Aug 24, 2010

oh bulan~


hmm..cantiknya lah bulan dari sudut tingkap aku ni~pukol 3 lebey ni!ni angkara perbuatan mengambil secawan nescafe gara2 ingin menyiapkan assignment yg dh seminggu bertangguh~hahahhaA.finally siap pon!gila tak bes kena buat sendiri!takde source.takleh tiru,.tatau nk tnye sape.(tulah dlu time undergrad kuat sangat meniru!)pasrah je wat sendiri.tah betol tah tidak.hak3. sebenonye balance yg tak siap bukanlah byk mana smpai nk kena mengambil the so called "booster" ni!hahahA..ni takde kije layan blog lah kije nye~nk ceting seme org dh tido lak kan..haih~dengan laptop kt depan mata sambil mengadap tingkap yg terbuka nampaklah dengan jelasnya cahaya bulan yang terang benderang, sesekali ditelutupi awan hitam. dengan pantas ku mencapai digicamku lalu men"yenap" (snap ok!) dari celah lubang tingkap..heheh..inilah hasil karya yang tak seberapa, kekurangan skill menggunakan hanya compact digicam.hahahA..so what do u expect?gmbo mcm gini jela~

ni brapa kali zoom tah..jauh gile kot~



indahnya ciptaan tuhan~oh kt frame tingkap tu bukan sawang ye.harap maklum.tu hasil kreativiti manusia melekat salotep~tak pasal2 lekat bekas yg tokleh ditanggal..sigh~

okeh tatau nk tulis apa dah. baiklah. biarkan aku meng"upload" (memuatnaik..eceh.) gambar2 iftar bersama Petronas time maghrib tadi~hehhe..excited nk pegi...tak penah gi selama 5 thn kt utp~isk3!

comel je cik gee kita...=) argh..nyesal tak bergaya2 igtkn nk solat di masjid!wahahahaA~

tgk~cumil je budak2 ni..=D

byk ikan kt tasik nie~besar2..+busuk skit(bau taik ikan kot..hahaha)


nilah dia~ayam masak merah+kicap (pandai2 je), daging masak kurma, sayur2an yg aku tak amik..hehe
oh tatau pulak menu sem ni tak bes compare dgn previous punya iftar~Pet***** sep kot takmau membazir..morelh pon dpt kuih je..sob3..alhamdulillah makan free~heeee

hmm..jam di lappy ku sudah 4.19a.m..izinkan aku berbaring sambil menunggu pukol 5 nak bersahur!hahaha..jangan tidur udah~



5 comments:

  1. pehh..lawo tudung?hihi wei xkan 1st time p iftar kot?iftar bersama sultan perak x p ke yg dulu2?

    ReplyDelete
  2. er..tak pernah~=D aku keluar r haritu~hihi

    ReplyDelete
  3. haha rugi rugi..jom buffet loqstaq!nyum2

    ReplyDelete
  4. hahaha..mcD takdop buffet.so di mana?=D

    ReplyDelete
  5. nanti aku post (kalo berjaya cari restoren yg diperkatakan oleh ucu linda)haha area airport loqstaq..murah la dr buffet ko pegi tu kan :D

    ReplyDelete