Dec 14, 2009

memoir di Kuala Lumpur!~

eceh...tajuk x leh blah kan?hhehehe..cm la x penah gi Kl slama ini...ahaks..

wahh..kemlasan aku makin terasa untuk pergi bekerja esok hari..oh tidak!another day cuti please...dh la cuti tahunan aku abis dh lps apply another 3 days 23dis ni...isk...ada hati lak nk cuti esok..hihihi..pape pon 3 hari di KL mmg besh sbb dpt lepak dgn membe2 walaupon hanyalah seketika...oh!nak pegi vacation lagi!tapi duit bln nie cm xleh la..pegi KL tershopping 3 psg kain ela..nk servis kete lg...nk gi penang lak tu..tunggu la next month nye gaji lak..T___T sdey2...

hmm..saat mengecewakan pabila plan asal tidak menjadi kenyataan..nk joli sama2..tapi timbul lak hal2 yg tidak diduga seperti 1) perselisihan faham 2) masa 3) miskom 4) distance 5) program x sama sbb ada di antara kami adalah commitee conference...waAAAAAAA..x dpt tgk wayang sama2...cang n k linda tgk dgn bf masing2...x Aci!!!haih...borink lak xde bf...someone meh jadi bf I plzzz!hahahahA...kije pn x tentu gatai plak aku ni!ahaks..kije kije kije...dtg la...hehee

tapi the besh moment bila dpt mkn bersma di restoran cheng ho!~restoran amy search tu..phewiit...bkn sbb mkn di situ..tapi sbb dpt jalan jauh2 n makan sama2...thrill tuu....gelupo pi mkn tmpt jauh2...naek train turun kt wangsa maju pastu amik cab lak...nk balik lg la gelabah cari cab kt tepi jalan..hehehhe...thanX to najwa sbb blanje..moge murah rezki n dpt phD cpt2 najwa!...=) pastu buley blanje lg..hahhahahaA

before balik jumpe lak ngn mat saleh yg suka beraksi dgn gf die kt swimming pool..makan byk r derang...ahahaha..cm mude lg..tah belasan tahun...hahaha..pe ni mat salleh masuk lam blog aku nie!x kuase~~~


baru teringat...due paper IEE ujung bln nie...OMG~1 pe x start lg...>_<" malasnya...haduihhhhhhhhhhh...

==end of part 1==

p/s: part 2 cang sile smbung~wakAKKakka

sekian sekadar coretan,
hAkItA 

3 comments:

  1. demmm...knp mau type namaku di sini...muahahha.
    dh la tgh kenyang, pastu bau longkang tu mcm haram!!!! tak blh bla...trus gelupur gila cr teksi...hahahhaha

    ReplyDelete
  2. err x tgk wyg pon ar..hehe ala nanti kt tengok sama2..anytime anywhere~

    ReplyDelete