Apr 14, 2010

kisah gedix di malam hari~

aku punya teman..teman sepermainan..di mana ada dia selalu ada aku..dia amat manis dan juga baik hati.....tatatadada..

the lyric above has relation to this post~ok..act aku nak merepek di malam hari ni...

to all my frens!tensionnya aku!i got nowhere to go~i am damn bored here..i want something to do~woarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......wei lama lagi kot bulan 7 nak reg!apakah?memang malam r..macam Pn KU ckp..ahahhaA..

dulu time kerja rasa malas nk bgn pagi mandi awal..balik kije makan tgk tv pastu tido awal..wiken lak pk mana nk menghabiskan duit...ahahhaha..tapi itu dulu...

skrg lain plak..dh dok rumah ni rasa malas betol la nk gerak keluar..kasut aku kt cobbler tu pon dh berminggu2 kot tak ambik..isk..padahl ada no phone abg tu siap~eiii..memang tak leh blah..busan la..wtpe menghabiskan duit dh la income dh xde~wajarlah aku sep!ngak bulih boros!ada tak kerja yg leh wt kt umah yg ada income selain MLM..hehhee..

aduh..sebek la ada dak kecik sorang kt umah ni xde la borink sgt kot~haih!tak bulih jadi ni!kena cari sugardedi..bulih pow!ahahaA..haih...tapi dok umah mana nak cari sugardedi plak~hoho..gilos..

ok..tadi dh buat puding caramel..bulih bwak pegi opis esok~chang!nantikan kehadiranku di opis~lalalaA...HAritu ko gitau de vacancy kt SR aku tak usha pon..malas2...kena serve2..penat wooo...ade ke part time job yg senang?nak apply 7e mak tak kasi..nanti kena kerja shift tgh malam pulak...ahahaahha..itu je kot yg senang tak yah wt byk kerja...lepak2 je..hehhee..malas tol aku ni~ni la contoh graduate memilih pekerjaan~eh tapi tak salah memilih..bcoz job satisfaction tu amatlah penting!arghh..pekes la aku pi study chem eng~memang x jumpa la job satisfaction tu..sigh~

kan best kalo ada doraemon?wahai bear-bear sekalian..bertukarlah kalian kepada sebuah robot masa depan bernama doraemon!ting~~~


==PERAPU?TUKANG KARUT?..well..anything u can call me~==

1 comment: