Nov 25, 2011

no no no!

sebaik tak tido lg..!tgh main twitter tiba2 kedengaran bunyi sesuatu..ku sangkakan makhluk terbang2..trus mencari dari mana datangnya bunyi itu..tiba2 nampak seekor binatang kaler merah macam tikus atas lantai..dalam hati wonder, sejak bila ada tikus?then tengok dkt cage..OMG!!!!!Chi2 beranak lagi~aaaaaaaaahh..baru plan nk tnggl kiki lala, chi2 and fiffy kt pet shop sementara nk tunggu viva next week..takut kantoi dgn RC..dh mcm ni nk hantar pet shop apenyaaa!10 ekor plak tuuuuuu..sebaik jugak aku tak tinggal kt rumah haritu...kalau tak tatau sapa nk handle baby rabbit yg mcm tikus ni..hahhaahhaa

tadi baru dok mengira umo kiki lala..genap 3 bulan 2 hari..tup2 kiki lala dpt adik???wuuuu..beranak malam2..mana nk cari cage ni!adoi..nk letak kiki lala dgn fifi takot lak kena rogol!hahaha

p/s: hoi..baru nk siapkan slide viva mlm ni n plan nk balik esok..rosak punah plan I!!!WHAT TO DO~ Chi2 ni pon nk beranak x bg warning dlu..takde plak die cabut bulu dia cm haritu..cuma jatuh skit je last week..dh lama kot!
Lady Bunny

5 comments:

  1. kehkeh keh... black friday! dpt anak tikos 10>

    ReplyDelete
  2. ahahah..wei tah2 ada lg dlm perut!kembung smcm je aku tgk!
    adoi la!~see u in pasar malam Kangaq in another 1 month!:P

    ReplyDelete
  3. hahaha.nak ikot ko gi jual rabbit!haha.wei chi2 dah tau kalau die cabut bulu mesti ko nk bersihkan mcm haritu.haha..dah tau ke kiki dgn lala tu mane jantan betina weh?

    ReplyDelete
  4. jom2!cuti sekolah balik Arau tak?ke x balik
    sbb abg ko nk kawin next year?hihihihih
    tah fana!tapi for sure Lala tu jantan!~ahaks~

    ReplyDelete