Feb 23, 2011

STEAMBOAT PARTAYH 2011


Ha ni lah die perempuan.sering pelupa!sebab sering menangguh-nangguh!salah sapa?salah sendiri!

Seperti biasa setiap tahun mengalami masalah yang sama.lupa bape hari tinggal.bape hari yang perlu diganti

Kalau dah start ganti tu tak reti2 nak tick kat calendar.dah lama tinggal ganti balik & lupa dah berapa hari

So start la balik dari awal.lagi dan lagi...

Argh isnin ada party ar pulakk.1st time nak buat steambot sendiri...selalu makan yang dah serve kat kedai je (Johnny's & Seoul Garden )

Ok lah aku cuba list down bahan2 yang perlu disediakan untuk next week (walaupun kelenjar air liur ni dah merembes dgn kadar maksima :D~~) astaga!!

Fishcake,fishball,crabstick,sosej,button mushroom,sotong,udang,tofu cubes bla bla bla sukehati lah kan nak campak ape?huahuahua


Yang penting Puan Maizatul wajib bawak periuk steamboat beliau ke ofis!dan juga siti senduk

nomnom teringat steambot changlun!


p/s : Buat wanita2 yang masih berhutang puasa tu sila2 la ganti dgn kadar segera.bape bulan je lagi Ramadhan bakal menjelma!harap maklum....

No comments:

Post a Comment