Nov 25, 2010

FASHION LUCAH?


duk belek2 facebook tadi terjumpa gambaq ni diupload one my colleagues (lelaki pulak tu)..

sentap sekejap!okeh pasni pakai kat umah je ler nampaknye...hihu start membara2 nak mencoba masa nak p langkawi dulu2~

aiyooo..x boleh ek?tapi jeans dan aku memang x dpt dipisahkan lorh -___-"

sobs

4 comments:

  1. gulp~tersentap kejap!tapi mmg takleh blah r gmbo di atas!sleeveless plak tu!mmg tak patot~hahaha,..baru berniat nk pakai pi langkawi!tau tak legging yg aku beli ritu tak pakai2 pon lg!>_<" boleh tak pakai ngn baju labuh?hahahahA!nak gak tu~

    ReplyDelete
  2. tah ah leha!nobodys perfect kan?hehe mcm aku alim sgt jer nk cakap "takboleh"!kau tau x sapa yg upload gambaq ni?uwaaa~benci aku

    ReplyDelete
  3. hahaha!sapa.sapa.sapa?Ropi kah?=p

    ReplyDelete
  4. haha arip bos!!r0pi watpa..lagi suka ada la..ops

    ReplyDelete