Aug 12, 2010

SOYA TERHANGAT DI PARAM?


Dear Cik Emi ,

Thanx for the new word = PAsarRAMadhan @ Bazar.

Sgt aneh tapi ada kebenaran jgk dlm perkataan param tu..mcm perkataan sebelum ni yg kebiasaan sgt digunakan = LAMbatPIckup (aneh gak tp dh salu sgt sebut so lama2 hilang la keanehan tersebut) eh merapek terlampau pulak aku pagi ni.sudah sudah!!

Adoi dugaan ramadhan pertama.dahla pegi 2 bazar.terserempak gerai soya mcm laris gile sebab tgk org beratuq pjg gilerrrr then aku pon join skali la semata2 nk beli soya air gula merah sebungkus sahaja!Beratur punya beratur,sampai je turn aku........


"Sori dik, soya dah abis"

"......???" (-___-")

speechless then terus blah dgn muka penuh amarah dan peluh~yela x sah kalo x peluh p bazar ni.terpaksa parking jauh/dekat ngan gate then kena merentasi padang jarak padang tekukur tu pulak..park dekat ngan tapak bazar nanti susah pulak nk keluar.dugaan betol~

p/s :harini berbuka di changlun.xpe.ada byk masa lagi nk dapatkan soya terhangat di pasaran tu!!





5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ahahah dem salah login ID blog. azra soya ka tuh>?

    ReplyDelete
  3. ahaks!entah la k emot..gerai x de nama plak.perasan harga je..hehe

    ReplyDelete
  4. selalnya soya sedap kat kangaq (pasar malam / param) azra soya la.. tp.. rasanya soya rasa serupa ja.. kekeke

    ReplyDelete