Sep 23, 2010

melagho lagi!

aih!bila nk blajo ni~tunggu test baru nk blajo!gile r~asek melagho je kije!punyalah amik booster konon nk stay up~skali terstay up tgk benda lagho!tidak~ok lepas entry ni aku study!ha ha haA!janji2!~~

wahh..before this asek dok usha je kelisa yg psg body kit mini cooper kt jalan~skali tergerak nk google kedai body kit ni!rupanya kt ipoh pon ada!!!ha ha ha~tapi ada 1 kedai je yg famous, custom made, kononnye recommended r yg aku dok baca..monster garage!kedai lain2 ready stock.haih cemana tu!cantik ke if dh ready!tak matching baru tau~




heheh..kuning lagi jadi kot cam mini cooper~wallaA!punya la cari kt lelong pon ada~murah.tapi beli2 sapo nk psg???dh r kedai dia kt kajang!gilo~ha ha ha!berangan je la~bila lagi!nk beli mini cooper mmg tak mampu r!he he he.if mampu beli body kit nak kena pk nak cat pulak!aisey.berangan berangan je~roAR!

ok.mari belajar~janganlah tertido!peh.bersinar2 mata tgk gmbo kelisa ni~hoho!

==aku yg lalai==

2 comments: