Nov 8, 2011

PENGORBANAN 2011




Merujuk kalendar cuti umum di atas, ternyatalah bahawa saya yang bersalah di dalam hal ini.eh ke mak?dont point ur finger to others bcoz of ur own fault (sesi mentarbiyah diri sendiri)

Inilah akibat suka melengah-lengah/memperlekehkan cuti yg x pasti..haha padahal pasti sesangat (confirm) kot kalo tgk kalendar tuh?!beli lagi tiket bus last minute

Dalam perjalanan pulang ke kg halaman bersama adik dari UM and UNIKL, masing2 dah ada tarikh pulang ke asrama masing2..kakak nye?main hangguk2 je..(perasan diri student lg)

So inilah akibat suka mengiyakan perkara yg x pasti dan perasan diri tu student lg.mentang2 duk dalam campus kan?!

Maka berkelam-kabut lah diri mencari tiket pulang ke UTP pada malam raya tersebut.itu pun setelah menyedari yang Selasa wajib masuk ke kantor kembali.thx to Twitter :P

agak-agak ada ke lg tiket tersebut?sudah pasti lah sume dh SOLD OUT!grr tp alhamdulillah selamat gak sampai setelah meredah kesesakan lalu lintas smlm di Gerik.boleh lah pulak kan terlajak ke Pasir Mas, Kelantan..ruginye x singgah lelama!nak pegi Wakaf Che Yeh & Pangkalan Kuboq (last sekali pegi dgn family masa kecik2 dulu.sobs)



SALAM AIDILADHA 2011.MAAF ZAHIR BATIN =)

6 comments:

  1. hak hak!pengorbanan tak dpt tiket bas ke?haha..perak cuti smpai isnin je..

    ReplyDelete
  2. haha..selamat kembali ke utp chunk!!

    ReplyDelete
  3. cis!!wei rinie nak tumpang tido kat umah kite

    xde ah sunyi sgt aku & tirah -__-"

    ReplyDelete
  4. nape ngan kamera ko?nak aku pos kan ke?

    aha henset pon tinggal merata!

    ReplyDelete
  5. hahah..takpe ah..nk guna sabtu ni ah..x smpt dh
    pakai kamera kt rumah je lah..

    ReplyDelete