Sep 20, 2010

BERAYA KE BERONGGENG?

haghi ghaye semua bagai nak gila.haha yolah sebulan berpuasa x kuar tengok wyg..ops~ =p

ghaye ke-9, sempat la nonton Resident Evil : Afterlife in 3D plak tu.act, 1st time jugak lah tgk cite 3D ni (sebek masa tu ai pakai kanta lekap.ouch believe in ur eyes o_O)


sbnrnya nak tengok Grown Ups sebab minat gila ngan Adam Sandler! ;(


tapi apakan daya tengok wyg dengan gamer "Resident Evil".pulak tu 3D, lagi la tergedik2 dia mau nengok!aih~padahal ramai kwn2 cakap x best kot?booo~


so untuk menggembirakan hati yg frust ini, singgah "sebentar" (sejam sebelum showtime) di Sushi King.seronok jln2 cari mkn ngan org yg bercredit card ni."G0res & Makan!!"

"shushi shomel sayang nak makan!",katanya

"tak sodap!lenkali xmau dah order set ni"

wat malu je upload!buruk gila saya mkn.dh jd cm char koteaw.yaloh!xreti mkn pkai chopstick *sigh*tiap kali mkn misti kne mtk fork & spoon utk sy :)

SELAMAT HARI RAYA!!

3 comments:

  1. amboi2..bukan main sronok nmpak~=p =p =p

    ReplyDelete
  2. heee!wei aku p umah k alina kat sp!kebetulan openhouse time tu..haha blk ganu ari jumaat pg!tidoq semalaman di sp -__-"

    ReplyDelete
  3. amboi!padan la syiok sakan~waKAKakKAKa

    ReplyDelete