Oct 1, 2010

kuih makmur

hehehe.sesungguhnya title entry ini takde relation langsung dgn post ni.tetiba keluar iklan kuih makmur, so letak je la.malas nk pikir title yg seswai.asik sama je.heee~

ketahuilah bahawa aku sungguh, amat, teramat, bosan harini. pagi tadi after test trus membuta~serabut.tak cukup masa. silap buat.hakhak.padahal dh amik engine econ dlu. yet still the same!ye la blaja week ni, week ni gak test. tak smpt nk kaver.esemen yg hantor tadi pon de yg tak kaver test. memang r tak cukop practice. terhegeh2 nak kira + lukis diagram/graf. malu je kt lecturer. dh r lukis investment balance diagram terbalik~tidak!sebek 10% je. berusahalah for test 2, project and final!=D =D =D

then bangun2 cek emel. tup keluar kt gmail dpt assignment 2 process modelling!woarghhh~byknye. tu tak tambah lg assignment optimisation, heat integration, project safety, econ!just name it!semua subject ada.tak abis2 lagi~ seme course nak melambak time skang! time undergrad takpe boleh tiru. haha. redha je la~dh nama pon student.

haha~di tengah2 kesibukan ni boleh plak aku rasa bosan. nak buat something yg fun. nk makan something yg fun. boleh tak. tapi tatau apa. rasa cm nk buat something. rasa bosan. kosong! aih~~adakah sebab aku makin tua?do i need somebody to talk?~hmmM!Tidak tidak tidak~tak suka cmni!

by the way, how to define fun? is it:

a. behaving as cool as spongebob
 
OR

b. living in kids world

OR

c. having lots of friends

OR

just sms: ON FUN~=D

hehe.just wondering. coursemate aku smlm tnye tmpt makan yg best kt tronoh ni~ susah gak nk jawab. aku terpikir kerang bakar kt medan gopeng tu je.dh r jauh. boleh die ckp tak special! kt KT pon hari2 boleh makan. tatau la cemana kerang bakar kt sana. tapi yg kt medan gopeng tu special sebab die letak spice rasa best gile, since dlu aku mmg tak suka kerang. lps makan kt situ aku cm suka. hehe. So since dia ckp kerang tak special, aku terpikir, how to define special? bagi aku special= sedap, lain dari lain. hahaA. ADE ke kedai cmtu kt tronoh ni??haih. bosan. bosan. bosan. apsl la aku boleh sambung kt sini~sigh!

==me, messy, messy life in Toronto==

1 comment:

  1. never look back!!never give up before u try!!never regret with ur decision :D

    caiyok2!!leha buley!!

    ReplyDelete