Dec 12, 2012

EAC oh EAC

yeah dh habis lecture untuk this sem!aummm~hahahahA!melompat keriangan cam aku student plak~hihihi...
ok, lecture done!skang ni nk pening2 EAC pulak dah~kena wt PO attainment!mana nk pi cekau tatau data lama2~coordinator yg dlu2 pon ada yg dh smbung blajar~tidakk!cmna nk buat...*gigit-gigit keyboard*
boring betul..baru nk merilekskan diri memikirkan masa depan~haahhahA!galak lebih dah ni...>_<"

tu tak cakap bab nk kena pi jalan2 mempromosikan universiti yg ku sayangi ini..hak hak~haruslah!tempat cari makan tuuuu...takleh nk kutuk lebih2..tak berkat hokey~semua pon lecturer kena buat,..cakap je apa yg lecturer tak kena buat kt sini?hahhahahaA!kt rumah pon kena pk psl kerja..oh duniawiiii sungguh!~sungguh tak balance...auw poyo bajet cam alim..hak hak~

geran pon tak smpt apply!benda tah..mmg boring..kadang2 rasa cam nk tukar kerja..tapi sapalah nk amik aku kerja~malas nk pi interbiu pulak tu...hahahaA!itu mmg main problem.dh tu nak kerja kt Kangar je..memang memilih pekerjaan..inilah dikatakan graduan memilih pekerjaan..akulah tu...kikiki..senang2 jadi surirumah saja lah!toksah pk kerja..hahahahA~gila nk kena bebel ngn mak..mak hantar pi belajar, tapi nk jadi surirumah.,..hak hak hak~

ouh sungguh boring..asyik2 kerja..bila tah takyah pk kerja?

A^3


3 comments:

  1. sila nilai diri anda berdasarkan post W.O.R.K.A.H.O.L.I.C di bawah~

    wakaka dah sampai tahap aku ah tu...

    welcome to the club!

    ReplyDelete
  2. Haha.no no no.im not workaholic.kui3.


    i am malas..ahaks

    ReplyDelete
  3. salam, pasal ribbon watch yang cute mute tu sms akak kat 0122448814. delivery hari jumaat ni kalau dah buat payment boleh kak slot in order adik sekali. thanks....

    ReplyDelete