 20, 2009

Cuti Midsem

hahha..sbb leha soh post so aku letak jela tajuk ape aku leh letak..sian korg ek sem ni midsem after week 10..dulu tringat conversation ngn dr hilmi..time tu pas week 10 br cuti(sbb sem second kan raye) so die kate bgs gak kan midsem lmbt..ade environment lebeh pjg tok stdy..nt saye nk propose pjgkan week b4 midsem la...so tup tup die implement btol dah..haha....slamat bercuti sume!!!aku stuck di sini ngn ultrasonic....maleh dah nk run..repot lom siap g..haiyya!!

btw lame xg rum chunk borak2 (chunk mmg tak byk borak ngn aku) hahah tp aku nak g gak kaco...tp lately busy n sgt pening....pale aku cm kene chemical je...riso gak nie...xnah rs unstable cenggini...

obsession kat boys over flower dah mjadi2 sbb kN pomot....haha...thnks kN..smp kat ofis pon dok tgk utube je keje..aih~! aku plg suke ee jung sunbae...kim bum...hahaha...comei2~~cute mute je...

mira, nak kad kawen!!!bg la kat aku...xde kad malu nk g kenduri.....

leha!!nt blk bwk buah tgn tok aku yek...hehhee...jemputla dtg rum..kali ni aku kasik...=P

chunk ko blk ke x?ke as usual stay cni?

eh leha! sape gadis yg tak kapel tp kapel senyap2 tu?hahaaha

No comments:

Post a Comment