Jun 5, 2012

DUGAAN LAGI JUN 2012

Di saat rakan-rakan sedang mengecapi bahagia (musim kawen le katekan!). Jangan lupa pada yang berduka. Mungkin hari ini hari kami..Mana tahu esok lusa tulat tubeng tunggeng hari kalian pula...Maka senantiasalah bersyukur di atas nikmat yang sedia ada...

by Ustaz Don Daniyal (Original)

Jangan lupa untuk menghargai kesihatan yang Allah berikan..Ni tak,selagi tak jatuh sakit,selagi tulah asyik nak KERJA KERJA KERJA!!opss (sape mkn blackpepper terasalah pedasnye)

Pada 1 Jun yang lalu (Jumaat cuti yey!), seharusnya daku gembira bukan senang nak dpt cuti kan kan..Tapi mungkin ni lah peluang nak buat pahala dengan berbakti kepada ibu selagi beliau masih ada..


nebulizer treatment per hours

die sendiri yang suh amek gambaq..haha *pura2 nebes* :P 

ok tenyum tenyum..*control* (sebab dia suh send gambaq ni kat ayah)


p/s: peristiwa di Prince Court selama 5 hari ini mengajar daku erti berdikari tanpa ayah di sisi..huhu bak kata boss "Please take care of your mother. She brought u to the world. Everything else comes second when she is ill" . Yeah u are right.thanks for approving my leave ^__^

2 comments: