Mar 12, 2011

NEW MARCH 2011

NEW BOSS .NEW PROJECT. NEW GRANT SCHEME.

Buat pertama kali powerpuffgirl clan from Bioprocess akan pulon utk mendapatkan geran FRGS untuk projek baru nih..

My current sv rite now is Puan Syaznie Zainul Kamal and my co-sv is Cik Noorulnajwa Diyana Yaacob .its gonna be fun!!hopefully~sebab sume pompuan.i loike

Untuk cabaran/tugasan pertama ini, aku harus menyiapkan review paper dgn kadar segera iaitu dlm masa seminggu! Walaupun abstract deadline dah tertinggal jauh namun masih ada cable2 yang mau tolong masukkan jugak projek baru ni dalam conference tersebut yg bakal berlangsung pada 17-19 May 2011.tet!!

Ha iTEX 2011 plak 20-22 May!!fuhh kalut dibuatnye!!inilah gara2 meeting last minute...suma nak kejar deadline yg mcm2..then sapa yang kena tuding dulu?ha ah kak jugak

Nextime kne on !conference alert so that xde la terkejar-kejar deadline mcm bulan ni *sigh*

Reminder ini juga ditujukan buat researcher2 lain di luar sana...jgn tiru mcm saya!haha

p/s : ok lah nak sambung buat kerja..bye2 & wish me luck :)

1 comment: