Nov 20, 2012

super gedix style

baru prasan lama gila dh x update blog..tu pon puan amira kita yg tanya dlm phone tadi..hihihi..bukan takmo update tapi xdw cite menarik untuk dikongsi..hmm...tapi mgkin leh post pic wedding abg aku baru ni..nntilah dlu..mls tol nk amik kamera skang since tgh baring ats katil update blog kt phone...kui3..ok..

update kali ni psl kerja..sem ni hectic gila ku rasakan.nk apply geran pn x smpt..tidakkkk..byk benda admin kena wt+short course+workshop sana sini.tu x ckp lg kerja akademik.jaga lab.lab preparation, klas, industrial visit..hohoho..program itu program ini.weih cmna mau kawin gini???mau kena cari yg super duper understanding dan yg paling pnting cool.hahahahA..balik mlm pon dh kena sound ngn parents apatah dgn husband esokk..?dh la aku ni sensitif.opss sejak bila tah..mgkin tidak.aku rock kot..ahaks          

aku juga notice yg majority kwn2 sebaya aku dh kahwin.eh eh.ramai gk yg belum.tapi dh ada calon or bertunang..ops..dan aku gk sedar yg thn dpn yg dh x lama dh ni umur aku 27..auw..pdhl bru je masuk 26 halloween baru nie!dan aku juga sedar ramai nk tlg recommend jodoh kt aku..aaaa tidak.takutnyee..aku takmo jadi andartu oi...hahahahaA.Dok wt paranoid lak kan.pdhl x smpt pon nk pk benda ni semua..kerja kt opis berlambak lg nk pk..harini tetiba je terpk lps borak nn pn amira kiteee yg kelako pemeriah suasana.ohh.ngntuknya.saya mau tdur dlu..hari2 terbongkang awal je..hahahaa..till then.so long n gudnite!!

4 comments:

  1. waaa..smpi 2 kali nama aku kuar..pemes i! hahahaha

    ReplyDelete
  2. ahaks~haruslah!

    wei apsl nama ko jadi cik cah ah?
    nama glemer kt opis ehhh?:P

    ReplyDelete
  3. aku nak glemerkan diri aku sendirik.. hahaha..
    cik cah.. okwat!!!! hahahaha :p

    ReplyDelete