Oct 26, 2011

TIBA-TIBA

Zzzz tiba2 rasa hambar je laman web sosial ni...hahah maka tamatlah riwayat beliau hari ini

sebenarnya dh lama dh nk deactivate tp memandangkan nak perabihkan game weather mode tu, ku gagahi jua~ (poyos)

lately semasa menghabiskan cuti di rumah, mak aku ckp facebook sgt mempengaruhi aktiviti harian aku di rumah.contoh: mak suruh jemur baju tp terlupa sbb asyik dgn fb

waktu bekerja pun, fb melambatkan proses utk bersiap2 pergi ke tempat kerja sbb nak update weather mode etc..

sudahnya "APA PUN TAK BOLEH" - Jambu, Maharajalawak


p/s: dengan harapan dpt meneruskan kehidupan tanpa fb lg~sobs

2 comments: