Feb 15, 2011

hysys oh hysys!

woarghhhhhhhhhhhhhhh!tetibe je mengerang!~~~aih!memang menguji kesabaran betol la..dah la window 7 takleh pakai hysys 3.2!~grr..bersusah payah la aku menginstall window XP..siap buat dual boot sebab dh syiok pakai win 7..so install je la win xp untuk pakai hysys 3.1.,.punya la tekun dok install byk kali sebab cd win xp sp 3 yg bengong takmau boot sampai kena beli cd win xp sp2..dedem..dh la susah nk buat dual boot..almaklumlah tak pernah pakai 2 OS..plus win 7 ni bengong..boleh block trus tak bg install win XP..terpaksa dok adjust HD Sata kt BIOS..bengkek betol win xp sp3 konon ada Sata driver tapi cm takde effect pon~

ok..dh siap berjaya install and boleh boot dua2 OS..penat plak dok mendownload driver2 audio, VGA, Wifi untuk win XP..huh!~tapi takpe lah still boleh bersabar smpai berjaya install Hysys 3.1..dh install semua..tiba2..license expired...tidakkkkkkkkkkk!!!!!mana nak cari license hysis 3.1 ni.....haih..tatau plak leh expired sbb main crack2 je..thn 2009 guna ok lg..hak hak~

emo la plak nk mencari crack hysis 3.1 ni...roar!bila nk mula buat simulation ni????????sengalnya!~dh la takde idea langsung nk buat retrofit pejadah plak ni..due untuk progress report makin hampir...sigh~~

5.09pm: kah kah!aku tidak emosi lg..terpaksa tukar date kt lappy..takleh current date..sbb hysys punya license ni mati on 2010..so lappy aku punya date gila ketinggalan!sebek pakai 2 OS..hehe..masalah selesai!~alhamdulillah!

from
Lady Coco!
takde kaitan la plak..=p

No comments:

Post a Comment