Jan 11, 2011

BAHANA NESCAFE DI MALAM AJL!!


Aku memang spesies tidoq awal semenjak tinggal di Indera Kayangan ni :p

so di malam AJL tu aku x dpt menahan mata yang asek terpejam je.masa tu dah nak penutup - Dato Sharifah Aini,Dato Siti Nurhaliza & Ziana Zain tengah nyanyi, aku nekad togok nescafe demi menanti keputusan AJL...

maaflah memang aku x dpt terima ini suma....sobs menyesal pon ada tapi takpela aku sgt2 berharap AJL ke-26 nanti x ulang kesilapan yang sama macam tahun ini

nasib baik AJL ni tadak sistem undian macam AF, OIAM, Mentor etc..ape2 pon keputusan adalah muktamad kan.buat apa nak kecoh2 menyuarakan ketidak puas hatian kita

Si Ana Rafali tu pon dah kenyang dengan 35K tu sorang2... :D

apa-apa pon janji Yuna x menang..ngeh-ngeh kaya dah tu dpt wat album kat Los Angeles.kasi can kat org lain plak.yakin je menang sampai x salin baju yerk?haha dah la 1st performer.ssss~ :p

Oh abang FT pon berbaloi hanyut kan?saspen betol!lenkali jgn wat aksi lemas tu lagi..buatnye x boleh bukak ikat tangan tu dlm air.aih hancus AJL mlm tu kne banned!membahayakan peserta :p (tapi lame gak la FT tahan nafas kan?*clap-clap*)


*clap-clap* utk saye jugak


\o/ \o/\o/

eh haha ni hasil x boleh tidoq lepas AJL..kan dah terteguk nescafe time penutup tu.sobs sgt2 sensitip ah dgn cafein.mcm certain org takde effect langsung...lepas dpt highest score tu baru ah dapat lena pada pukol 5.00 am???ohmaigosh nape la AJL ni wat ari ahad.lupe besok tu keje *sigh*

haha sebaik tempat saye keje xde punch card.phew~~ :p

Ok ah nak list kan pemenang AJL ke -25 (selagi masih fresh lagi dlm otak ni heh )

Pemenang Persembahan Terbaik - Faizal Tahir (Hanyut)

Pemenang Vokal Terbaik - Hafiz (Noktah Cinta)

Pemenang Anugerah Juara Lagu

1) Juara - Ana Rafali -(Tolong Ingatkan Aku)
2) Naib Juara - Meet Uncle Hussein ft Black (Drama King)
3) Hafiz (Noktah Cinta)

p/s: Tahniah kepada pemenang-pemenang.no hard feelings okayh!! *peace* :))

2 comments:

  1. oi2.dengki ngn yuna apekes?=b sebek ana raffali menang.i like.. dh r my feberet!=D

    ReplyDelete
  2. boooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

    haha

    ReplyDelete