Aug 8, 2010

PC FAIR 2010



kelmarin saya pegi yang kat KLCC tue (harini last day!!)



Touchscreen PC *jakun*


Fuhhh penatnye lama x pegi pc fair sebesar ini (byk sgt hall dahla ada 2 level kot?).niat di hati utk jln2 cuci mata jer tapi x kan x terdetik sikit pn nk beli something kan?rugi tu.peluang di depan mata o_O

Pelbagai tarikan di booth masing2..tetiba teringat pengalaman saya menjadi salah seorang peniaga di booth ala2 pc fair @ UTP Convo Fair.excited sgt bila tengok brg2 sume byk yg laris & terjual.agaknya dah sinonim dgn nama bisnes sepanjang hidup saya di UTP

Tapi yg hairannya tiap kali ke PC Fair mesti ada segerombolan kaki2 photographer tertumpu di hadapan duta2 @ model booth masing2..barangkali pempuan2 cun,sexy & terdedah itu menjadi daya tarikan pengunjung2 kot?haha tp x effect apa2 pn tgk diorg posing cmtu.posing cmni.semua bz berpusu2 menuju booth ke booth utk melihat tawaran2 harga yg menarik

Kebetulan pulak saya pergi ke satu booth yg sedang menjalankan promosi "Happy Hour" pada pukul 7.jam pd masa tu 6.50pm.10min lagi nk kol 7..fuhh apalagi,terpaksa la terpacak kat situ semata2 nk beli "favourite thing" pd harga yg sgt2 murah :P

berbaloi memang berbaloi!!~ yela nk beli mahal2 x mampu..so terpaksa la tunggu promosi yg jarang2 dpt time cmni.yg penting ada kegunaan utk diri sendiri.beli tapi x guna rs cm useless plak.nanti mesti menyesal bila pk2 di kemudian hari.*sigh*.so saya amalkan prinsip "Beli Bila Perlu Sahaja" :)

on the last day.ahad pon sempat lagi pergi sbb byk turun harga lg murah

p/s: aaa..dan jgn lupe pastikan bwk duit mengikut budget.takot "ter"boros pulak kat sana.al-maklom la sy x pakai kad gores :p


No comments:

Post a Comment