Jan 10, 2012

boooo!~

Harini kena marah dgn SV!Walaupun tak scr direct (dimarahi dengan meninggikan suara), tetapi kemasaman muka beliau sudah cukup menggambarkan kemarahan beliau itu.Takutnye!!!!!!!actually bukan takut, tapi tak sedap hati langsung nk meninggalkan UTP dlm keadaan mcm ni!rasa tak best sgt~:( terus tak jadi bg dia sign performance appraisal form aku yg sepatutnya kena hantar once dh keluar result sem 2!so skrg sapa yg nk sign?adus!haaahaha!~gelak kt diri sendiri
Memang aku yg bersalah!maka sepucuk surat elektronik telah ku kirimkan bertujuan memohon maaf atas kesilapanku itu!

So sekarang masalah aku, nk hardbound di mana?ahaks!Ipoh?KL?nk pi Kl kompem ah sesat!mana aku tau drive pi sana~hish!hardbound kt Ipoh pulak for sure lahhh lambat..seminggu baru leh dpt!rabbit aku cmna?kesian aih tinggal lama2..

=aku yg bersalah=

3 comments:

  1. i know that feel bro!ahaks hardbound kat bandar u..aku dh tnye die boleh siapkan kejap je.

    bukak sampai malam

    ReplyDelete
  2. hahahha..what happened leha??haha

    ReplyDelete
  3. hahahahaA!nnti aku story!~kikiki!

    ReplyDelete