May 14, 2011

1 more 1 more!hiyak!

wah!dh abis exam untuk harini!tapi cm tak ckop masa sgt r..dedem..mende la..sbb ada 1 part aku kira tak dpt2 smpai terconsume masa untuk soalan lain..dh la mula2 tadi byk cm tak dpt guess value..rupanya storage data tak padam!pdn la tak dpt2..igtkn equation yg salah!dh la tak reti nk clearkan balik!takpenah kot buat~sebek terjmpa button clear and reset all..pelik2..die x auto-clear plak..tak penah aku tau selama ini!hish!takpela!~1 more esok!~tidak!paper paling killer..tapi paper tu la yg paling x smpt nk blajar..before2 ni tatau aku blajo ape gap seminggu..hahaha!dok fokus kt 1 soalan smpai berhari2..byk lagi x kaver~tidak!!!

pagi tadi chi2 bersuara!takot tak..tatau la gado ngn fifi ke ape..fifi dkt je die lari..pntang dkt trus die menjauhkan diri..pastu ada bunyi pelik keluar..die sakit ke marah pon aku tatau..pelik gk..before nie die conquer cage..ahaks..kesian!tak pasal2 kena asing cage..dh la tgh kalut nk pi exam..hahahaha..

tatau derang ni tgh wtpe..wakakakA!

No comments:

Post a Comment