Apr 3, 2009

Oh kamu!

Okes. Emosi kurang stabil beberapa hari ni sebab berlaku banyak hal. Hey..kaum lelaki macam laa korang xpernah marah2. Tapi jarang la ktorang kaum wanita ni menghina korang bukan2.

Paling benci bila dorang kate:

PMS ek???
Period ek???
Monopaus ek??

Berani cakap kat kawan2 perempuan je. Cuba kat awek sendiri pijak semut pun xmati. Haha. At least kalo betoi laa kan mende2 korang cakap tuh, boleh laa ek nak marah2???? Bistu kalo korang marah2 plak pasal pe?? Ehem. Same reason cm kat atas gak ek??? Uh!! Xsangka korang pun ley camtuh gak ek~~~ =pp

Kamon ah korang, marah2 bukan sebab kat atas tuh je. Tanya ah dulu b4 kuarkan ayat2 kurang sedap tuh dulu. Ok. Saye garang!!!! 1 more thing kadang2 xmarah pun, tapi sape suh judge camtuh pastuh pandai2 cakap word2 kat atas tuh. Mood yang elok memang bertuka jadi xelok k!!

pssst : nak cakap gitu, g cakap kat awek sendiri! baru xhipokrit~~sape sokong angkat tangan!!!!


7 comments:

  1. cam kenal je sape tuh..bijak mengeluarkan kata2 manis dpn "awek" die suke tp depan kite heh?pijak gajah pon mati kowt.lol

    ReplyDelete
  2. hahaha sape chunk? nk th gak~? hehehe

    ReplyDelete
  3. chunk ko x kenal?bio betikk!!!!!satu klas ngn ko!

    ReplyDelete
  4. er bkn aku kot yg harith maksudkan

    lelaki yg sweet talker tuh kot..lol bz body tol

    ReplyDelete
  5. hahHAHhaA...opsss..=p lampi lak

    ReplyDelete