Mar 22, 2012

8 years back!rewind~

sedang dok cari di mana laser pen aku yg lagi satu (ada 2 okay!hahaha), terselongkar pulak buku2 nota lama, siap terselit gambar2 dan surat2 cinta tuuu!auww~ada gk school magazine yg dh lekang..lawak la tgk muka dlu2..~muka muslimah sgt!see~dh ter"scan" 1 gmbar ni masa foundation!muka sorang2 suuuuuwit sangat!maaf chunk muka ko takde..:P dulu2 kan kite tak kawan lagi..ha ha ha~!

bersama 2 orang ex-rumet, Pn Amira dan Cik Siti Fatimah,...oh ya!next to Pn Amira is Cik Mimie!beliau lah yg start panggil aku Leha, smpai semua orang nk panggil aku Cik Leha~hoi!kesian tau kt mak aku taruk nama sedap2, last2 korang letak nama glemer aku Leha!kikiki..striking gila baju aku!!no no no~

Lepas ni jom kita tgk sapa pulak nk bergelar Puan selepas Pn Amira kita yg habis blajar terus kawin!~dlu2 time dia ckp igtkn main2..tak sangka betul2~kikiki...Dh jadi mak budak pon..tapi perangai still sama je kanak2 riang cm dlu..ahaks!

ps: tak sangka dh 8 thn since mula2 masuk UTP on 2004!rasa cm baru je register!~
=Lady Sasa=




10 comments:

  1. 2004? x ingat whether I penah ngajar u ke tak. huhu...
    *tetiba rasa tua. :P

    ReplyDelete
  2. hahahaA!ada.u ajar Fluid Mechanics..
    alaa, janji muka muda kan kan..:P :P :P

    ReplyDelete
  3. "dont look at me.look at the slide"

    HAHAHA still remember?

    =pp

    ReplyDelete
  4. Waahaha! Ingat lagi korang yer yg tu...! Dah jd mcm i nyer 'official tagline' plak bila jumpa ex-student semua ckp yg tu. klakar! ^^

    ReplyDelete
  5. ahaks!tu geng housemate chunk ah tu!=b =b
    kan chunnk kan?=b
    BTW I tgk slide je dlu tau~ha ha ha!

    ReplyDelete
  6. oh my... muke innocent giler.

    ReplyDelete
  7. mestilaa..time tu skema lg.naik foundation 2nd

    trus tumbuh tanduk!sesal dahulu pendapatan!~>_<"

    ReplyDelete
  8. omg!..i femes sebentar~ hahaha...

    waa..nostlagia... omg! besnye zmn utp dulu...
    chunk : betul2..kitaorg tk kenal ko lagik chunk time nie...haha...

    mis my buddies...

    ReplyDelete
  9. leha...
    aku ade lagik baju tu...
    omg!! tk sangke...dh 8 taun aku simpan baju tu..
    tpi..yg pling pnting.. muat lagik!!

    hik3... i loike dgn fakta yg tersebut tdik..lolx!

    ReplyDelete
  10. lols!aku igt cik cah tu sapalah!

    apsl tukar nama wei!~auww!tak sangka muat lg!

    so apa maknanya tu ye?dlu2 tak pandai pakai baju

    fit2 or actually ko skang maintain lg?

    hahahahahhaA!

    ReplyDelete