Jul 9, 2011

emosi di tgh mlm!

hadoi~anti betol la ngn Fifi ni..asal lepas je kencing..asal kencing je lepas!~woargh!!!jual kang~~~
takkan la sehari smpai berkali2 nk mop lantai!dh jadi mcm cleaner dh..mcm free sgt tadak kerja nk buat!grrr..Chi2 baik je~masuk cage bru kencing..bagusnya Chi2..tgk2..betina jugak memahami hati wanita..ahahaahahA!ada kaitan tak?:P :P :P

tu sebek la anak2 kucing tak kencing sama..kalo tidak mmg kena halau dah..hahahaha..dh jadi cam zoo dlm rumah ni..tmpt perhimpunan haiwan agaknya..takpa..janji bersih..opsss..jgn buang air merata2 dh r..kalo tak hangin jugak la aku kalau hari2 nk kena mop byk kali...grrrr..

ni tgh2 mlm kena mop..dh over office hour kot kalau jadi cleaner pon!ahaks..hish~tu yg malas nk lepas dia keluar tu..tapi kesian plak dok dlm cage..menyekat hak kebebasan haiwan bersosial ..opss~

3 comments:

  1. lorrr aku ingatkan selama ni ko suke la wat kerja "amal" tu

    ahaks...

    ReplyDelete
  2. xpA Weh dapat pahala..who knows chi-chi & fify tu doakan ko hari2...

    berbuat baik pada sesiapa saja itu adalah murni semurni Dr Murni~~

    opss semoga Tuhan saja yg balas jasa tuan Chi-chi & Fify :)

    ReplyDelete
  3. wakkakakaa!wei..tak psal2 Dr Murni masuk lam komen..
    kang die search abeh daaa~~hahaha..ye la..stkt sekali sehari mop takpe la..ni kalo dh berkali2
    emo la aku!~aku manusia serba lemah..ahaks..:P

    ReplyDelete