May 3, 2013

stay up~

mlm ni berusaha nak stay up untuk study..next week baru nk start kelas Thermo~ada 4 mggu je nk habiskan 4 chapter..pastu final!aaaA!gila tak paham apa...beriya bwk balik nescafe dlm tin konon..last2 dok bersosial di internet..youtube..blog walking, walhal esok ada meeting pkul 9!~apa nk jadilah perangai lama susah betul nk kikis..*cough* 

ada 5 report FYP nk kena semak (yg masih belum aku terima..arghhhhhh!!!)..next week dh deadline..padan muka!sapa suruh pasrah je terima student byk2..wuuu..bertabahlah..next sem kena tukaq style supervision kot....

actually post kali ni adalah untuk congratulate my friend, CHUNK for her engagement!FINALLY!~stlh menempuh pelbagai rintangan..ahaks ahaks...i'm glad!can't wait for your hari bahagia, sayang!=D

ouh aku jugak yg solo di sini..sob sob~ceh wat teruk plak kan!ha ha hA~"insyaAllah the time will come..don't forget to invite me"..bak kata Dr Q, lec Arab kt school aku...ahaks..yo la tu doc!!!Mekasey kerna mendoakan saya!

tak sabar tunggu student cuti..nk pi berfoya2 bersama teman2~CPTLahhh~!!!

nk wedding ring cmni!~*shine bright like a DIAMOND*
(he he he..tamak tol nk yg tebal aja!)

Lady Sasau


2 comments:

  1. Anis! G stadi la grrrrr! Mane gmba chunk tunang? Tgk tgk

    ReplyDelete
  2. ha ha hA~cang tak ngaku die dh engage dow!ce tnya tuan badan~

    status en R*** dh bertukar engage kot!AHAKS

    ReplyDelete