Jul 6, 2010

casa lagenda cafe

hmm..last wik pegi SP punya la nak try kt kafe yg Sh Nur try kt SP..peh..punya la cari tapi tatau yg mana satu..ada 1 kafe ni cam hebat gile..time nak masuk tu kt pintu blkg die byk gel botol liquor..trus tak jadi masuk..cam kafe cina je..ahahahA..n dekat2 situ round punya round nampak 1 kafe ni now, open..casa lagenda kafe..memang sah2 baru bukak.mesin duit pon tadak..pakai kotak je..wahahahHAHaA..

sampai2 dh pukol 3 lebey!buleh gerak nak gi SP pukol 1 lebey..then zohor kt Gurun la..sempat la aku lunch dlu kt umah..tapi kebulo gk r..dh pegi kafe aku pon nak try la western...skali die ckp staff die yg wat western tak sampai lagi..tak masuk kije lagi..gilo pe..lmbtnye masuk kije...isk3..frust tol la~

then aku pon dh tatau nk order pe main bantai je la order kue teow latna...
hahha..ni tadek sayur. aku kan carnivor tegar~ tapi pelik kue teow latna takde telor?kuah boleh tahan sedap..tahniah!

cam bese..air feveret~manis!euww



ini SET D..set nasik2 dgn lauk..asam pedas ikan pari..hmm..terlebih kunyit..pahit daa...tapi mak aku ckp okay je sbb panas2 + tgh kebulo sbb die blom lunch lagi...ahahhaA


Apple juice large@jumbo..tolong r..igtkan gelas beso..skali ramping, kurus dan tinggi..hHAHAHaA



ni sapa lak..tuan kafe?hehe..inilah lady sasa..strong lady..ouch!

kafe ni buleh tahan bes..ada 2 LCD..satu sederhana..satu lagi beso gedabak..masa aku pegi die dok renovate2 lagi..hahaha...okay nanti nk try western pulak..!=D


==carnivor tegar==

No comments:

Post a Comment