Jun 29, 2011

LAST MINUTE

alhamdulillah x tergambar rasanya betapa gembira dan bersyukur sgt2 hari ni

x sia-sia usaha mata aku memainkan peranan penting..tp tu lah org cakap menangis airmata darah pun x gune..tapi ternyata ajaibnya air mata kekecewaan aku 2 hari lalu (thx Pn Kamalia)

tapi tanpa pertolongan kawan baik aku yg sorg nih, x mungkin aku akan berada di sini hari ini T___T

thanks so much Cik Hakita!!memula mmg rasa sedih sbb nk berpisah tapi tuptup kami akan duduk sebumbung jgk (walaupun sampai bln 9 je)

mana tak nye, dia lah kawan yg memula bawak aku ke Perlis then ke Perak pulak :)



tak ada manusia yg terlahir sempurna
jangan kau sesali segala yg telah terjadi
kita pasti pernah dapatkan cobaan yg berat
seakan hidup ini tak ada ertinya lagi

syukuri apa yg ada
hidup adalah anugerah
tetap jalani hidup ini
melakukan yg terbaik

p/s: terimalahh lagu inspirasi sehingga lah ke hari ini.insyaAllah aku takkan mudah menyerah lagi!

7 comments:

  1. hahHAHha~!Lawaklah..chunk naik bas hari2..
    Mantap..mmg berbaloi~congrats!=)

    ReplyDelete
  2. oih..ape cernye.... gile emosionalll!!

    ReplyDelete
  3. sampai hati korg remove aku dr author blog nie....
    =(

    taula...tk blogging..tpi tkkan smpi remove..
    T_T

    tkmo masuk blog dah~

    ReplyDelete
  4. opss..sori mira..aku remove author yg tak aktif..
    sbb nuffnang tu lmbt nk naik duit~:P pelik gila..
    ko nk blogging ke..nnti aku aku ltk balik

    ReplyDelete
  5. ntah mira motip pe nk sentap2?

    ahak mcm ar xde blog sndri =p

    kitorang nk kumpul sampai seratus ni..haa hebat x?

    hebat x?

    ReplyDelete
  6. isk! ape sentap2... aku cepuk kang! kecik la ati..baru ingt nak blog...dah kena buang...hamopagas punye chunk..hahaha

    ReplyDelete
  7. baru skg nk kecik ati?ahaks~ dah dah aku nk blogging ni...bape belas ag nk smpai 100 $__$

    ReplyDelete